הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אינטרוולים וקרוספיט כנגד אירובי רגיל

• פותח/ת השרשור orel
  • פורסם בתאריך
אירובי = עבודה בטווחי דופק של 80%~ ובד"כ מתחילים להיות דומיננטים במאמצים של מעל ל4-5 דקות כאשר יש התערבות של חמצן בתהליך ומקורות האנרגיה הם לא אנאירובים (גלוקוז/גליקוגן/חומצות חלב).
בכל מקרה אף אחד לא אומר אבל שקרוספיט לא משפר את הכושר הגופני.
מה זה צ'לסי אז? 150 מתח 300 שכיבות ו450 סקוואט בחצי שעה? זה לא אירובי?

ואיך זה אירובי ...
ריצה ל400 מטר זה לא אירובי ...
גם 50 חזרות זה לא אירובי , ומבחינת אימוני סיבולת עשיתי מספיק דברים .
800 מטר ריצה, 50 כפיפות בטן ו50 עליות גו * 3 זה לא אירובי? מה אתה מקשקש?

מה זה צ'לסי אז? 150 מתח 300 שכיבות ו450 סקוואט בחצי שעה? זה לא אירובי?
זה כן כי זה חצי שעה לא כי זה 150 מתח או 300 שכיבות וכו'.
אם תעשה סקוואט 50 חזרות בסה"כ מאמץ של 2 דקות אם מנוחות של רבע שעה בין כל אחד כזה זה לא אירובי.
אם תעשה סקוואט 50 חזרות עם 2 דקות מנוחה זה כן אירובי.
צריך לדעת להבדיל.

זה כן כי זה חצי שעה לא כי זה 150 מתח או 300 שכיבות וכו'.
אם תעשה סקוואט 50 חזרות בסה"כ מאמץ של 2 דקות אם מנוחות של רבע שעה בין כל אחד כזה זה לא אירובי.
אם תעשה סקוואט 50 חזרות עם 2 דקות מנוחה זה כן אירובי.
צריך לדעת להבדיל.
האימון בנוי בצורה כזו שכל דקה אתה עושה את האינטרוול (5 מתח 10 שכיבות שמיכה ו15 סקוואט), יש לך בהתחלה מנוחה של אולי חצי דקה שהולכת ומתקצרת עם הזמן בגלל שהסט מתארך, אם זה לא אירובי אז מה כן?

יוני מה המטרה שלך? כי יוצא לך 6 פעמים אירובי בשבוע [5 ריצה + כדורגל].

חיטוב מן הסתם, למרות שמי שיכול להיות במאסה עם כך הרבה אירובי ייראה כנראה הכי טוב שיכול להיות אבל זה לא העניין..
יוצא לי 5 אימוני אירובי כולל הכל כי במקום האימון האחרון בשבוע אני משחק כדורגל בדשא אז השאלה שלי אם בשביל המטרה שלי שהיא חיטוב זה יעיל להחליף אימון אירובי שאני שורף בהליכון 700 קלוריות, ולשחק כדורגל שאני לא יודע ולא בטוח כמה אני שורף שם .... הבלבול לגוף ישתלם בקטע הזה?

האימון בנוי בצורה כזו שכל דקה אתה עושה את האינטרוול (5 מתח 10 שכיבות שמיכה ו15 סקוואט), יש לך בהתחלה מנוחה של אולי חצי דקה שהולכת ומתקצרת עם הזמן בגלל שהסט מתארך, אם זה לא אירובי אז מה כן?
השאלה כמה אינטרוולים כאלו אתה עושה, אם זה יותר מ2-3 זה כן אימון אירובי.
(לא ממש יצא לי לקרוא על קרוספיט, ככה שאני לא ממש בקיא בתוכניות)

800 מטר ריצה, 50 כפיפות בטן ו50 עליות גו * 3 זה לא אירובי? מה אתה מקשקש?

ריצת 800 מטר עדיין נופלת בטווח של ריצות אנאירוביות .

ואני לא מבין מה כולם קופצים , יש הגדרה של מה זה אימון אירובי מבחינת התהליכים בגוף .
חלק גדול מאימוני קרוספיט (לא אמרתי כולם ) הם אימונים אנאירוביים .

עידן, כל אימון רציף שלוקח לך יותר מכמה דקות יכניס לפעולה את המסלול האירובי (או איך שקוראים לזה).

אבל אני לא מבין את מי בדיוק מעניינת ההפרדה הזאת ולמה.

עידן, כל אימון רציף שלוקח לך יותר מכמה דקות יכניס לפעולה את המסלול האירובי (או איך שקוראים לזה).

אבל אני לא מבין את מי בדיוק מעניינת ההפרדה הזאת ולמה.

גם אני לא יודע למי אכפת ...

אני מסכים עם עידן, אפשר לראות בתמונה הבאה את היחסים
74780544.jpg

[FONT=&quot][/FONT]

במידה ואני רץ 4 5 פעמים בשבוע במשך 45 דקות על קצב קבוע, איפה אני יכול להכניס את הקרוספיט הזה?
ולדעתי משחק כדורגל על דשא פעם בשבוע בנוסף הוא פיתרון מעולה לא פחות, במידה ובאמת משקיעים וזה מה שאני עושה בלי קשר ל 4-5 אירובי הרגיל

פשוט מאוד. תעיף כמה אימוני אירובי ותחליף אותם באימוני קרוספיט.

חיטוב מן הסתם, למרות שמי שיכול להיות במאסה עם כך הרבה אירובי ייראה כנראה הכי טוב שיכול להיות אבל זה לא העניין..
יוצא לי 5 אימוני אירובי כולל הכל כי במקום האימון האחרון בשבוע אני משחק כדורגל בדשא אז השאלה שלי אם בשביל המטרה שלי שהיא חיטוב זה יעיל להחליף אימון אירובי שאני שורף בהליכון 700 קלוריות, ולשחק כדורגל שאני לא יודע ולא בטוח כמה אני שורף שם .... הבלבול לגוף ישתלם בקטע הזה?

כל דבר עדיף על כמות השעות שאתה נותן על ההליכון :D
הכל תלוי באיזה אימון אתה בוחר לעשות. אם אתה הולך לאימונים עם הפן היותר אירובי זה יכול להחליף את הריצה בכייף. ולהיות יותר אפקטיבי, בעיקר כי אתה רץ כל כך הרבה פעמים וזמן.

אפשר לרוץ ביעילות את יודעת, לא חייבים לשרוף שעות על הליכון.

Back
למעלה תחתית