הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אינטרוולים וקרוספיט כנגד אירובי רגיל

• פותח/ת השרשור orel
  • פורסם בתאריך

orel

משתמש פעיל
331
10
נק' מוניטין:
-124
331
10
עריכה: מוזג לכאן אשכול מתוך פורום אימונים. רוב האשכול היה על קרוספיט אז הוא רלוונטי לפה.

אני אומר אל תקצץ פחמימות אבל תוסיף יום אירובי(כדאי לך אימון אינטרוולים זה עוזר נורא).

אני אומר אל תקצץ פחמימות אבל תוסיף יום אירובי(כדאי לך אימון אינטרוולים זה עוזר נורא), בכל מקרה, אתה בטוח שאתה על 90 פחמימות רק? לא הגיוני.. נראה כאילו יש לך בערך 50 רק מהירקות..
מה זה אימון אינטרוולים?

• פותח/ת השרשור
תrגל אימון אינטרוולים, זה יותר יעיל ושורף יותר קלוריות בזמן קצר יחסית (הפוגות).

חח איזה מצחיק אתה מה זה ירקות לא סופר.. פחמימה לכל דבר, אולי בדיאטות רגילות זה לא משפיע אבל בדיאטה דלה פחמימה ובשלבים הסופיים כל שלב חשוב.
ותגגל אימון אינטרוולים, זה יותר יעיל ושורף יותר קלוריות בזמן קצר יחסית (הפוגות).

מיתוס גבר...

COLDFIRE, אלכס נכון?

אתה רואה טעם בלעשות מעל 20 דקות של אימון HIIT?

במקום לעשות את כול הזבל הזה לא עדיף פשוט לסגור את הפה?
אתה תשמור על יותר שריר, תאבד יותר שומן, תוכל לאכול יותר ותשפר את הכושר שלך. אני לא מצפה ממך להבין את זה בגלל הדמיון לסיבות לבצע דדליפט - זה יעיל

הבעיה שאחרי אימונים כאלה אתה יוצא רעב כול כך שאתה אוכל את כול מה שהוצאת.

הקטע באימונים האלה שמה שהוצאת זה פרט שולי. אתה ממשיך לשרוף קלוריות גם שעות אחרי שסיימת את האימון.

COLDFIRE, אלכס נכון?

אתה רואה טעם בלעשות מעל 20 דקות של אימון HIIT?

נכון.

אני לא מבין בזה יותר מדי, אבל לא נראה לי שאתה אמור להיות מסוגל בכלל להמשיך יותר מ 20 דקות אם זה בעצימות הנכונה.

בכל מקרה, אתה בקטע של קרוספיט לא? הייתי מעדיף את זה על סתם HIIT.

נכון
וחוץ מזה שזה ידוע שמי שמסוגל לעשות קינג קונג לא מסוגל לאחסן שומן בגוף שלו, זה פשוט לא ביכולת שלו.

אתה תשמור על יותר שריר, תאבד יותר שומן, תוכל לאכול יותר ותשפר את הכושר שלך. אני לא מצפה ממך להבין את זה בגלל הדמיון לסיבות לבצע דדליפט - זה יעיל

זה יעיל השאלה אם זה שווה את המאמץ.
אתה יכול לשמור שריר מאימוני משקולות בלבד, אתה לא חייב אירובי או אימוני סיבולת.
שייזדין הכושר למי אכפת

השאלה אם אימוני קרוספיט לא פוגעים בהתאוששות יותר מידי..
למישהו יש ניסיון עם אימוני קרוספיט תוך כדי אימונים רגילים [ולא כאלה שמתאמנים רק קרוספיט] ויכול להעיד? אני מדבר על אימונים שהם יחסית קלים.. כמו סינדי לדוגמא.

דדליפט זו התרופה לאיידס

השאלה אם אימוני קרוספיט לא פוגעים בהתאוששות יותר מידי..
למישהו יש ניסיון עם אימוני קרוספיט תוך כדי אימונים רגילים [ולא כאלה שמתאמנים רק קרוספיט] ויכול להעיד? אני מדבר על אימונים שהם יחסית קלים.. כמו סינדי לדוגמא.

דדליפט זו התרופה לאיידס

יש לי קצת ניסיון בזה והאימונים שהם יותר בכיוון של סיבולת באמת לא פוגעים יותר מדי בהתאוששות.

אימון כמו grace: שלושים חזרות של C&J אפשר לעשות אפילו בסוף אימון רגיל.
הם אפילו יכולים לעזור בצורה עקיפה. הם מקלים עליך בהתאוששות מסטים כבדים ואתה יכול לסיים את האימון קצת יותר מהר.

Back
למעלה תחתית