הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסט אנתת

DJ GuyM

משתמש מתחיל
21
2
נק' מוניטין:
0
21
2
יש לי 3 בקבוקים של טסט אנתת של פארמה קום...שמעתי שהם פשטו רגל או משהו כזה החליפו את השם של החברה וקיצצו במינונים....האם יש סיכון להזריק דבר כזה סייקל ראשון? מי שיוכל לעזור בתשובה רצינית אני אשמח.

• פותח/ת השרשור
טוב יפה על כל הדעות הנחרצות אבל עדיין לא עניתם לי על השאלה אני בא לסופר פארם ומה אני מבקש? יש לזה גדלים לא? בבקשה עזרההההההההה הקטבוליות שלי על מצפונכם 😃

אני לא יודע איך זה?
בחיים לא שאלו אותי כלום בסופר פארם.
אתם כנראה או נראים מחשידים או שיש לכם דיבור הססני.

הייתי באיזה 20 סופר פארמים שונים ברחבי הארץ ובכל מקום לא שאלו אותי למה זה.
אהה רגע, פעם אחת מישהי שאלה אותי בסופר פארם ברמת גן.

עניתי לה שזה לא עניינה - החוק במדינה מאפשר לכל אחד לרכוש מזרקים ללא שום מרשם!!! שלא יעבדו עליכם.
המדינה בכוונה לא הכניסה מרשמים למזרקים ומחטים - המדינה מעדיפה שאנשים ישתמשו באביזרים סטריליים (נרקומנים) ולכן אין מרשמים לכך
מעבר לזה בת"א יש מקום חלוקה בחינם (לידע כללי)

פעם הבאה שרוקחת אומרת לכם, למה? תגידו לה שלא תדחוף את האף ותציינו את החוק!
יתרה-מזאת, הם אמורים להזמין עבורים מחטים ומזרקים אם אתם צריכים!
רגע רגע , אני לא נקרא נרקומן שמשתמש בהרואין , אלא אם כן אפשר לקרא לזה באמת נרקומן מי שצורך סטרואידים חח . אבל זה קרה לי רק פעם אחת וגם אני לא הייתי הססני או פחדן . פשוט היא הייתה קצת מפגרת אותה רוקחת עשיתי שם בלאגן ובסופו של דבר הביאו לי רוקח אחר כמובן שציינתי שזה חוקי
טוב יפה על כל הדעות הנחרצות אבל עדיין לא עניתם לי על השאלה אני בא לסופר פארם ומה אני מבקש? יש לזה גדלים לא? בבקשה עזרההההההההה הקטבוליות שלי על מצפונכם 😃
נו תבקש וזהו יביאו לך

זה גודל אחיד?? הבנתי שיש גדלים מישהו יכול להגיד לי מה בדיוק לקנות בבקשה?

עדיף שתקנה מחט שאיבה נורמלית - 16G או 17G ורודה.
הזרקה יהיה 23G

תאמין לי שאתה תודה לי שקנית מחט עבה.

כמה כאלה צריך?

כל זריקה = 2 מחטים. אחד כחול אחד ירוק.

לדוגמא : יום ב' והיום יש לנו זריקה , שואב עם מחט ירוקה - מחליף למחט כחולה, ומזריק.

זאת אומרת אם יש לנו סייקל של 10 שבועות - 2 זריקות בשבוע אנחנו נצטרך סה"כ : 40 מחטים ( 20 מחטים כחולים , ו20 מחטים ירוקים ) .

נוגע גם בנוגע לפדים חיטוי של אלכוהול , כל זריקה תצטרך פד אחד לחטא את האמפולה ואת מיקום הזריקה.

עדכון בשבילך @DJ GuyM

שלשום עשיתי את הזריקה החמישית , ואני חייב להגיד לך שעליתי משמעותית במשקלי עבודה , מסיים סט כבד שמעולם לא הצלחתי להרים עזוב לסיים , ומוסיף עוד משקל ונותן בראש.

לדוגמא : לחיצה צרפתית עם מוט W בשכיבה הייתי עושה 12.5 קילו כל צד ל8 מסיים בלחץ , עשיתי 20 קילו כל צד ל8 כמו ענק ואימון הבא אוסיף עוד 2.5 קילו.

אתה יכול עם מזרק ומחט אינסולין לבטן או עם מחט 23g לשריר , זה מים לא שמן נשאב מהר
אני עושה את זה עם מזרק אינסולין לרגל,אבל אני שואב עם המזרק אינסולין ומזריק ישירות...לא מחליף שום מחט!..

אני לא יודע איך זה?
בחיים לא שאלו אותי כלום בסופר פארם.
אתם כנראה או נראים מחשידים או שיש לכם דיבור הססני.

הייתי באיזה 20 סופר פארמים שונים ברחבי הארץ ובכל מקום לא שאלו אותי למה זה.
אהה רגע, פעם אחת מישהי שאלה אותי בסופר פארם ברמת גן.

עניתי לה שזה לא עניינה - החוק במדינה מאפשר לכל אחד לרכוש מזרקים ללא שום מרשם!!! שלא יעבדו עליכם.
המדינה בכוונה לא הכניסה מרשמים למזרקים ומחטים - המדינה מעדיפה שאנשים ישתמשו באביזרים סטריליים (נרקומנים) ולכן אין מרשמים לכך
מעבר לזה בת"א יש מקום חלוקה בחינם (לידע כללי)

פעם הבאה שרוקחת אומרת לכם, למה? תגידו לה שלא תדחוף את האף ותציינו את החוק!
יתרה-מזאת, הם אמורים להזמין עבורים מחטים ומזרקים אם אתם צריכים!
אתה יכול להגיד שהבן עושה אינהלציה ואתה צריך בכדי לשאוב מזרק ומחט כזה וכזה...
אני אישית קונה די הרבה מחטים ומזרקים בתקופת החורף עבור המחלות הנשימתיות שהבן מביא מהגן ואין שום בעיה לשלב גם את סייקל המסה החורפי בקנייה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית