הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מישהו אולי ידוע מה עושה התוסף הזה ...

• פותח/ת השרשור vxr
  • פורסם בתאריך

vxr

מושעה
158
6
נק' מוניטין:
-15
158
6
Universal Nutrition N1-T™ Natural Testosterone Supplement

מה זה עושה ??האם שמעתם על מוצר דומה ועל ההשפעות של זה ?
נשמע לי מעניין ...אשמח לשמוע אם מישהו יודע וגם זה אותה שאלה Universal Nutrition Glutamine Capsules
ומה עדיף מבניהם ?לגדילה במסת שריר בכל דרך מלבד תזונה ואימון או זה Universal Nutrition NOX 3
פשוט בא להוסיף משהו מעבר לקריאטין כדי להזיז את הענינים

בלי תגובות על כמות השאלות ..למי שבא לענות זה יעזור לי מאוד

אחי אלה תוספים שונים ולכל אחד מטרה משלו:
הראשון נראה לי שזה מעודד הגברת ייצור טסטוסטרון טבעי בגוף(חרטא)
השני: תוסף המכיל את חומצת האמינו גלוטמין ואני לא יודע עד כמה הגלוטמין יעיל בקפסולות
השלישי:זה נייטריק אוקסיד שאמור לעזור בהתאוששות אחרי האימון ולתת פאמפ באימונים...אבל אני לא הייתי סומך על החברה הזאת כי התנסיתי פעם במוצרים שלה ולא ממש התלהבתי וגם הם נפלו בבדיקות מעבדה.

• פותח/ת השרשור
אז מה מומלץ לקחת אני פשוט רוצה לזרז את תהליך הגדילה כי זה לא ממש זה ...חוץ מאוכל שינה אימון וקריאטין מה טוב לקחת ?

יש לך כנראה שתי בעיות:
1. אתה לא אוכל מספיק.
2. אתה לא מתאמן כמו שצריך.

אתה יכול לכתוב כאן מה אתה אוכל ונרשום לך לאכול יותר.
אתה יכול לכתוב כאן איך אתה מתאמן ונרשום לך להתרכז במורכבים ולהעלות משקל מאימון לאימון.

שלושת התוספים די מיותרים, אם אתה באמת רוצה משהו בנוסף לקריאטין אתה יכול לתסף באומגה 3 ומולטי (ולהשלים את מה שחסר: מגנזיום, אבץ, ויטמין D, ויטמין C).

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות אז ככה
לגבי האוכל והאימונים אני משתדל כמה שיותר (קצת מוגבל עם העבודה שתופסת לי את רוב היום )
אבל בכל מקרה אני רוצה למקסם את מה שיש במצב הנוכחי ...
לפי מה שאתה אומר שלושת המוצרים שרשמתי לא כל כך חשובים לכן כנראה שניתן לוותר עליהם ,אתה ממליץ על מולטי ??אני לא הכי מבין המולטי הזה למה הוא טוב ??ואומגה ?קניתי לא מזמן ולא לקחתי אפילו פעם אחת ?האם זה יתרום לי לעליה במסה איך שהוא ?אשמח אם תפרט למה זה טוב שתי התוספים האלה ..בקצרה כמבן ..תודה

תודה על התשובות אז ככה
לגבי האוכל והאימונים אני משתדל כמה שיותר (קצת מוגבל עם העבודה שתופסת לי את רוב היום )
אבל בכל מקרה אני רוצה למקסם את מה שיש במצב הנוכחי ...
לפי מה שאתה אומר שלושת המוצרים שרשמתי לא כל כך חשובים לכן כנראה שניתן לוותר עליהם ,אתה ממליץ על מולטי ??אני לא הכי מבין המולטי הזה למה הוא טוב ??ואומגה ?קניתי לא מזמן ולא לקחתי אפילו פעם אחת ?האם זה יתרום לי לעליה במסה איך שהוא ?אשמח אם תפרט למה זה טוב שתי התוספים האלה ..בקצרה כמבן ..תודה

להגיד שהם לא כל כך חשובים זה מחמיא להם.

אם אתה ממש חובב תוספים- אומגה,מולטי,מגנזיום והשאר זה מה שהגוף שלך צריך, וסביר להניח שאתה לא מגיע לכמות המומלצת מהמזון. אבל גם העניין של הכמות המומלצת שנוי במחלוקת.

• פותח/ת השרשור
מה עושה המולטי ?
למה אומגה ??ודרך אגב אומרים שלא יעיל לקחת אומגה 3 בלי לשלב את זה עם 6 ?
הרבה שטויות יש בתעשיה הזו אני יודע

בכל מקרה מה שאני מחפש בתוספים האלה זה
1 אלה של לפני אימון שייתן כוח ומרץ
אלה של אחרי אימון שיתמכו בהתאוששות ובבניית שריר ועם כבר מדברים על תזונה ..מה שצומח לי בעיקר זה הבטן משום מה

אינסין ענה לך בדיוק מה שצריך לענות. קח לתושמת ליבך ותשמור על הכסף שלך בשביל התוספים החשובים באמת.

אחי אתה עדיין צעיר...תאכל והרבה!!!!תתאמן חזק!!!!ותישן טוב!!!! תתסף באומגה 3 מולטי ומגנזיום ואני ממליץ גם שתוסיף קריאטין טהור לתפריט שלך.. למה קריאטין נתן לי כוח מטורף לאחר חודשיים שימוש...ובהצלחה.

זה ייתן לגוף שלך דברים שהוא צריך והדברים האלה ייחסרו לך אם אתה מתאמן...זה קודם כל לבריאות וגם יעזור לך קצת לישון יותר טוב ולהתאמן יותר חזק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית