קודם כל קצת פרטים: בן 21 , 180 , 75קילו. כמות קלוריות יומיות 1630~ (לא כולל אימונים ואירובי)
אז ככה אני נמצא כבר שבוע 14 בחיטוב , והיו כמה ימים בגלל החגים שפיספסתי פה ושם אימונים ולא הכי הקפדתי , אבל יחסית למדתי מה כן אוכלים מה לא אוכלים פשוט לא נהלתי יומן קלורי כמו בכל יום רגיל.... היום באימון הFBW שמתי לב שמתחיל להיות לי ממש קשה לסיים אותו (אכלתי סלט עם אבוקדו כשעה וחצי לפני וצהריים אכלתי חזה עוף ו2 חתיכות לחם)
האימון שאני עושה הוא ככה:
חזה:
2 סטים שכיבות שמיכה - 12-15 חזרות
2 סטים של לחיצת חזה בשכיבה - 12 חזרות
2 סטים של פרפר 12 חזרות
גב:
2 סטים חתירה 12 חזרות
2 סטים של משיכת מוט כלפי מטה 12 חזרות
סט אחד של גב תחתון משקל גוף - 15 חזרות
כתפיים:
2סטים משקולות לצדדים בעמידה
2סטים משקולות לפנים בעמידה
2סטים משקולות לצדדים בישיבה(כתף אחורית)
יד אחורית:
2-3 סטים (בדרך כלל עושה 3 היום היה קשה עשיתי רק 2 סטים כל יד)
מקופף על איזשהו משטח , יד צמודה לגוף ומרים משקולת אחורה 12 חזרות(מקווה שהבנתם לא יודע איך לקרוא לתרגיל הזה)
יד קדמית:
3 סטים מוט W , 15 חזרות
רגליים:
2 סקוואטים משקל גוף 15 חזרות
סט של הרמת רגלים במכשיר כלפי מעלה 15 חזרות
בטן:
6 סטים שונים של כ20-30 חזרות
זהו בגדול עם כל התרגילים האלה אני מכסה את מרבית השרירים הראשיים , יש לי ימים שאין לי אפשרות של חדר כושר (כרגע החדר כושר שלי הוא זה של הצבא) אז אני לרוב משתמש יותר במשקולות ובגומי בשביל להשלים כל מיני פערים
אני עושה פעמיים בשבוע FBW ואירובי של 5ק"מ ריצה...
עד עכשיו הורדתי 8 קילו , ואני רואה התקדמות שזה טוב...
השאלה שלי היא ככה , האם אני מגזים בכמות הסטים ? או שוכח משהו ? או שאולי יש איזשהו דרך לשפר או לתקן...
אשמח לשמוע את דעתכם , תודה רבה מראש 😃
אז ככה אני נמצא כבר שבוע 14 בחיטוב , והיו כמה ימים בגלל החגים שפיספסתי פה ושם אימונים ולא הכי הקפדתי , אבל יחסית למדתי מה כן אוכלים מה לא אוכלים פשוט לא נהלתי יומן קלורי כמו בכל יום רגיל.... היום באימון הFBW שמתי לב שמתחיל להיות לי ממש קשה לסיים אותו (אכלתי סלט עם אבוקדו כשעה וחצי לפני וצהריים אכלתי חזה עוף ו2 חתיכות לחם)
האימון שאני עושה הוא ככה:
חזה:
2 סטים שכיבות שמיכה - 12-15 חזרות
2 סטים של לחיצת חזה בשכיבה - 12 חזרות
2 סטים של פרפר 12 חזרות
גב:
2 סטים חתירה 12 חזרות
2 סטים של משיכת מוט כלפי מטה 12 חזרות
סט אחד של גב תחתון משקל גוף - 15 חזרות
כתפיים:
2סטים משקולות לצדדים בעמידה
2סטים משקולות לפנים בעמידה
2סטים משקולות לצדדים בישיבה(כתף אחורית)
יד אחורית:
2-3 סטים (בדרך כלל עושה 3 היום היה קשה עשיתי רק 2 סטים כל יד)
מקופף על איזשהו משטח , יד צמודה לגוף ומרים משקולת אחורה 12 חזרות(מקווה שהבנתם לא יודע איך לקרוא לתרגיל הזה)
יד קדמית:
3 סטים מוט W , 15 חזרות
רגליים:
2 סקוואטים משקל גוף 15 חזרות
סט של הרמת רגלים במכשיר כלפי מעלה 15 חזרות
בטן:
6 סטים שונים של כ20-30 חזרות
זהו בגדול עם כל התרגילים האלה אני מכסה את מרבית השרירים הראשיים , יש לי ימים שאין לי אפשרות של חדר כושר (כרגע החדר כושר שלי הוא זה של הצבא) אז אני לרוב משתמש יותר במשקולות ובגומי בשביל להשלים כל מיני פערים
אני עושה פעמיים בשבוע FBW ואירובי של 5ק"מ ריצה...
עד עכשיו הורדתי 8 קילו , ואני רואה התקדמות שזה טוב...
השאלה שלי היא ככה , האם אני מגזים בכמות הסטים ? או שוכח משהו ? או שאולי יש איזשהו דרך לשפר או לתקן...
אשמח לשמוע את דעתכם , תודה רבה מראש 😃