עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רגע רגע , אני לא נקרא נרקומן שמשתמש בהרואין , אלא אם כן אפשר לקרא לזה באמת נרקומן מי שצורך סטרואידים חח . אבל זה קרה לי רק פעם אחת וגם אני לא הייתי הססני או פחדן . פשוט היא הייתה קצת מפגרת אותה רוקחת עשיתי שם בלאגן ובסופו של דבר הביאו לי רוקח אחר כמובן שציינתי שזה חוקיאני לא יודע איך זה?
בחיים לא שאלו אותי כלום בסופר פארם.
אתם כנראה או נראים מחשידים או שיש לכם דיבור הססני.
הייתי באיזה 20 סופר פארמים שונים ברחבי הארץ ובכל מקום לא שאלו אותי למה זה.
אהה רגע, פעם אחת מישהי שאלה אותי בסופר פארם ברמת גן.
עניתי לה שזה לא עניינה - החוק במדינה מאפשר לכל אחד לרכוש מזרקים ללא שום מרשם!!! שלא יעבדו עליכם.
המדינה בכוונה לא הכניסה מרשמים למזרקים ומחטים - המדינה מעדיפה שאנשים ישתמשו באביזרים סטריליים (נרקומנים) ולכן אין מרשמים לכך
מעבר לזה בת"א יש מקום חלוקה בחינם (לידע כללי)
פעם הבאה שרוקחת אומרת לכם, למה? תגידו לה שלא תדחוף את האף ותציינו את החוק!
יתרה-מזאת, הם אמורים להזמין עבורים מחטים ומזרקים אם אתם צריכים!
נו תבקש וזהו יביאו לךטוב יפה על כל הדעות הנחרצות אבל עדיין לא עניתם לי על השאלה אני בא לסופר פארם ומה אני מבקש? יש לזה גדלים לא? בבקשה עזרההההההההה הקטבוליות שלי על מצפונכם 😃
זה גודל אחיד?? הבנתי שיש גדלים מישהו יכול להגיד לי מה בדיוק לקנות בבקשה?
עדיף שתקנה מחט שאיבה נורמלית - 16G או 17G ורודה.
הזרקה יהיה 23G
תאמין לי שאתה תודה לי שקנית מחט עבה.
כמה כאלה צריך?
אתה יכול עם מזרק ומחט אינסולין לבטן או עם מחט 23g לשריר , זה מים לא שמן נשאב מהרבאיזה מחטים שואבים ומזריקים HCG ??? גם כמו הטסט 23G,16G
אני עושה את זה עם מזרק אינסולין לרגל,אבל אני שואב עם המזרק אינסולין ומזריק ישירות...לא מחליף שום מחט!..אתה יכול עם מזרק ומחט אינסולין לבטן או עם מחט 23g לשריר , זה מים לא שמן נשאב מהר
אתה יכול להגיד שהבן עושה אינהלציה ואתה צריך בכדי לשאוב מזרק ומחט כזה וכזה...אני לא יודע איך זה?
בחיים לא שאלו אותי כלום בסופר פארם.
אתם כנראה או נראים מחשידים או שיש לכם דיבור הססני.
הייתי באיזה 20 סופר פארמים שונים ברחבי הארץ ובכל מקום לא שאלו אותי למה זה.
אהה רגע, פעם אחת מישהי שאלה אותי בסופר פארם ברמת גן.
עניתי לה שזה לא עניינה - החוק במדינה מאפשר לכל אחד לרכוש מזרקים ללא שום מרשם!!! שלא יעבדו עליכם.
המדינה בכוונה לא הכניסה מרשמים למזרקים ומחטים - המדינה מעדיפה שאנשים ישתמשו באביזרים סטריליים (נרקומנים) ולכן אין מרשמים לכך
מעבר לזה בת"א יש מקום חלוקה בחינם (לידע כללי)
פעם הבאה שרוקחת אומרת לכם, למה? תגידו לה שלא תדחוף את האף ותציינו את החוק!
יתרה-מזאת, הם אמורים להזמין עבורים מחטים ומזרקים אם אתם צריכים!
עם מחט של אינסולין זה אפשריאני עושה את זה עם מזרק אינסולין לרגל,אבל אני שואב עם המזרק אינסולין ומזריק ישירות...לא מחליף שום מחט!..