הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני

• פותח/ת השרשור tal890
  • פורסם בתאריך

tal890

משתמש מתחיל
76
2
נק' מוניטין:
2
76
2
אני רוצה להתיל סייקל שני לעליה במסה
טסט של בלאקן משולב עם דיבול איך נשמע לכם?

אני רוצה להתיל סייקל שני לעליה במסה
טסט של בלאקן משולב עם דיבול איך נשמע לכם?
סייקל טוב אבל מה שכן אני מציע לך שתיקח בנוסף דקה ארוך על ההתחלה ואחרי חודש תוריד את הדיבול , גם כה וכה אתה לא יכול למשוך עם הדיבול יותר מחודשיים אז מה הטעם . לוקחים דיבול כדי לקבל קיק על ההתחלה של הסייקל עד שכל החומרים מגיעים לשיא שזה בערך 3,4 שבועות

• פותח/ת השרשור
לפי מה שהבנתי אפשר להשתמש בדיבול מקסימום חודש כי לאחר מכן זה פוגע בכבד.
מה שאתה מציע זה לקחת במשך חודשים וחצי 500 טסט בשבוע ,ובחודש הראשון דיבול, ודקה גם לקחת חודשיים וחצי ? ומה ההבדל בין ארוך לקצר? (יש לי ממש חוסר יידע בתחום)

סייקל טוב אבל מה שכן אני מציע לך שתיקח בנוסף דקה ארוך על ההתחלה ואחרי חודש תוריד את הדיבול , גם כה וכה אתה לא יכול למשוך עם הדיבול יותר מחודשיים אז מה הטעם . לוקחים דיבול כדי לקבל קיק על ההתחלה של הסייקל עד שכל החומרים מגיעים לשיא שזה בערך 3,4 שבועות
למה לדבר שטויות? דקה סייקל שני?
טסט ודיבול לסייקל שני זה אחלה דבר, אל תוסיף שום דבר.
שמור את הדקה לסייקלים מאוחרים יותר

• פותח/ת השרשור
עידן מזאת אומרת לשמור לסייקלים מאוחרים יותר.? אי אפשר להשתמש בו גם עכשיו וגם בסייקלים מאוחרים יותר? (ודרך אגב לפחות כרגע אני לא רואה את עצמי מפציץ בסייקלים מכוון שאני די קרוב למשקל שאני רוצה להיות בו אז אני מאמין כרגע שזה יהיה הסייקל האחרון או אחד לפניו)

למה לדבר שטויות? דקה סייקל שני?
טסט ודיבול לסייקל שני זה אחלה דבר, אל תוסיף שום דבר.
שמור את הדקה לסייקלים מאוחרים יותר
חח לדבר שטויות ? למה אתה ישר קופץ לפני שאתה מבין בכלל מה הוא רשם
הוא כתב סייקל שני טסט ודיבול , מה הטעם לעשות שוב טסט ודיבול אם דיבול יורד אחרי חודש והטסט נשאר עד סוף הסייקל ? אז שוב הוא עושה טסט לבד ...

• פותח/ת השרשור
ליאור אני גם חושב כמוך יש לי עוד 2 שאלות
1 הבנתי שבלאקן זה חברה טובה והחומרים רפואים ולא ניתן לזיוף זה נכון?
2 אחרי הסייקל הראשון גמרתי עם המשכמים..מתי אפשר להתחיל בסייקל החדש?

ליאור אני גם חושב כמוך יש לי עוד 2 שאלות
1 הבנתי שבלאקן זה חברה טובה והחומרים רפואים ולא ניתן לזיוף זה נכון?
2 אחרי הסייקל הראשון גמרתי עם המשכמים..מתי אפשר להתחיל בסייקל החדש?
1. בלקן הם לא רפואי הם רשומים כרפואי (שוחד) למרות שתראה החומרים שלהם הם די סבבה נוסה עליי .זיופים שלהם לא נתקלתי לרב שלא מזייפים רק בארץ , תמצא מקור אמין מאוקראינה משם זה מגיע , אז ככה קצת מידע על בלקן , הם בבעלות של אלין הידוע שהיה ביחד עם עוד שותף לחברה בשם סיינטרופ לשעבר לאחר שהיה ויכוח ביניהם השותף פתח חברה חדשה בשם סיירוקס . שסיירוקס מה שהולך פה בארץ זה לא הוא מייצר רק שתדעו
2.אם הסייקל שלך רץ 3 חודשים אז עדיפות ל 3-4 חודש הפסקה מסיום הפיסיטי כן ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אמרו לי שמרגע שאני מתחיל עם המשקמים תוך חודשים-שלוש אני יכול להתחיל בסייקל הבא..הטעו אותי או שזה בסדר?

• פותח/ת השרשור
pct זה כאילו המשקמים? קראתי באתר שרשום שאם הסייקל שלי היה 10 שבועות אז המנוחה היא 12 שבועות ואם הבנתי נכון הPCT הוא בתוך ה12 כבר

• פותח/ת השרשור
אוקי אבל אם הבנתי נכון הסייקל שלי הראשון היה חודשיים וחצי אז אני צריך לחכות 3 חודש מהסוף שלו (חודש וחצי על משקמים וחודש וחצי בלי כלום) הבנתי נכון?

• פותח/ת השרשור
אוקי הבנתי וסתם שאלה מה קורה אם מחכים חודש חודשים מסיום הPCT ולא 3? כאילו כבר לקחתי תמשקמים שהעבודה שלהם היא להחזיר את הגוף שלי למצב הרגיל עד כמה שאני מבין...אז למה לחכות עוד 3 חודש בשביל הסייקל הבא?

אוקי הבנתי וסתם שאלה מה קורה אם מחכים חודש חודשים מסיום הPCT ולא 3? כאילו כבר לקחתי תמשקמים שהעבודה שלהם היא להחזיר את הגוף שלי למצב הרגיל עד כמה שאני מבין...אז למה לחכות עוד 3 חודש בשביל הסייקל הבא?

אמרתי לך כבר אפשר גם למשיך את הסייקל ל 30 שבועות העניין הוא שאתה מעמיס על הגוף שלך בגלל זה צריך לנוח

• פותח/ת השרשור
סבבה אז ממה שהבנתי מהחברה שרשמו ובעוד נושא שהעלתי אני מסיים תסייקל מחכה שבועים מתחיל PCא וHGC למשך חודש ככה ואני יכול להתחיל תסקייל הבא 3 חודש מאז שהתחלתי עם הPCT (הסייקל הראשון היה 3 חודש)

חוץ מזה נראה לי שאתה רשמת לי שאלפא פארם חומר סבבה ושאתה גם משתמש בו..אז רציתי לדעת אם זה מגיע בויאלים או באמפולות? כמובן שאני מתחיל בסקייל חדש אחרי שעשיתי בדיקות דם שיצאו תקינות ומנוחה של אותו זמן כמו בסקיל הקודם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית