הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה בדדליפט

amitmelamed

משתמש מתחיל
215
11
נק' מוניטין:
11
215
11

אני יודע שהיא גרועה חח תגידו איךלשפר מה אני עושה לא טוב ומה כן וכו' תודה מראש 😃

סך הכל נראה בסדר,
תשתדל להרים יותר את החזה, ולאורך כל התנועה למעלה המוט אמור לגעת ברגליים, ממש לשפשף אותם.

טכניקה טובה
אולי אפשר להוציא את החזה קצת יותר כמו שאמרו מעלי ^ אבל בגדול זה בסדר, אני מניח שהמרחק מהרגליים יצטמצם כשתעלה במשקלים, יהיה לדחיפה (המיותרת) עם הכתף שאתה עושה כרגע הרבה פחות אפקט

• פותח/ת השרשור
תודה אחים שלי.. עוד מישהו? פשוט אני רוצה להיות בטוח ב100% שיש לי טכניקה טובה לפני שאני מעלה במשקלים

הסאונד לא עובד לי אז אני לא ממש יכול לדעת, אבל קח נשימה גדולה ועמוקה לפני כל חזרה ותחזיק את האוויר הפנים עד שהמוט שוב על הריצפה
קשה לראות איך הנעליים אבל נראה לי שהן לא מתאימות, אם הסולייה שלהן לא קשיחה ובלתי נדחסת תשיג כאלה שהסולייה שלהן כן (למשל אולסטארס, מאוד זולות)
תנעל כל חזרה על הסוף - תעמוד עם המוט בידיים. ברכיים ואגן נעולים.
תוסיף כל אימון 7.5 וכשזה מתחיל לאתגר תעבור לתוספת של 5.

• פותח/ת השרשור
הסאונד לא עובד לי אז אני לא ממש יכול לדעת, אבל קח נשימה גדולה ועמוקה לפני כל חזרה ותחזיק את האוויר הפנים עד שהמוט שוב על הריצפה
קשה לראות איך הנעליים אבל נראה לי שהן לא מתאימות, אם הסולייה שלהן לא קשיחה ובלתי נדחסת תשיג כאלה שהסולייה שלהן כן (למשל אולסטארס, מאוד זולות)
תנעל כל חזרה על הסוף - תעמוד עם המוט בידיים. ברכיים ואגן נעולים.
תוסיף כל אימון 7.5 וכשזה מתחיל לאתגר תעבור לתוספת של 5.
יש לי פלטפוס עדיין לקנות את האולסטר? ויש לי נעלים של יציאות כאלה מקסטרו או פולנדבר לא זוכר חח הסוליה שלהם ממש קשיחה ולא נדחסת שווה להתאמן איתם?

יש לי פלטפוס עדיין לקנות את האולסטר? ויש לי נעלים של יציאות כאלה מקסטרו או פולנדבר לא זוכר חח הסוליה שלהם ממש קשיחה ולא נדחסת שווה להתאמן איתם?
אם היא שטוחה וקשיחה אין בעייה איתן,
אין בעייה עם פלטפוס, אתה רק תצטרך להוציא ברכיים קצת יותר חזק החוצה. ואין בעייה לשים מדרסים בנעליים, כל עוד המדרסים לא מאוד רכים ומרגישים כמו לדרוך על ספוג.

• פותח/ת השרשור
אם היא שטוחה וקשיחה אין בעייה איתן,
אין בעייה עם פלטפוס, אתה רק תצטרך להוציא ברכיים קצת יותר חזק החוצה. ואין בעייה לשים מדרסים בנעליים, כל עוד המדרסים לא מאוד רכים ומרגישים כמו לדרוך על ספוג.
אני לא רוצה להרוס אותם חח הם ליציאות אולי אני יקח נעליים ישנות יוציא להם תסוליה ואז ישאר מה שמתחת לסוליה שזה מוצק זה יהיה סבבה?

אני לא רוצה להרוס אותם חח הם ליציאות אולי אני יקח נעליים ישנות יוציא להם תסוליה ואז ישאר מה שמתחת לסוליה שזה מוצק זה יהיה סבבה?
לא יודע. תפתור את הבעייה. אני הייתי קונה אולסטארס ב100-150 שקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית