עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סייקל טוב אבל מה שכן אני מציע לך שתיקח בנוסף דקה ארוך על ההתחלה ואחרי חודש תוריד את הדיבול , גם כה וכה אתה לא יכול למשוך עם הדיבול יותר מחודשיים אז מה הטעם . לוקחים דיבול כדי לקבל קיק על ההתחלה של הסייקל עד שכל החומרים מגיעים לשיא שזה בערך 3,4 שבועותאני רוצה להתיל סייקל שני לעליה במסה
טסט של בלאקן משולב עם דיבול איך נשמע לכם?
למה לדבר שטויות? דקה סייקל שני?סייקל טוב אבל מה שכן אני מציע לך שתיקח בנוסף דקה ארוך על ההתחלה ואחרי חודש תוריד את הדיבול , גם כה וכה אתה לא יכול למשוך עם הדיבול יותר מחודשיים אז מה הטעם . לוקחים דיבול כדי לקבל קיק על ההתחלה של הסייקל עד שכל החומרים מגיעים לשיא שזה בערך 3,4 שבועות
חח לדבר שטויות ? למה אתה ישר קופץ לפני שאתה מבין בכלל מה הוא רשםלמה לדבר שטויות? דקה סייקל שני?
טסט ודיבול לסייקל שני זה אחלה דבר, אל תוסיף שום דבר.
שמור את הדקה לסייקלים מאוחרים יותר
1. בלקן הם לא רפואי הם רשומים כרפואי (שוחד) למרות שתראה החומרים שלהם הם די סבבה נוסה עליי .זיופים שלהם לא נתקלתי לרב שלא מזייפים רק בארץ , תמצא מקור אמין מאוקראינה משם זה מגיע , אז ככה קצת מידע על בלקן , הם בבעלות של אלין הידוע שהיה ביחד עם עוד שותף לחברה בשם סיינטרופ לשעבר לאחר שהיה ויכוח ביניהם השותף פתח חברה חדשה בשם סיירוקס . שסיירוקס מה שהולך פה בארץ זה לא הוא מייצר רק שתדעוליאור אני גם חושב כמוך יש לי עוד 2 שאלות
1 הבנתי שבלאקן זה חברה טובה והחומרים רפואים ולא ניתן לזיוף זה נכון?
2 אחרי הסייקל הראשון גמרתי עם המשכמים..מתי אפשר להתחיל בסייקל החדש?
בתכלס עושים ככה אם עשית 3 חודש סייקל אז 3 חודש הפסקה מאחרי שסיימת עם ה pctאמרו לי שמרגע שאני מתחיל עם המשקמים תוך חודשים-שלוש אני יכול להתחיל בסייקל הבא..הטעו אותי או שזה בסדר?
לא. 3 חודש מאז שסיימת את הPCTאוקי אבל אם הבנתי נכון הסייקל שלי הראשון היה חודשיים וחצי אז אני צריך לחכות 3 חודש מהסוף שלו (חודש וחצי על משקמים וחודש וחצי בלי כלום) הבנתי נכון?
אוקי הבנתי וסתם שאלה מה קורה אם מחכים חודש חודשים מסיום הPCT ולא 3? כאילו כבר לקחתי תמשקמים שהעבודה שלהם היא להחזיר את הגוף שלי למצב הרגיל עד כמה שאני מבין...אז למה לחכות עוד 3 חודש בשביל הסייקל הבא?