הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור itay55
  • פורסם בתאריך

itay55

משתמש מתחיל
88
13
נק' מוניטין:
16
88
13
שלום, התאמנתי בעבר כמה שנים והתגייסתי לכן נאלצתי להפסיק ועם הפז"ם בא התיאבון. ולכן אני רוצה לחזור להתאמן והחפירה הזאת בשביל לדעת איזה אבקת חלבון לקנות. כשהתאמנתי אני זוכר שבפורום היו כל מיני בדיקות מעבדה לכל מיני חברות שנכשלו ואני עד עכשיו השתמשתי באופטימום וצ'מפיון בלבד עכשיו ראיתי שהמחירים כיום נורא גבוהים ומה שאני רוצה לשאול זה איזה חברה כדאי ואם אפשר גם איפה לקנות תודה סליחה על החפירה.

שלום, התאמנתי בעבר כמה שנים והתגייסתי לכן נאלצתי להפסיק ועם הפז"ם בא התיאבון. ולכן אני רוצה לחזור להתאמן והחפירה הזאת בשביל לדעת איזה אבקת חלבון לקנות. כשהתאמנתי אני זוכר שבפורום היו כל מיני בדיקות מעבדה לכל מיני חברות שנכשלו ואני עד עכשיו השתמשתי באופטימום וצ'מפיון בלבד עכשיו ראיתי שהמחירים כיום נורא גבוהים ומה שאני רוצה לשאול זה איזה חברה כדאי ואם אפשר גם איפה לקנות תודה סליחה על החפירה.
קנה מחברות מוכרות כמו אופטימום, דימטייז, סאן, צ'מפיון.. אסור לכתוב כאן על מקומות מכירה, אז אני לא יכול לתת לך כאלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית