הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון T3 בסייקל מסה

Joe Issa

משתמש מתחיל
84
15
נק' מוניטין:
21
84
15
חברה רציתי לשמוע דעות של אנשים מה אתם חושבים על מינון של 12.5 - 25 MCG T3 בזמן סייקל מסה לשיפור סינטוז החלבונים ולעזרה בשמירה על % שומן נמוך .

מישהוא התנסה בעבר ?

אני שמעתי שיש המון מפתחי גוף ברמה גבוהה שעושים את זה אבל לא הבנתי באמת למה, אבל אני לא מאמין שאתה ברמה כזאת שאתה צריך את זה הם גם דוחפים עוד מיליון תרכובות ביחד עם זה לך תדע בשביל מה..
לדעתי בזבוז מוחלט עם אתה רוצה לעלות נקי תשמור על התזונה שלך והאירובי 100% ואת הכסף של הT3 בזבז על אנאבולים שבאמת יעזרו לך..

• פותח/ת השרשור
ליאור כנראה טעות שלי אבל אולי לא הבנתי נכון איזה מאמר שקראתי.. בכל מקרה.
מישהו התנסה ה T3 עם סייקל מסה ?

עם gh לוקחים יוטירוקס או אלטרוקסין בטח שלא ציטומל.
אין שום הגיון לקחת t3 בסייקל מסה, פשוט תאכל פחות אם אתה מרגיש שאתה עולה מהר מדי.

דווקא יש הגיון בתיסוף מזערי של T3 - אבל זה במקרים שהמסה שלך מכובדת די בשביל שתזדקק לזה - כאשר באמת דוחפים כמויות של אוכל.
אני לא חושב שאף אחד פה מתקרב לזה.

יוטירקס עם GH - כדי להתגבר על הקראשים שGH במינונים גבוהים גורם.

• פותח/ת השרשור
אני חשבתי על מינון קטן (12.5MCG) בשביל שיפור סינטוז החלבונים שביחד עם אנבולים זה יכול להגדיל את האפקת ואת התוצאות.
נלמד בדרך נסיון 😛

• פותח/ת השרשור
אביעד ממה שהבנתי ש 12.5 לא הורג את היצור הטבעי .. אתה חושב שזה אפשרי למשך 12 שבועות ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית