אחר BSN סינטה 6- לא להשתמש!

Workout1

משתמש פעיל
605
149
נק' מוניטין:
470
605
149
מה נשמע חברים?
לפני כמה שבועות רכשתי אבקה של BSN, האבקה הייתה טעימה ואחרי ביקורות טובות עלייה הייתי מאד מרוצה מהקנייה.
אבל מה, האבקה גרמה לי (כך חשבתי בהתחלה) לקוצרי נשמה. פניתי לתמיכה של BSN שהפנו את זה לבדיקה של GMP.
שבוע לאחר מכן הלכתי לרופא ריאות שבדק אותי ואמר לי שהריאות במצב תקין וטוב (מאד אפילו) והתופעה שאני מתאר היא פסיכולוגית
והסביר לי איך להפתר ממנה.
שבועיים לאחר מכן (לאחר ששחכתי לגמרי) קיבלתי מכתב מGMP שהתוצאות מחקר הגיעו ונמצא שאני צודק ואיכות המוצר בהחלט לא היית ועומדת בתקנים.. אבל העניין הוא שזה בכלל לא נגרם בגלל המוצר! צירוף מקרים זה לא. ואני מאד מאוכזב מBSN וGMP כמובן.
בגוף שלי אני לא חוסך, ואת המוצרים שלהם אני לא אקנה יותר.
קחו את ההערות האלה לצומת לבכם, סתם לידע כללי האם ניתן להוציא מהחברה פיצוי מסיום?

הגיוני בהחלט לבקש שיחליפו לך את האבקה שקנית לכזאת שכן עומדת בתקן או שתבקש מוצר אחר שלהם לבחירתך.

אני משתמש ב-BSN Syntha 6 Isolate ולא היו לי איתה שום בעיות, להיפך בין האבקות הכי טעימות מתערבבות בקלות שטעמתי.

• פותח/ת השרשור
איך הגעת מסקנה שאתה מקבל קוצר נשימה מאבקת חלבון?
קראת בכלל את האשכול?
כל העניין שזה לא בגלל האבקה, הם לא ידעו שזה לא בגלל זה אבל בכל זאת עשו את הבדיקה, וגילו שהאבקה לא עומדת בסטנדרטים.
אני הייתי שוכח מכל העניין, אבל הם שלחו לי את ההודעה לפני כמה שעות. הוא גם אמר שהוא יביא לי דו"ח מדויק ושהם עכשיו עושים גרפים או משהו כזה.

___
מזה משנה שהיא מתערבבת בקלות? זה אומר שהיא עומדת בסטנדרטים? שהיא איכותית? מה שבאתי להגיד באשכול שאבקה אקראית לא עומדת בקרטריונים.. כל פעם שאני אקנה אבקה אני אצטרך שGMP יעשו עלייה סריקה? לא נראה לי..
לך תדע כמה אבקות כאלה יצאו לשוק.
בקיצור חברה חרטא, מוצרים חרטא.

זה שהיא לא עומדת בסטנדרטים צריך לסגור את החברה. פשוט נשמע לי מטורף שהלכת עם רעיון הזוי עד הסוף, ובכלל התגלה שהחברה נוכלת.
הדבר האחרון שהייתי חושד בו זה אבקת חלבון. עדיין יש לך קוצר?

קראת בכלל את האשכול?
כל העניין שזה לא בגלל האבקה, הם לא ידעו שזה לא בגלל זה אבל בכל זאת עשו את הבדיקה, וגילו שהאבקה לא עומדת בסטנדרטים.
אני הייתי שוכח מכל העניין, אבל הם שלחו לי את ההודעה לפני כמה שעות. הוא גם אמר שהוא יביא לי דו"ח מדויק ושהם עכשיו עושים גרפים או משהו כזה.

___
מזה משנה שהיא מתערבבת בקלות? זה אומר שהיא עומדת בסטנדרטים? שהיא איכותית? מה שבאתי להגיד באשכול שאבקה אקראית לא עומדת בקרטריונים.. כל פעם שאני אקנה אבקה אני אצטרך שGMP יעשו עלייה סריקה? לא נראה לי..
לך תדע כמה אבקות כאלה יצאו לשוק.
בקיצור חברה חרטא, מוצרים חרטא.
1 מתוך כל איזה 1000 דליים יוצא חרא. (זרקתי מספר שהגיוני יחסית)
אין מה להתלהב...או לסבול בשקט או לבקש פיצוי

• פותח/ת השרשור
אין לי קוצר.. הסברתי שזה לא נבע מהאבקה בכלל..
מי אמר שמתוך 1000 דליים יוצא אחד חרא? ולמה זה דווקא הדלי שאני נפלתי עליו?
למי ששאל, עומדת לפני התקנים של GMP..
שבנאדם רוכש מוצר, במיוחד של חברה כזאתי גדולה, הוא מצפה לקבל איכות. ברגע שיש חותמת של GMP אני סומך על המוצר..
הם היום הוכיחו כמה חפיף יש בכל העסק הזה. חוץ מי זה שאני לא באתי לסבול.. או לבכות. אני באתי ליידע את מי שרוצה, ואני חושב שזה זכותכם לדעת.

תראה זה יכול לקרות מהמון סיבות לדעתי הסיבה הסבירה ביותר שקיבלת אבקה שישבה באיזה קונטיינר בשמש המון זמן, זו אחת האבקות האיכותיות בשוק למרות שאני לא משתמש בה אישית לא שמעתי אף פעם מישהו מתלונן אלא להפך

אני לא מבין איך הם ידעו שזה על הדלי שלך בדיוק יש בעיה ???ואם רשום להם שיש בעיה למה הם סיפקו את המוצר ??
לפני מספר סידורי ?תאריך ?איך הם ידעו???
ד"א אני חייב להשיג את אלה ששאלת אותם לשאול אותם על מכריב כלשהו באחד המוצרים שלהם

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין איך הם ידעו שזה על הדלי שלך בדיוק יש בעיה ???ואם רשום להם שיש בעיה למה הם סיפקו את המוצר ??
לפני מספר סידורי ?תאריך ?איך הם ידעו???
ד"א אני חייב להשיג את אלה ששאלת אותם לשאול אותם על מכריב כלשהו באחד המוצרים שלהם
הם ביקשו את המספר של הדלי, יש מספר כזה על כל דלי

אה אוקי, בכל מקרה אשאל בפעם השלישית? איך דיברת איתם? אני רוצה לברר לגבי אחד המרכיבים באחד המוצרים

פניתי לתמיכה של BSN שהפנו את זה לבדיקה של GMP.
אני דוקא מתרשם לטובה מהחברה. במקום לענות לך את התשובה האוטומטית ("המוצרים שלנו מיוצרים בהתאם לתקנים המחמירים ביותר... בדיקות איכות נעשות באופן שוטף... יש לנו תוי איכות מכל הגופים הרלבנטיים... איננו יכולים להיות אחראים למוצרים שלא אוכסנו בהתאם להוראות.." בלה, בלה, בלה) הם באמת בדקו את התלונה שלך, ועוד ע"י גוף חיצוני שמתקשר איתך ישירות לאחר הבדיקה!

אז ברור שאם בסופו של דבר המוצר חרא כל זה לא שווה הרבה, אבל דווקא בגלל הטיפול שלהם אני נוטה להאמין שהמוצר שלהם טוב באופן כללי, ואתה נתקלת ביוצא דופן (או בגלל בעיה ביצור או באמת בגלל אכסנה לא נכונה אי שם בדרך מהמפעל אליך).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית