הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה קריטי הדיבול?

WAssupahi

משתמש מתחיל
24
1
נק' מוניטין:
-5
24
1
שלום.

אני בסייקל של טסט ובולדנון ודיבול.
טסט ובולדנון 250 מ"ג בשבוע ודיבול 20 מ"ג ביום

הדיבול גם בסייקל הקודם לא עשה לי טוב אבל אז לקחתי אותו במינון גבוה של 40 מ"ג. הוא היה עושה לי עייפות , חוסר מצב רוח, דכאון, סוג של סוגר אותי כזה שמתבטא בחוסר בטחון.
הפסקתי אותו באמצע.

עכשיו בסייקל הזה אמרתי אני ינסה שוב במינון יותר נמוך. אבל זה עדיין עושה לי את זה. אני פשוט שונא תהרגשה שהוא נותן לי.

אז השאלה היא כזאת - האם הדיבול הוא קריטי? אם אני יפסיק עם הדיבול הסייקל הזה לא יהיה מוצלח או שאני יכול להפסיק איתו ואני עדיין אראה תוצאות מכובדות.

עריכה: זה יכול לקרות גם מטסט?

תודה מראש

נערך לאחרונה:
עם אתה מגיב לא טוב לחומר מסויים - על תיכח אותו אין דבר כזה קריטי זה רק דיבול למה לדחוף בכח עם לא עושה לך טוב..

שלום.

אני בסייקל של טסט ובולדנון ודיבול.
טסט ובולדנון 250 מ"ג בשבוע ודיבול 20 מ"ג ביום

הדיבול גם בסייקל הקודם לא עשה לי טוב אבל אז לקחתי אותו במינון גבוה של 40 מ"ג. הוא היה עושה לי עייפות , חוסר מצב רוח, דכאון, סוג של סוגר אותי כזה שמתבטא בחוסר בטחון.
הפסקתי אותו באמצע.

עכשיו בסייקל הזה אמרתי אני ינסה שוב במינון יותר נמוך. אבל זה עדיין עושה לי את זה. אני פשוט שונא תהרגשה שהוא נותן לי.

אז השאלה היא כזאת - האם הדיבול הוא קריטי? אם אני יפסיק עם הדיבול הסייקל הזה לא יהיה מוצלח או שאני יכול להפסיק איתו ואני עדיין אראה תוצאות מכובדות.

עריכה: זה יכול לקרות גם מטסט?

תודה מראש

לפעמים חברות מסויימות עושות רע תחת חומר מסויים.
תנסה להחליף ברנד (חברה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית