הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש צד שלישי שבודק חומרים אסורים בתוספים של נוטרי D ספורט?

יושב_על_הכס

משתמש פעיל
450
283
נק' מוניטין:
466
450
283
הם טוענים שיש להם רישיון ממשרד הבריאות, נניח שכן, לא הצלחתי לאמת כי מאגרי המידע של אתר משרד הבריאות לא עובדים משום מה. יש צד שלישי שבודק חומרים אסורים במוצרים שלהם באופן תקופתי ורציף? זה די סטנדרט בשוק התוספים היום וכל החברות המוכרות מאפשרות את זה.

גם אם יש פיקוח, קשה לדעת מה רמת הפיקוח.
Ruth Winter היית סופרת בשנות ה70 בערך, וכתבה ספר בשם Poisons in your food והיא תיארה את רמת הפיקוח בארה"ב בזמן הזה מהFDA. אני חושב שהיא הייתה אחת הפקחיות באותה זמן.

היא כתבה אם אני זוכר נכון שהיו 13 פקחים בכל ארה"ב, שזה אבסורד ולא הגיוני לקרוא לזה פיקוח.

מקווה שמשהו השתנה מאז, אבל אני לא בטוח.

זה אחד הסיבות שאייהרב ממליצים לקנות מוצרים כשרים, כי יש שם פיקוח מעט טוב יותר, או לפחות עוד עיניים יותר מהFDA.

מוצר כשר מפוקח הרבה יותר ממוצר לא כשר, וכמובן תלוי איזה כשרות. משולש K לדוגמה של חברת NOW FOODS זה לא פיקוח בכלל, בל כוכב K או האות כK זה הכשר הרבה יותר מפוקח.

לא רק כשרות או FDA זה פיקוח (שתוספים בכלל לא מפוקחים על ה-FDA, לא מבין למה), יש גם אירגוני צד שלישי שאחראיים לפיקוח למי שיבחר.
לא נראה שנוטרידי יש להם משהו בסגנון, ואם יש להם הם צריכים להציג זאת, או לפחות לפי בקשה. אם אין להם אז הם לא מפוקחים

• פותח/ת השרשור
לא רק כשרות או FDA זה פיקוח (שתוספים בכלל לא מפוקחים על ה-FDA, לא מבין למה), יש גם אירגוני צד שלישי שאחראיים לפיקוח למי שיבחר.
לא נראה שנוטרידי יש להם משהו בסגנון, ואם יש להם הם צריכים להציג זאת, או לפחות לפי בקשה. אם אין להם אז הם לא מפוקחים

אישית לא היית סומך על התוספים שלהם מאחר ואין פיקוח צד שלישי?

איזה חומרים ישימו לך בקריאטין זה לא משתלם לצרכן

זה שווה ערך לזה שישימו לך וויד בסיגריות. מה הסיכוי שזה יקרה? לא גבוהה במיוחד

הם טוענים שיש להם רישיון במשרד הבריאות, אתה יודע מה זה אומר בדיוק? זה כולל בדיקות פתע של המוצרים שלהם על ידי משרד הבריאות במעבדה?
זה לא אומר כלום באמת על איכות המוצר, אלא רק שזה לא מסוכן

• פותח/ת השרשור
איזה חומרים ישימו לך בקריאטין זה לא משתלם לצרכן

זה שווה ערך לזה שישימו לך וויד בסיגריות. מה הסיכוי שזה יקרה? לא גבוהה במיוחד
היו מקרים שחברות בחול הכניסו לתוספי תזונה מסטרואידים עד מתאמפטמין(כן הסם משובר שורות)

• פותח/ת השרשור
סמוך עליי אין לך חומרים בתוספי תזונה

אני מאמין שאין לך צורך ברובם אבל עדיין

עובדה שזה קרה.

לא מכיר את נוטרי D, אבל אני מכיר את המנטליות הישראלית לחתוך פינות ואני לא אוהב את זה שאין עליהם פיקוח צד שלישי.

עובדה שזה קרה.

לא מכיר את נוטרי D, אבל אני מכיר את המנטליות הישראלית לחתוך פינות ואני לא אוהב את זה שאין עליהם פיקוח צד שלישי.
בוא נניח שזה עולה להם 100 שקל לספק לך את המוצר שאתה רוצה לקנות, חומרים יעלו להם פי כמה, הם לא ברווח, הם בסיכון אדיר לתביעה, אין שום סיבה בעולם שהם ישימו לך חומרים בתוספים

היו מקרים שחברות בחול הכניסו לתוספי תזונה מסטרואידים עד מתאמפטמין(כן הסם משובר שורות)
אתה מדבר על דברים משנות ה-70, זה לא קורה היום, תוספים עולים משמעותית פחות מחומרים.
הסיבה היחידה לא לסמוך עליהם היא שקורה ההיפך, שמנסים לחסוך עליך עלויות ומכניסים לתוספים חומרים זולים יותר ממה שהם טוענים שיש, לדוגמא במקום להשתמש בחלבון חלב לאבקות חלבון הם ישפכו פנימה מעט חלבון חיטה שזול יותר ופחות איכותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית