הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לקיחת אבקת חלבון בטיסה;

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
בקרוב אני טס , וכמו שידוע לי כמות החלבון שאני אקבל שם לא ממש תספיק לי בלשון המעטה ברוב הימים..
רציתי לדעת אם יש בעיה של לקיחת אבקת חלבון בשקיות ניילון.
אני אשים את השקיות בתוך קופסת פלסטיק עם מכסה בתוך המזוודה הגדולה. לא על תיק הגב.

עדיף לקחת בקופסא המקורית סגורה, סתם יכול לסבך אותך בהסברים מיותרים.

protein-powder-not-cocaine.jpg

קח בשקית, מקסימום יהיה לך סיפור מצחיק לספר כשתחזור.

עם הייתי מפקח בשדה התעופה לא הייתי סומך על "המילה" שלך תאכלס זה יכול להיות כל דבר בפנים, לדעתי כדי להביא את זה בשקית חדשה סגורה הרמטית כמו שייצא מהמפעל אבל אני רואה שזו לא אפשרות בישבילך.

בכל זאת תעדכן פה אחרי הטיסה עם עבר בהצלחה..

• פותח/ת השרשור
אני אעדכן פה בשני מה נסגר. מקסימום אני אגיד למי שירצה לדעת [שאף אחד לא ירצה!] תביא אני מנסה את זה עכשיו חחחח

חרטא, שים בשקיות אוכל, מניסיון של שש טיסות לא אומרים \ שואלים כלום על זה. כולל קריאטין. וכולל קפאין. וכולל טיסות פנימיות באירופה, אז בעצם 8 טיסות. תהנה!

אני תמיד לוקח את החלבון בקופסת פלסטיק וזורק במזוודה.
לא עושים לי כלום

בקרוב אני טס , וכמו שידוע לי כמות החלבון שאני אקבל שם לא ממש תספיק לי בלשון המעטה ברוב הימים..
רציתי לדעת אם יש בעיה של לקיחת אבקת חלבון בשקיות ניילון.
אני אשים את השקיות בתוך קופסת פלסטיק עם מכסה בתוך המזוודה הגדולה. לא על תיק הגב.

תעדכן איך הלך עם זה, בקרוב יש לי את אותה הבעיה :|

מעניין, אני טס בקרוב ולא חשבתי על זה. אחלה רעיונות קיבלתי כאן.

גם לי לא הייתה בעיה עם קריאטין ואבקות חלבון בטיסה.
פשוט תדאג לשים את זה במזוודה

לא יודע כשאני בטיול אני בכלל לא חושב על תזונה :|

לפני התחרות בפתח תקווה טסתי לשבוע בספרד ואכלתי מה שיש היו ימים עם הרבה חלבון והיו ימים עם פחות וחזרתי ונתתי בראש בתחרות
זה לא כזה קריטי שבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית