ייעוץ הגיוני שהטסט משפיע אחרי יומיים?

WAssupahi

משתמש מתחיל
24
1
נק' מוניטין:
-5
24
1
שלום.

לפני יומיים (יום שלישי) הזרקתי פעם ראשונה בולדנון וטסט 250 מ"ג
מאתמול (יום אחרי הזריקה) אני מרגיש עייף יותר, מדוכא יותר, אין מצב רוח ואין כוח לכלום. פשוט באלי לשכב מול הטלוויזיה כל היום. וזה לא היה ככה לפני.

זה הגיוני שזה ביגלל הטסט? מה שכן - סייקל הקודם לקחתי דיבול והוא עשה לי את כל הדברים שכתבתי למעלה. הסייקל הזה גם לקחתי יומיים וחשבתי שזה ביגלל זה אז הפסקתי. היום לא לקחתי. הייתי על 20 מ"ג ביום.

קראתי באינטרנט וכתוב של הזמן שהדיבול עובד הוא בין 4-6 שעות. ככה שזה מוזר . לא יכול להיות שזה ביגלל הדיבול כי מאתמול בצהריים לא לקחתי אבל גם לא הגיוני שהטסט משפיע כלכך מהר. וגם אם כן - לא חשבתי שזה מה שהטסט יגרום לי להרגיש. (או הבולדנון)

תודה מראש לעוזרים

עריכה: שכחתי לציין שאני יותר עצבני וחסר סבלנות. אני באמת אדם רגוע יחסית ולא מתעצבן בכלכך קלות. יש לי סבלנות לרוב. פתאום אני מתעצבן מכל דבר ומרגיש חסר סבלני לגבי כל דבר. לא יודע אם זה קשור אבל היה חשוב לי לציין.

נערך לאחרונה:
מה שאתה מתאר כאן זה "Crash" שלאחר נטילת אקסטזי.

לא זה ולא זה משפיע עליך בטח שלא אחרי יומיים - אתה ככל הנראה חלית במחלה שאני חליתי בשבוע שעבר כשהתחלתי את הסייקל הראשון שלי - מחלת הסרטים.

תתאפס על עצמך אתה תיהיה בסדר.

אני לא מבין גדול בסטרואידים, אבל אני זוכר שכתבת שאתה בן 17 ואתה עושה סייקל שני.
עשית בדיקות דם לפני שהתחלת?
אחרי שסיימת את הקודם?

איזה שטויות אנשים עושים זה לא הגיוני בכלל

אני לא מבין גדול בסטרואידים, אבל אני זוכר שכתבת שאתה בן 17 ואתה עושה סייקל שני.
עשית בדיקות דם לפני שהתחלת?
אחרי שסיימת את הקודם?

איזה שטויות אנשים עושים זה לא הגיוני בכלל

אתה רואה מה זה ... 0 משמעת 0 יכפתיות מהבריאות 0 ידע ... ואחרי זה מתפלאים ששומעים על מקרים כאלה בחדשות .

כשילדים באים לפה להתייעץ לסייקל ראשון או שני ואחרי זה מתחילות להם בעיות . שלא יבואו לפה שייקחו אחריות ויטפלו בעצמם במקומות הנכונים , צריך לנעול כל פוסט כזה שנפתח ...

זה אפשרי בהחלט.
העובדה שמדובר באסטר ארוך לא אומרת שיום אחרי הזרקה אתה לא יכול לקבל תופעות לוואי.
מי שלא מאמין מוזמן לנסות טרן ארוך של הבאטץ' העתיק של נובה.
יום אחרי זריקה של טרן ארוך דיכאונות בצורה שלא ייאמנו.

חלק מהקריסטלים נכנסים לזרם הדם מיד לאחר ההזרקה (בגלל הפציעה הפנימית) ולא רק הקריסטלים אלא גם חלק מהחומרים הנלווים שנמצאים בחומר
ישנם חומרים שמכילים כמות גבוהה של ממסים אלכוהוליים וחלק מהחברות גם מוסיפות כל מיני "משככי כאב"
התגובה של הגוף עלולה לעיתים להיות לא טובה (בלשון המעטה) לחומרים מסויימים.
אגב, בולדנון במקרה ידוע כחומר מעודד דיכאונות.

מלבד-זאת, ישנם אנשים בעלי מערכת עצבית והורמונלית רגישה מאוד - הם בד"כ יחוו סימפטומים יותר מאחרים כגון: רויד רייג', דכאון וכו'
אנחנו גם רואים את זה אצל חלק מהבילדרים שהתאבדו או במצבים נפשיים קשים מאוד.
מדובר כמובן ברקע לבעיות קודמות שגוברות עם השימוש בסטרואידים. בעיקר חוסר יציבות ברמות סרטונין.
כמו שאמר פה @Micros בצדק. התופעה דומה מאוד להתרסקות שלאחר שימוש בסמים ממריצים בעיקר.
הסיבה היא ירידה חדה ברמות הסרטונין ובספיגה של דופאמינים.

בקיצור, אני הייתי ממליץ לך מפאת גילך להפסיק כבר!!! וכבר אמרתי לך את זה בדיבול והסכמת.
אז פשוט קח את עצמך בידיים ותפסיק להיות מכור ללגדול ולהרשים במיוחד כשזה עושה לך רע

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית