הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונאית ספורט

• פותח/ת השרשור GiladK
  • פורסם בתאריך

GiladK

משתמש מתחיל
143
13
נק' מוניטין:
69
143
13
חד"כ מצפה עדי
היי.
החלטתי להתחיל ללכת לתזונאי/ת ספורט, ומכיוון שההורים שלי לא מסכימים לי להשתמש בייעוץ האישי של LBS אז אני הולך לפגישה עם מישהי שקוראים לה עינת לב ארי.
עכשיו השאלה היא מישהו הולך אליה?
מכירים אנשים שהולכים/ הלכו אליה?
אם כן אז איך היא?
אני יודע שהיא גם מומחית לתזונה קלינית וגם לתזונת ספורט אבל אני לא מכיר אותה או משהו הגעתי אליה דרך המלצה של תזונאית של דודה שלי.

תודה לעונים 😃

גם אם תענה על השאלות שלהם : כמה ותק יש למאמן ? איזה ניסיון יש לו? ובן כמה הוא ? גם אחרי שתגיד להם את כל אלו הם לא יאמינו לך?
בתור מי שתפיסת עולמו יותר קרובה לזאת של ההורים שלו מרובכם, אני יכול להגיד שאם הייתי במצב של ההורים שלו, ולא היה לי זמן וחשק ללמוד את האתר הזה על בוריו (כלומר לעבור על כמה מאות תגובות וללמוד קצת בעצמי על מה מדובר), לא הייתי מסכים לממן למי מילדי ייעוץ כזה.

זה אולי נראה לכם משונה בגלל ההיכרות הקרובה שלכם עם הנושא ועם האיש, אבל מבחוץ זה נראה אחרת.

פנה אלי במסר אם אתה מעוניין.
אני מניח שמשה ימליץ לך על תזונאי/ת שיודע משהו על אימוני התנגדות, מה שהופך את ההמלצה שלו לחיונית בשבילך. אני לא מכיר את הגב' בן ארי, אבל אם היא לא התמחתה ספציפית (גם) בשטח הזה, כל הסיכויים הם שהיא תיתן לך המלצות לא רלבנטיות, ואתה תריב עם ההורים שלך על כמויות החלבון היומיות (" 2.5 גרם לכל ק"ג משקל גוף? אתה רוצה להתחיל דיאליזה בגיל 30?").

אני מניח שמשה ימליץ לך על תזונאי/ת שיודע משהו על אימוני התנגדות, מה שהופך את ההמלצה שלו לחיונית בשבילך. אני לא מכיר את הגב' בן ארי, אבל אם היא לא התמחתה ספציפית (גם) בשטח הזה, כל הסיכויים הם שהיא תיתן לך המלצות לא רלבנטיות, ואתה תריב עם ההורים שלך על כמויות החלבון היומיות (" 2.5 גרם לכל ק"ג משקל גוף? אתה רוצה להתחיל דיאליזה בגיל 30?").

במקרה פגשתי את הגברת בן ארי למספר פגישות ואתה טועה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית