הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע הכתבה מאתמול על קרוספיט

"רק לרקע"- הצגת פה טענות שיוצרות את הרושם שאתה יודע על מה אתה מדבר. הסתקרנתי.
אה, התבלבלתי :embarrassed:
בכל אופן מה שצריך לשפוט זה את הטענות, לא את הטוען
אבל שמח לראות שכמו שאמרת אתה מסכים איתי ברוב הדברים :food-and-drink005:

אני חושב שגם אני וגם אתה מבינים את החשיבות של כוח בכל ספורט פיזי כגורם המכריע (מן הסתם גם בקרוספיט),
מה שאתה לא יודע (ואין סיבה שתדע, כי אתה לא מתאמן בקרוספיט) זה כמה ה"הווי" במכוני הקרוספיט השונים שונה
מ"ההווי" של האתר הראשי, מעטים האנשים שעוקבים אחרי האימונים שלהם, ועוד יותר המעטים שמתקדמים מהם.
בשביל להיות תותח בקרוספיט, לא עושים קרוספיט נטו.

אני חושב שגם אני וגם אתה מבינים את החשיבות של כוח בכל ספורט פיזי כגורם המכריע (מן הסתם גם בקרוספיט),
מה שאתה לא יודע (ואין סיבה שתדע, כי אתה לא מתאמן בקרוספיט) זה כמה ה"הווי" במכוני הקרוספיט השונים שונה
מ"ההווי" של האתר הראשי, מעטים האנשים שעוקבים אחרי האימונים שלהם, ועוד יותר המעטים שמתקדמים מהם.
בשביל להיות תותח בקרוספיט, לא עושים קרוספיט נטו.
שמח שסוף סוף מישהו "מתוך המערכת" מוכן להגיד את זה!

אני מתאמן כוח עוד לפני שהתחלץי קרוזפיט ובשביל המשקל גוף שלי יחסיץ לקרוספיטרים בארץ אני די חזק

תראו מה זה, ריפטו מעתיק ממני. לא ידעתי שהוא יודע עברית: http://www.t-nation.com/training/crossfit-the-good-bad-and-the-ugly
הבעיה ששניכם מניחים שאנשים רוצים להתאמן ולא להתעמל.
בקרב החברים שלי יש אפילו אנשי ברזל שלא הפנימו את הקונספט של תוכנית אימונים.
היכולת להתמיד בתוכנית אימונים היא בכלל לא טריויאלית.

הבעיה ששניכם מניחים שאנשים רוצים להתאמן ולא להתעמל.
בקרב החברים שלי יש אפילו אנשי ברזל שלא הפנימו את הקונספט של תוכנית אימונים.
היכולת להתמיד בתוכנית אימונים היא בכלל לא טריויאלית.
ועל זה כבר הגבתי בדיון הנוכחי, בעמ' 4:
ואגב, אם רוב המתאמנים באים בשביל הכיף אז סבבה - פשוט שלא ימכרו לי את זה בתור "הדרך האידיאלית להיות FIT"
שימכרו לי את זה בתור "האימון הכי כיפי בעולם", סבבה. אבל מי שמוכר משהו בטענות שככה נהפכים לFIT, צריך לגבות את זה, ואת הביקורת שלי כלפיי ההתנהלות שגורמת לזה לא להיות מגובה כבר כתבתי.

זה כבר פורסם בקהילה שלנו לפני איזה חודש (או פחות לא זוכר) . אין לי כוח להגיב על זה אפילו
זה לא ממש אפשרי, כי המאמר יצא לפני פחות משבוע.

טל, לא סגרנו כבר את הנושא?

1) אף קרוספיטר רציני לא מתאמן לפי טרמינולוגיית ה"constantly varied".
2) אני לא מכיר אף בוקס שעוקב אחרי האתר הראשי של קרוספיט.
3) בגלל שכבר יצא לי לדבר איתך אישית, לדעתי אתה סתם יוצא "ילד דווקא" כשאתה מפרסם את זה בקבוצה של קרוספיט בפייסבוק, ולא מתאים לך (מההיכרות שלי עד כה איתך).

נערך לאחרונה:
אני מתאמן כוח עוד לפני שהתחלץי קרוזפיט ובשביל המשקל גוף שלי יחסיץ לקרוספיטרים בארץ אני די חזק

שאלה לי אליך, במידה וברכיים דפוקות ( קרעים בעבר ברצועות), היית מסתכן באימון קרוספיט?

שאלה לי אליך, במידה וברכיים דפוקות ( קרעים בעבר ברצועות), היית מסתכן באימון קרוספיט?

עברתי ניתוח שחזור צולבת ב08. לא מפריע ולא מרגיש זאת בקרוספיט

טל, לא סגרנו כבר את הנושא?

1) אף קרוספיטר רציני לא מתאמן לפי טרמינולוגיית ה"constantly varied".
2) אני לא מכיר אף בוקס שעוקב אחרי האתר הראשי של קרוספיט.
3) בגלל שכבר יצא לי לדבר איתך אישית, לדעתי אתה סתם יוצא "ילד דווקא" כשאתה מפרסם את זה בקבוצה של קרוספיט בפייסבוק, ולא מתאים לך (מההיכרות שלי עד כה איתך).
הנושא נסגר מזמן, זו רק תוספת קטנה.
1. אוקיי, אז אנחנו מסכימים על כך שהרעיון הבסיסי של קרוספיט לא טוב
2. כנ"ל
3. אין שום קשר לדווקא, יש שם אנשים שלא קוראים כאן - שאולי ישכילו ו\או יגיבו דברים מעניינים ששווה לי לשמוע.

הנושא נסגר מזמן, זו רק תוספת קטנה.
1. אוקיי, אז אנחנו מסכימים על כך שהרעיון הבסיסי של קרוספיט לא טוב
2. כנ"ל
3. אין שום קשר לדווקא, יש שם אנשים שלא קוראים כאן - שאולי ישכילו ו\או יגיבו דברים מעניינים ששווה לי לשמוע.

גם הפרסום החוזר באשכול הנשכח הזה וגם הפרסום בקבוצת הבנות בפייסבוק נראים כאילו אתה מעוניין לעשות פרובוקציה ולא להשכיל מישהו.

גם הפרסום החוזר באשכול הנשכח הזה וגם הפרסום בקבוצת הבנות בפייסבוק נראים כאילו אתה מעוניין לעשות פרובוקציה ולא להשכיל מישהו.
יחסית לאנשים שאמורים להיות חזקים וחתיכים, אתם ממש רגישים. קור רוח.
אגב זו קבוצת הקרוספיט היחידה שידוע לי שאני בה. יש לי חברה, זה לא היה ממטרה להשיג זיון, וגם אם כן - תפרגן.

אגב זו קבוצת הקרוספיט היחידה שידוע לי שאני בה. יש לי חברה, זה לא היה ממטרה להשיג זיון, וגם אם כן - תפרגן.

רוצה לבוא לאימון נסיון?

אין לי בעיה עם ביקורת על קרוספיט ואני מסכים עם מה שריפ כתב, אבל אני לא מוצא טעם בחזרה על הביקורת שוב ושוב באותם המילים. לפחות תחדש.

הוא מת לבוא הוא פשוט מפחד לעשות פאדיחות כי כולם ס1סים וחזקים. 🥰

Back
למעלה תחתית