ייעוץ תזונאית ספורט

• פותח/ת השרשור GiladK
  • פורסם בתאריך

GiladK

משתמש מתחיל
143
13
נק' מוניטין:
69
143
13
חד"כ מצפה עדי
היי.
החלטתי להתחיל ללכת לתזונאי/ת ספורט, ומכיוון שההורים שלי לא מסכימים לי להשתמש בייעוץ האישי של LBS אז אני הולך לפגישה עם מישהי שקוראים לה עינת לב ארי.
עכשיו השאלה היא מישהו הולך אליה?
מכירים אנשים שהולכים/ הלכו אליה?
אם כן אז איך היא?
אני יודע שהיא גם מומחית לתזונה קלינית וגם לתזונת ספורט אבל אני לא מכיר אותה או משהו הגעתי אליה דרך המלצה של תזונאית של דודה שלי.

תודה לעונים 😃

בוא נשאל שאלה אחרת: למה ההורים שלך לא מסכימים שתשתמש בייעוץ האישי של LBS ?

• פותח/ת השרשור
מפחדים בגלל שזה דרך האינטרנט ואין להם מושג מי אלה, בני כמה הם ומה הם באמת יודעים (מה הם למדו, איזה תארים יש להם וכדומה).

לגיטימי לגמרי שהורים לא רוצים שהבן שלהם יקבל ייעוץ בתשלום מאדם זר באינטרנט שלא ידוע להם עליו כלום.
במקרה פה הייעוץ מעולה,אבל לא חסר חלאות באינטרנט.

מהניסיון המועט שלי עם תזונאיות הן ליצניות,אמרו שאפקות זה מסוכן לכבד ועוד דברים.

מפחדים בגלל שזה דרך האינטרנט ואין להם מושג מי אלה, בני כמה הם ומה הם באמת יודעים (מה הם למדו, איזה תארים יש להם וכדומה).

יש לך פוסט או משהו כזה שמראה מי נותן את הייעוץ ואיזה תארים וכו...
תראה להם את הפוסטים שמפרוסמים בנעוץ של תמונות חברי האתר של השינויים.

ההורים שלו כמו כול ישראלי טוב בטח רוצים שיהיה להם כתובת לבוא לדפוק על השולחן עם דברים לא ידפקו כמו שהם אמורים :D

נשמע מובן ולגיטימי אבל אתה יכול לעשות 2 דברים בנוגע לכך: א. לשאול את השאלות שבדיוק אמרת ב. לשאול ולהתייעץ עם אנשים שנמצאים כרגע בייעוץ אישי

• פותח/ת השרשור
נשמע מובן ולגיטימי אבל אתה יכול לעשות 2 דברים בנוגע לכך: א. לשאול את השאלות שבדיוק אמרת ב. לשאול ולהתייעץ עם אנשים שנמצאים כרגע בייעוץ אישי

שמע אני בוטח ומאמין בייעוץ האישי פה, אמרתי גם להורים שלי על זה והם עדיין לא מאמינים בזה.

גם אם תענה על השאלות שלהם : כמה ותק יש למאמן ? איזה ניסיון יש לו? ובן כמה הוא ? גם אחרי שתגיד להם את כל אלו הם לא יאמינו לך?

אם כן אז תסלח לי, הם לא "לא מאמינים בזה" כי אלה שלא מאמינים בזה עוד אפשר לנסות לשכנע ולהראות להם שהם טועים, במקרה שלך נשמע כאילו הם פשוט נעולים בגלל משהו שהם שמעו או ראו...

חיפוש קצר בגוגל הביא עליה הרבה תוצאות טובות

"הייתה הדיאטנית הראשית של המכביה האחרונה ושימשה כיועצת תזונה לאחת מרשתות הכושר הגדולות. "

בייעוץ האישי אתה מקבל גם תוכנית אימונים בנוסף לייעוץ התזונתי בנוסף, מתבצע מעקב גם השקילה וגם בהתקדמות באימונים ותמיד יהיה מענה במידה ותיתקע במשקל/באימון.
אני הייתי אצל דיאטנית (לא זו שציינת) וההבדל בין ההתקדמות שלי איתה מול הייעוץ הוא הבדל של 500% לטובת הייעוץ.
יש פה מספיק אנשים בייעוץ שאתה יכול לשאול אותם כמו גם פוסטים של אנשים בסיום התהליך.

היי.
החלטתי להתחיל ללכת לתזונאי/ת ספורט, ומכיוון שההורים שלי לא מסכימים לי להשתמש בייעוץ האישי של LBS אז אני הולך לפגישה עם מישהי שקוראים לה עינת לב ארי.
אם כן אז איך היא?
אני יודע שהיא גם מומחית לתזונה קלינית וגם לתזונת ספורט אבל אני לא מכיר אותה או משהו הגעתי אליה דרך המלצה של תזונאית של דודה שלי.

תודה לעונים 😃

הייתי אצלה כמה פעמים, מכיר אותה אישית, שאלות בפרטי

סתם שאלה, למה החלטת שאתה צריך את זה?
מחזק...

אל תחפש את הפיתרון הקל - שיגידו לך מה לעשות ומה לאכול.

תקרא, תלמד ותחכים קצת, זה לא הרבה עבודה. תבנה לעצמך תוכנית אימונים ותפריט ותראה מה עובד עלייך הכי טוב.
אם יש לך שאלות תשאל פה, הרבה אנשים ישמחו לעזור לך על סמך ניסיון אישי.

בייעוץ האישי אתה מקבל גם תוכנית אימונים בנוסף לייעוץ התזונתי בנוסף, מתבצע מעקב גם השקילה וגם בהתקדמות באימונים ותמיד יהיה מענה במידה ותיתקע במשקל/באימון.
אני הייתי אצל דיאטנית (לא זו שציינת) וההבדל בין ההתקדמות שלי איתה מול הייעוץ הוא הבדל של 500% לטובת הייעוץ.
יש פה מספיק אנשים בייעוץ שאתה יכול לשאול אותם כמו גם פוסטים של אנשים בסיום התהליך.
מחזק כל מילה.

היי.
אם כן אז איך היא?

תודה לעונים 😃

כמו שאתה רואה יש כאן הרבה אנשים(וגם אני ביניהם) שנמצאים בייעוץ האישי של האתר ככה שמשו "לא כשר" לא תקף במצב הזה.

יש לך פוסט או משהו כזה שמראה מי נותן את הייעוץ ואיזה תארים וכו...
תראה להם את הפוסטים שמפרוסמים בנעוץ של תמונות חברי האתר של השינויים.

האמת שזה רק משה נותן את הייעוץ ככה שלא כדאי לפתח תקוות שווא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית