נק' מוניטין:
11
- 215
- 11
אני יודע שהיא גרועה חח תגידו איךלשפר מה אני עושה לא טוב ומה כן וכו' תודה מראש 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גרועה? היא נוראה! מתחת לכל ביקורת! פשוט בלתי אפשרית! בושה וחרפה וגועל נפש!אני יודע שהיא גרועה
יש לי פלטפוס עדיין לקנות את האולסטר? ויש לי נעלים של יציאות כאלה מקסטרו או פולנדבר לא זוכר חח הסוליה שלהם ממש קשיחה ולא נדחסת שווה להתאמן איתם?הסאונד לא עובד לי אז אני לא ממש יכול לדעת, אבל קח נשימה גדולה ועמוקה לפני כל חזרה ותחזיק את האוויר הפנים עד שהמוט שוב על הריצפה
קשה לראות איך הנעליים אבל נראה לי שהן לא מתאימות, אם הסולייה שלהן לא קשיחה ובלתי נדחסת תשיג כאלה שהסולייה שלהן כן (למשל אולסטארס, מאוד זולות)
תנעל כל חזרה על הסוף - תעמוד עם המוט בידיים. ברכיים ואגן נעולים.
תוסיף כל אימון 7.5 וכשזה מתחיל לאתגר תעבור לתוספת של 5.
אם היא שטוחה וקשיחה אין בעייה איתן,יש לי פלטפוס עדיין לקנות את האולסטר? ויש לי נעלים של יציאות כאלה מקסטרו או פולנדבר לא זוכר חח הסוליה שלהם ממש קשיחה ולא נדחסת שווה להתאמן איתם?
אני לא רוצה להרוס אותם חח הם ליציאות אולי אני יקח נעליים ישנות יוציא להם תסוליה ואז ישאר מה שמתחת לסוליה שזה מוצק זה יהיה סבבה?אם היא שטוחה וקשיחה אין בעייה איתן,
אין בעייה עם פלטפוס, אתה רק תצטרך להוציא ברכיים קצת יותר חזק החוצה. ואין בעייה לשים מדרסים בנעליים, כל עוד המדרסים לא מאוד רכים ומרגישים כמו לדרוך על ספוג.
לא יודע. תפתור את הבעייה. אני הייתי קונה אולסטארס ב100-150 שקל.אני לא רוצה להרוס אותם חח הם ליציאות אולי אני יקח נעליים ישנות יוציא להם תסוליה ואז ישאר מה שמתחת לסוליה שזה מוצק זה יהיה סבבה?