עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אביעד לא יודע למה אתה חושב שאלפא UG זה מים מזוקקים אני יושב כרגע עליהם אולי המינון הוא לא מדוייק אבל תוצאות יש בשטח! ולדעתי יותר טובים מוורמוגה ופרמהקום שהיה לי פעם זה שזה לא הרפואי לא אומר תמיד זבל המון מפתחי גוף בארץ כרגע יושבים על זה..
אי אפשר לדעת עד שאתה לוקח ורואה תוצאות בסייקל , האפשרות היחידה היא לבדוק את החומר במעבדה אבל בעייתי מבחינת החוק
ונגיד ונפלתי על מזוייף...איך זה משפיע על הגוף? ונגיד ונפלתי על מזוייף...איך זה משפיע על הגוף?
אוקי אני אבדוק ברגע שהמוצר יהיה לידי.. ועוד שאלה אם המוצר מזוייף זה אומר שאני לא יראה תוצאות נכון?
זה אומר שאם חבר שלי לקח מוצר וראה תוצאות אני יכול לרכוש אותו מוצר בראש שקט?
כן הבנתי אבל אני שואל אותך עכשיו על חומרים אחרים אם ראיתי שהם השפיעו ועבדו על אנשים שאני מכיר אני יכול להשתמש בהם בלי דאגות?
כן? אני יכול ללכת למעבדה ולבקש שיעשו לי בדיקה על אנבולים ?למה את ממציא? מה בעייתי פה מבחינת החוק?
אתה יכול לבצע בדיקה לכל חומר שאתה רוצה במעבדה חיצונית - הם לא קשורים לרשויות החוק.
הם מספקים מידע, אין בזה שום פסול.
כן? אני יכול ללכת למעבדה ולבקש שיעשו לי בדיקה על אנבולים ?
אתה טועה ידידי , השימוש בסטרואידים היא אסורה , אין אכיפה על זה לא כמו סמים ממריצים אפדרין רטלין קוק וכו , אבל מי שמנהל מעבדה לא ייתן לך לעשות בדיקות על חומר שאמור להיות תרופה בכללי . אלא אם כן אתה מכיר את הבן אדם קומבינות וכו
חח די תגיד שאתה מכיר איזה מעבדה ..אתה מוכן לשים על זה כסף?
אני מוכן להרוויח 2000 שקל ככה סתם.
נעשה התערבות אני ואתה נלך ביחד לאן שאני אומר לך - אם הם מוכנים לבדוק אתה משלם את הבדיקה ועוד 2000 שקל לי.
אם הם לא מוכנים לבדוק אני לך.
הולך?
חח די תגיד שאתה מכיר איזה מעבדה ..
אם אתה אומר לי עכשיו שאני יכול לעשות בדיקה במעבדה חיצונית אני הולך באמת לעשות ...
אוקיי הבנתי אותך , אבל בתכלס מה זה משנה אם אני לוקח ויאל אחד לבדיקה ? במידה והויאל יצא טוב . יש עוד סבב של חומרים באטץ חדש ומה אז ? זה בעיה אתה מבין יכול להיות שהבאץ שאני בודק יהיה פיצוץ של חומר אבל הבאץ השני יהיה חרא מה זה שווה
רגע רגע לא הבנת אותי , אני לא מסתמך רק על זה . קודם כל מה שאני מזמין זה hygetropin ויש להם קוד מוצר באתר הרשמי של hyge בדיוק כמו לבלקן . אז פה זה לא בדיקות אנדרגראונד יש כאן מעבר אחי . אני יכול להראות לך מלא ביקורות של אנשים שמגיבים ספציפי על המוצר הזה היג׳טרופין החדש הפקק החום , שהאצבעות שלהם מתנפחות ועייפות , מדבר איתך על 3-4 iu . אני יותר מאמין מהאתר שאני מזמין מימנו מאשר דילרים פה בארץ אומר לך אמיתי אחיזה בדיוק למה מדובר ברעיון דפוק.
אבל מאחר וכבר אני ואתה מסכימים שזה רעיון מפגר לבדוק ויאל...
מדוע אתה סומך על הבדיקות בחו"ל של GH?? אתה קולט שאתה עושה בעצם מה שאתה לא מאמין בו בעצמך.
ראיתי שכתבת שהם שולחים את זה עם קרח יבש, איך אתה מתכוון להעביר את זה במכס?רגע רגע לא הבנת אותי , אני לא מסתמך רק על זה . קודם כל מה שאני מזמין זה hygetropin ויש להם קוד מוצר באתר הרשמי של hyge בדיוק כמו לבלקן . אז פה זה לא בדיקות אנדרגראונד יש כאן מעבר אחי . אני יכול להראות לך מלא ביקורות של אנשים שמגיבים ספציפי על המוצר הזה היג׳טרופין החדש הפקק החום , שהאצבעות שלהם מתנפחות ועייפות , מדבר איתך על 3-4 iu . אני יותר מאמין מהאתר שאני מזמין מימנו מאשר דילרים פה בארץ אומר לך אמיתי אחי
אתה יודע ששולחים במשלוח איטי רב הדברים לא נתפסים 90 אחוז , ונכנסים בקלות . במשלוח מהיר בודקים כל חבילה ותמיד במשלוח מהיר החבילה שלך נתפסת , וגם אם כן נתפס אני חותם על טופס שזה לשימושי האישי ולא לסחר אני מתכוון על 10 ויאלים של 10 iu כל ויאל . לא מתכוון להעביר בכמויותראיתי שכתבת שהם שולחים את זה עם קרח יבש, איך אתה מתכוון להעביר את זה במכס?
רגע רגע לא הבנת אותי , אני לא מסתמך רק על זה . קודם כל מה שאני מזמין זה hygetropin ויש להם קוד מוצר באתר הרשמי של hyge בדיוק כמו לבלקן . אז פה זה לא בדיקות אנדרגראונד יש כאן מעבר אחי . אני יכול להראות לך מלא ביקורות של אנשים שמגיבים ספציפי על המוצר הזה היג׳טרופין החדש הפקק החום , שהאצבעות שלהם מתנפחות ועייפות , מדבר איתך על 3-4 iu . אני יותר מאמין מהאתר שאני מזמין מימנו מאשר דילרים פה בארץ אומר לך אמיתי אחי
תחכה שיהיה קצת יותר קריר ותזמין 😛יגיע יגיע , אצלי תמיד מגיע כמו שצריך חח