הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אי סימטריה בתרגילים

amitmelamed

משתמש מתחיל
215
11
נק' מוניטין:
11
215
11
שלום אנשים שרואים אותי מתאמן אומרים שיש לי סטייה בצד ימין כמעט בכל התרגילים שאני עושה אפילו בדדליפט וסקואט הכוונה שהמוט לא סימטרי עם הרצפה ואז כאילו יותא יד ימין חזקה יותר משמאל כנל ברגליים.. ואמרו לי שזה עלול לגרום לי לפציעות ושאני צריך לעבור למכונות לתקן את זה אפילו שבמכונה זה עוד יותר גרוע כי יד אחת יכולה להרים הכל ואז החזקה מתאמצת יותר..
איך מתקנים את זה ? וכן אני מחזיק נורמאלי את המוט בצורה סימטרית

תעלה סירטונים של דדליפט וסקוואט לפורום PL כדי לקבל חוות דעת יותר עמוקה לגבי העניין. לעבור למכונות סביר להנייח שלא יעזור לך.

שלום אנשים שרואים אותי מתאמן אומרים שיש לי סטייה בצד ימין כמעט בכל התרגילים שאני עושה אפילו בדדליפט וסקואט הכוונה שהמוט לא סימטרי עם הרצפה ואז כאילו יותא יד ימין חזקה יותר משמאל כנל ברגליים.. ואמרו לי שזה עלול לגרום לי לפציעות ושאני צריך לעבור למכונות לתקן את זה אפילו שבמכונה זה עוד יותר גרוע כי יד אחת יכולה להרים הכל ואז החזקה מתאמצת יותר..
איך מתקנים את זה ? וכן אני מחזיק נורמאלי את המוט בצורה סימטרית

זה מצחיק ופשוט,
אבל תבדוק שיש לי סימטריה במיקום של הידיים-גוף.
שאתה באמת בדיוק על האמצע, יצא לי לתקן כמה אנשים שלא הבינו מה לא בסדר,
וזה היה הכי פשוט, המיקום.

• פותח/ת השרשור
אני בודק אני תמיד באמצע ותמיד מחזיק את הידים בסימטריה ובסקואט אני מרגיל שרגל ימין דוחפת יותר חזק ובבנץ אומרים לי פשוט שהמוט נוטה ימינה ובשאר התרגילים אמרו שסמים לב לזה אני אבל לא שם לב חוץ משתי אלה

משהו קטן שאתה יכול לעשות בסקוואט זה לפתוח תידיים יותר רחב, כמובן בלי לאבד את הכיווץ בגב.
בסרטון הזה הוא מסביר איך לעשות את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית