הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה חברה יותר טובה סיירוס ,אלפא פארם ,בלאקן?

• פותח/ת השרשור tal890
  • פורסם בתאריך
אביעד לא יודע למה אתה חושב שאלפא UG זה מים מזוקקים אני יושב כרגע עליהם אולי המינון הוא לא מדוייק אבל תוצאות יש בשטח! ולדעתי יותר טובים מוורמוגה ופרמהקום שהיה לי פעם זה שזה לא הרפואי לא אומר תמיד זבל המון מפתחי גוף בארץ כרגע יושבים על זה..

אני יודע בוודאות כי א' - אני יודע מי מייצר אותם, איך ולמה.
ב' - עשינו ניסוי עם כמה ויאלים שלהם לאנשים שונים.

אם זה יותר טוב מוורמודג'ה או פארמהקום - זה עדיין לא הופך אותו לטוב.
טוב זה טוב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אי אפשר לדעת עד שאתה לוקח ורואה תוצאות בסייקל , האפשרות היחידה היא לבדוק את החומר במעבדה אבל בעייתי מבחינת החוק

למה את ממציא? מה בעייתי פה מבחינת החוק?
אתה יכול לבצע בדיקה לכל חומר שאתה רוצה במעבדה חיצונית - הם לא קשורים לרשויות החוק.
הם מספקים מידע, אין בזה שום פסול.

ונגיד ונפלתי על מזוייף...איך זה משפיע על הגוף? ונגיד ונפלתי על מזוייף...איך זה משפיע על הגוף?

נו אם נפלת על מזוייף זה לא אומר כלום על התוצאות - זה תלוי בזייפן, לא?
אם הזייפן משתמש במוניטין של חברה מסויימת אבל דואג לשים בפנים חומר - אז הוא אפילו ישמור על המוניטין או ישבח אותו.
אם הזייפן מחפש לעשות כסף קל ומהיר - אז הוא ישים מעט מאוד חומר עד כלום חומר - ואז אתה בבעיה.

הבעיה בזיופים בעיקר היא שאי אפשר לדעת.

אוקי אני אבדוק ברגע שהמוצר יהיה לידי.. ועוד שאלה אם המוצר מזוייף זה אומר שאני לא יראה תוצאות נכון?
זה אומר שאם חבר שלי לקח מוצר וראה תוצאות אני יכול לרכוש אותו מוצר בראש שקט?

תוצאות לא קשורות לזיוף אלא לכמות החומר.
אתה לפעמים יכול לראות תוצאות יותר טובות ממקורי. זה לא שבלקן היא חברה רפואית.

כן הבנתי אבל אני שואל אותך עכשיו על חומרים אחרים אם ראיתי שהם השפיעו ועבדו על אנשים שאני מכיר אני יכול להשתמש בהם בלי דאגות?

לא! מה זה ההסקה הזאת שאם חבר שלך קנה אמפולות טובות גם שלך יהיו ככה.
בשוק הזה זה המון מזל. פשוט ככה.
זה הרבה פעמים רולטה רוסית על מה נפלת

למה את ממציא? מה בעייתי פה מבחינת החוק?
אתה יכול לבצע בדיקה לכל חומר שאתה רוצה במעבדה חיצונית - הם לא קשורים לרשויות החוק.
הם מספקים מידע, אין בזה שום פסול.
כן? אני יכול ללכת למעבדה ולבקש שיעשו לי בדיקה על אנבולים ?
אתה טועה ידידי , השימוש בסטרואידים היא אסורה , אין אכיפה על זה לא כמו סמים ממריצים אפדרין רטלין קוק וכו , אבל מי שמנהל מעבדה לא ייתן לך לעשות בדיקות על חומר שאמור להיות תרופה בכללי . אלא אם כן אתה מכיר את הבן אדם קומבינות וכו

נערך לאחרונה:
כן? אני יכול ללכת למעבדה ולבקש שיעשו לי בדיקה על אנבולים ?
אתה טועה ידידי , השימוש בסטרואידים היא אסורה , אין אכיפה על זה לא כמו סמים ממריצים אפדרין רטלין קוק וכו , אבל מי שמנהל מעבדה לא ייתן לך לעשות בדיקות על חומר שאמור להיות תרופה בכללי . אלא אם כן אתה מכיר את הבן אדם קומבינות וכו

אתה מוכן לשים על זה כסף?
אני מוכן להרוויח 2000 שקל ככה סתם.
נעשה התערבות אני ואתה נלך ביחד לאן שאני אומר לך - אם הם מוכנים לבדוק אתה משלם את הבדיקה ועוד 2000 שקל לי.
אם הם לא מוכנים לבדוק אני לך.

הולך?

אתה מוכן לשים על זה כסף?
אני מוכן להרוויח 2000 שקל ככה סתם.
נעשה התערבות אני ואתה נלך ביחד לאן שאני אומר לך - אם הם מוכנים לבדוק אתה משלם את הבדיקה ועוד 2000 שקל לי.
אם הם לא מוכנים לבדוק אני לך.

הולך?
חח די תגיד שאתה מכיר איזה מעבדה ..
אם אתה אומר לי עכשיו שאני יכול לעשות בדיקה במעבדה חיצונית אני הולך באמת לעשות ...

ליאור דרך אחרת זה פשוט לעשות בדיקת דם במהלך ולראות את המספרים 😳 ..
במיוחד אם זה משהו יקר כמו GH

חח די תגיד שאתה מכיר איזה מעבדה ..
אם אתה אומר לי עכשיו שאני יכול לעשות בדיקה במעבדה חיצונית אני הולך באמת לעשות ...

לא לא. בלי קומבינות בלי כלום.
תקשיב תקשיב, החוק אינו אוסר על ביצוע בדיקות מעבדה גם לחומרים אסורים.
מעבדה ע"מ שתבצע בדיקה צריכה רפרנס.

לדוגמא אם אתה מבקש לבדוק ויאל של אנטט, אותה מעבדה צריכה להזמין דוגמית של החומר המקורי, לבצע ניתוח ורק אז לבצע רפרנס.
אני דיברתי עם מספר מעבדות בארץ בכדי לבצע בדיקות מסויימות.
ואני אומר לך, אין בעיה בכלל לבדוק סטרואידים - רק לך תוציא בין 1400 עד ל1800 ש"ח עבור בדיקה של ויאל אחד.

בקיצור, תאמין לי, אני לא אומר דברים בלי ביסוס.
אתה יכול לבצע בדיקה עבור כל חומר שתרצה, חוקיות זו כבר בעיה שלך עם המשטרה במקרה ויתפסו אותך.
למעבדה אין שום עניין ונגע בדבר, הם קיבלו עבודה והם מבצעים.

אוקיי הבנתי אותך , אבל בתכלס מה זה משנה אם אני לוקח ויאל אחד לבדיקה ? במידה והויאל יצא טוב . יש עוד סבב של חומרים באטץ חדש ומה אז ? זה בעיה אתה מבין יכול להיות שהבאץ שאני בודק יהיה פיצוץ של חומר אבל הבאץ השני יהיה חרא מה זה שווה

אוקיי הבנתי אותך , אבל בתכלס מה זה משנה אם אני לוקח ויאל אחד לבדיקה ? במידה והויאל יצא טוב . יש עוד סבב של חומרים באטץ חדש ומה אז ? זה בעיה אתה מבין יכול להיות שהבאץ שאני בודק יהיה פיצוץ של חומר אבל הבאץ השני יהיה חרא מה זה שווה

זה בדיוק למה מדובר ברעיון דפוק.
אבל מאחר וכבר אני ואתה מסכימים שזה רעיון מפגר לבדוק ויאל...

מדוע אתה סומך על הבדיקות בחו"ל של GH?? אתה קולט שאתה עושה בעצם מה שאתה לא מאמין בו בעצמך.

זה בדיוק למה מדובר ברעיון דפוק.
אבל מאחר וכבר אני ואתה מסכימים שזה רעיון מפגר לבדוק ויאל...

מדוע אתה סומך על הבדיקות בחו"ל של GH?? אתה קולט שאתה עושה בעצם מה שאתה לא מאמין בו בעצמך.
רגע רגע לא הבנת אותי , אני לא מסתמך רק על זה . קודם כל מה שאני מזמין זה hygetropin ויש להם קוד מוצר באתר הרשמי של hyge בדיוק כמו לבלקן . אז פה זה לא בדיקות אנדרגראונד יש כאן מעבר אחי . אני יכול להראות לך מלא ביקורות של אנשים שמגיבים ספציפי על המוצר הזה היג׳טרופין החדש הפקק החום , שהאצבעות שלהם מתנפחות ועייפות , מדבר איתך על 3-4 iu . אני יותר מאמין מהאתר שאני מזמין מימנו מאשר דילרים פה בארץ אומר לך אמיתי אחי

רגע רגע לא הבנת אותי , אני לא מסתמך רק על זה . קודם כל מה שאני מזמין זה hygetropin ויש להם קוד מוצר באתר הרשמי של hyge בדיוק כמו לבלקן . אז פה זה לא בדיקות אנדרגראונד יש כאן מעבר אחי . אני יכול להראות לך מלא ביקורות של אנשים שמגיבים ספציפי על המוצר הזה היג׳טרופין החדש הפקק החום , שהאצבעות שלהם מתנפחות ועייפות , מדבר איתך על 3-4 iu . אני יותר מאמין מהאתר שאני מזמין מימנו מאשר דילרים פה בארץ אומר לך אמיתי אחי
ראיתי שכתבת שהם שולחים את זה עם קרח יבש, איך אתה מתכוון להעביר את זה במכס?

ראיתי שכתבת שהם שולחים את זה עם קרח יבש, איך אתה מתכוון להעביר את זה במכס?
אתה יודע ששולחים במשלוח איטי רב הדברים לא נתפסים 90 אחוז , ונכנסים בקלות . במשלוח מהיר בודקים כל חבילה ותמיד במשלוח מהיר החבילה שלך נתפסת , וגם אם כן נתפס אני חותם על טופס שזה לשימושי האישי ולא לסחר אני מתכוון על 10 ויאלים של 10 iu כל ויאל . לא מתכוון להעביר בכמויות

אני עשיתי איזה חודש נסיון עם נורדי טרופין 4IU יום כן, יום לא.
והיו לי את כל אלה ויותר..

זה עדיין לא אומר שזה יגיע לארץ כמו שצריך...
מקווה בשבילך שכן

לא ממנו, מהבחור שייצר את החומר בעצמו- אבל לך תדע מה הוא הכין.. בכל זאת עם יש למישהו מידע שיעדכן פה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית