הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה זהירות, קרוספיט עושה גב שחור!!!

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737
1385377_10153267667165652_1430847489_n.jpg

וברצינות, סתם צילמתי לחברה שלי תמונה של הגב (אחרי אימון בטן במכון שלנו שלא עשו שם ניקיון שנתיים), שמתי לב שיחסית התרחבתי. צולם רפוי לגמריי ואני יודע שלא רואים יותר מידי אבל מילא.

תעלה תמונת נורמלית
תאורה טובה
פריסה כמו שצריך
ואם אתה רוצה אפילו מפומפם ממתח .

למרות שבאמת רואים שיש, כל הכבוד.

חי בפנטזיה* רשמתי דרך הפלאפון
שמע לי אין גב משו מיוחד והוא בערך פי 3 בעובי וברוחב משל פותח האשכול, לא מבין מה התלהבתם @shahar18 שיהיה יותר חזק זה פורום תמונות הגולשים לא פורום מי יותר חזק לכו לפורום פאוור ליפטינג ותבלבלו שם ת'מוח באמת שנמאסתם כבר עם התוכניות כח שלכם לא מזיז לאף אחד את הכדורים, הוא מראה פה את הגב אז אמרתי לו ושיהיה מציאותי, שהגב שלו נראה כמו של גבר רגיל שלא התאמן מעולם, המותן שלו בדיוק באותו רוחב של הגב. איך הכח נכנס כאן לעזאזל? תפסיקו להיות ליצנים וטרולים סעמק

אתה קצת מגזים אלאה . לא ראיתי אנשים שלא מתאמנים עם כזאת מסת שריר בגב

למה הגב באמת כזה שחור? אתה עושה קרוספיט במכרה פחם?

אתה קצת מגזים אלאה . לא ראיתי אנשים שלא מתאמנים עם כזאת מסת שריר בגב
ביום שהתחלתי להתאמן הגב שלי נראה ככה
המצב של פותח האשכול מבחינתי עומד באותו מקום, ואם לא - אז לא רחוק משם.

קבצים מצורפים

• תמונה0134.jpg
    תמונה0134.jpg
    KB 12.8 · צפיות: 186
צודק רק על 10 אחוז שומן פחות מזה...
כן הייתי שמן אבל מה זה קשור אני מדבר מבחינת המסת שריר, תעלה תמונה נורמלית אם כבר יש לך אופציה להעלות תמונה.
אתה מעלה תמונה בחושך ושהיא גם בלי פוקוס ומצפה שאני אבין אם הגב מסיבי או לא - ממה שנראה הוא שטוח בלי מסה.

• פותח/ת השרשור
כן הייתי שמן אבל מה זה קשור אני מדבר מבחינת המסת שריר, תעלה תמונה נורמלית אם כבר יש לך אופציה להעלות תמונה.
אתה מעלה תמונה בחושך ושהיא גם בלי פוקוס ומצפה שאני אבין אם הגב מסיבי או לא - ממה שנראה הוא שטוח בלי מסה.

לא ציפיתי שתבין כלום, מי שהבין הבין מי שלא הבין לא הבין

• פותח/ת השרשור
עזוב אחי העיקר שאתה עושה 200 קילו דדליפט לחזרה

שאלה לי, מה עדיף? לעשות 200 דדליפט לחזרה או להיראות כאילו אתה מסוגל לעשות את זה ואתה בכלל בקושי מרים את המוט מהרצפה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית