הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיטת האימונים שלי בחיטוב

shim1on222

משתמש מתחיל
64
2
נק' מוניטין:
3
64
2
שלום חברה מה אומרים על השיטת אימונים שלי
אני עושה היפרתרופיה הכוונה שאני לא נועל ומיישר את האיבר שאני עובד עליו כל תרגיל ואיזור בגוף אני עושה 5 כפול 15 עושה 3 תרגילים לכל איזור גוף מנוחה דקה בין סט לסט ,הסיבה שאני עושה את השיטה הזו כי יועץ תזונה המליץ לי בגלל שהוא טען שהאחוז שומן שלי יחסית נמוך וזו הדרך המקסימלית לשרוף אותו.

נערך לאחרונה:
שיטה גרועה. אין פה אפשרות לעבוד עם משקלים שיתנו גירוי טוב לשריר. 15×5 עד דקה זה אומר שאתה תעבוד עם משקל כל כך נמוך שנראה לי אין פה גירוי כלשהו בכלל ואתה תאבד הרבה מסת שריר במיוחד בחיטוב כשאתה גם ככה במאזן שלילי.

• פותח/ת השרשור
שיטה גרועה. אין פה אפשרות לעבוד עם משקלים שיתנו גירוי טוב לשריר. 15×5 עד דקה זה אומר שאתה תעבוד עם משקל כל כך נמוך שנראה לי אין פה גירוי כלשהו בכלל ואתה תאבד הרבה מסת שריר במיוחד בחיטוב כשאתה גם ככה במאזן שלילי.
כן אבל בכל תרגיל אני שם הכי הרבה משקל שאני יכול ולבסוף אני מגיע למצב שאני לא יכול להרים יותר,אבל אם אתה אומר שהיא לא טובה אז מה כן כדאי?

שלום חברה מה אומרים על השיטת אימונים שלי
אני עושה היפרתרופיה הכוונה שאני לא נועל ומיישר את האיבר שאני עובד עליו כל תרגיל ואיזור בגוף אני עושה 5 כפול 15 עושה 3 תרגילים לכל איזור גוף מנוחה דקה בין סט לסט ,הסיבה שאני עושה את השיטה הזו כי יועץ תזונה המליץ לי בגלל שהוא טען שהאחוז שומן שלי יחסית נמוך וזו הדרך המקסימלית לשרוף אותו.

אנחנו הולכים לפי מחקרים ולא לפי שטויות וכלמיני שיטות אימון שקר כלשהו שאנשים ממציאים. אף אחד פה לא יתן לך חוות דעת כי זה נשמע מפגר וסותר כל מחקר אפשרי.

• פותח/ת השרשור
אנחנו הולכים לפי מחקרים ולא לפי שטויות וכלמיני שיטות אימון שקר כלשהו שאנשים ממציאים. אף אחד פה לא יתן לך חוות דעת כי זה נשמע מפגר וסותר כל מחקר אפשרי.
אז תוכל להביא שיטת אימונים לפי מחקר?

תחפש לבד. לא חסר מאמרים בפורטל. תבין קודם כל מה זה נפח אימון ואז תבנה תוכנית נורמלית. תחשוב שניה מה יותר הגיוני לעשות לדוג׳ 8*3 עם יותר משקל או את ה 15*5 עם משקל קל?! מה ההגיון לעשות מיליון חזרות עם משקל קל כשאתה יכול להרים הרבה יותר?

Back
למעלה תחתית