נק' מוניטין:
11
- 215
- 11
טוב אני בן 16.5 קצת יותר גובה 1.72 בערך לא מדדתי ממזמן משקל 64 אחזו שומן 11 בערך אפילו מתחיל SS המשקלים העכשויים שלי
סקואט 70
דדליפט 70 (רק התחלתי ללמוד אני יכול יותר)
בנצ 60
פרס 32.5
חתירה מוט ריק לא עשיתי תתרגיל אף פעם מתחיל ללמוד היום
טוב התוכנית SS מהפורטל בחרתי חתירה ולא קלין כי אין לי מי שילמד אותי במכון קלין וגם כי בא לי דגש על הרחב גבי כי זה סקסי בטירוף
A:
סקואט 3*5
לחיצת חזה 3*5
דדליפט 1*5
B:
סקואט 3*5
פרס 3*5
חתירה 3*5
ועוד משהו אני מתאמן בגוגיטסו בראזילאי מה שהולך לפגוע לי בהתאוששות אבל אין לי כל כך בעיה של התאוששות אני דיי בכושר שיא מבחינת כוח והתאוששות אני מתאמן איזה 4 חודש בAB מסכן 4 פעמים בשבוע שכל אימון אני העמסתי יותר מידי כמו שמוק
תאחלו לי בהצלחה *: אימון ראשון
סקואט 60 קילו
בנצ 55
דדליפט 60
הבנצ בפחות מזה היה נראה לי יותר מידי קל וגם המשקל הזה היה ממש אבל ממש קל לא הייתי יכול לשים פחות מזה
סקואט 70
דדליפט 70 (רק התחלתי ללמוד אני יכול יותר)
בנצ 60
פרס 32.5
חתירה מוט ריק לא עשיתי תתרגיל אף פעם מתחיל ללמוד היום
טוב התוכנית SS מהפורטל בחרתי חתירה ולא קלין כי אין לי מי שילמד אותי במכון קלין וגם כי בא לי דגש על הרחב גבי כי זה סקסי בטירוף
A:
סקואט 3*5
לחיצת חזה 3*5
דדליפט 1*5
B:
סקואט 3*5
פרס 3*5
חתירה 3*5
ועוד משהו אני מתאמן בגוגיטסו בראזילאי מה שהולך לפגוע לי בהתאוששות אבל אין לי כל כך בעיה של התאוששות אני דיי בכושר שיא מבחינת כוח והתאוששות אני מתאמן איזה 4 חודש בAB מסכן 4 פעמים בשבוע שכל אימון אני העמסתי יותר מידי כמו שמוק
תאחלו לי בהצלחה *: אימון ראשון
סקואט 60 קילו
בנצ 55
דדליפט 60
הבנצ בפחות מזה היה נראה לי יותר מידי קל וגם המשקל הזה היה ממש אבל ממש קל לא הייתי יכול לשים פחות מזה