הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טוב! חייל מחופשש, צריך להתחיל לעבוד...

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך
ליד ויצמן? אני גר ממש ממש קרוב. זה נחשב מועדפת? יש מינימום שעות שאני מחויב לעבוד בהן? יש קנס אם אני עוזב אחרי כמה חודשים

יש קנס רק אם עשו לך קורס בתשלום במהלך העבודה,אם אתה מאבטח בלי נשק ולא עושים לך שום קורס אז לא יכולים לקנוס אותך.

• פותח/ת השרשור
אני מירושלים אז אני לא כל כך בקיאה בכתובות בצפון חח אבל זה סניף ראשי של ביטוח לאומי בכפ"ס.
לא, זאת לא נחשבת מועדפת (מועדפת תהיה רק בבתי מלון למיטב זכרוני, ורוב המועדפות הן בשכר מינימום).
מינימום שעות? לא שידוע לי.
אם אתה חותם 10 חודש אני מאמינה שיהיה קנס - תן לי לברר לך את כל הדברים האלה ומחר אחזיר לך תשובה 😃

בכל מקרה המון סטודנטים עובדים כמאבטחים / מוקדניות בביטוח לאומי כי זה שכר טוב, תנאים טובים ושעות גמישות.
יש לך קשרים או קירבה מסויימת לעבודה הזאת? הניסוח שלך מצביע על יכולת מסויימת לדעת פרטים שאני אולי לא אוכל להשיג בעצמי...מה הקשר שלך אם העבודה הזאת?
ותודה!

יש קנס רק אם עשו לך קורס בתשלום במהלך העבודה,אם אתה מאבטח בלי נשק ולא עושים לך שום קורס אז לא יכולים לקנוס אותך.

אם הוא רוצה להרוויח 31 ש"ח לשעה אז כן, יש קורס בתשלום. יש גם בודקים לא חמושים שלדעתי מרוויחים 29-30 ש"ח אני לא בטוחה.

יש לך קשרים או קירבה מסויימת לעבודה הזאת? הניסוח שלך מצביע על יכולת מסויימת לדעת פרטים שאני אולי לא אוכל להשיג בעצמי...מה הקשר שלך אם העבודה הזאת?
ותודה!

כן, אני עובדת במוקד הארצי של אגף הביטחון בביטוח לאומי - (לא באמת מוקד טלפוני *6050, כן?) אנחנו אחראים על כל הסניפים בפריסה ארצית מבחינת אירועים וטיפולם, תנאי מאבטחים (מבחינת ריענונים, ביגוד וכו') ועוד הרבה שטויות באוויר.
אני אחכה שהמפקחים יתעוררו ואני אשאל 😃
אני מחופשש

איפה שירתת? מה הרובאי שלך?

• פותח/ת השרשור
אם הוא רוצה להרוויח 31 ש"ח לשעה אז כן, יש קורס בתשלום. יש גם בודקים לא חמושים שלדעתי מרוויחים 29-30 ש"ח אני לא בטוחה.

כן, אני עובדת במוקד הארצי של אגף הביטחון בביטוח לאומי - (לא באמת מוקד טלפוני *6050, כן?) אנחנו אחראים על כל הסניפים בפריסה ארצית מבחינת אירועים וטיפולם, תנאי מאבטחים (מבחינת ריענונים, ביגוד וכו') ועוד הרבה שטויות באוויר.
אני אחכה שהמפקחים יתעוררו ואני אשאל 😃

איפה שירתת? מה הרובאי שלך?
איסוף קרבי, 03 :blackeye:

• פותח/ת השרשור
הו, שירתתי במפקדה באורים במחלקת מודיעין 😃 חרא של מקום חחחח
כבר דיברתי איתה. אני מחויב לשנה, יחד עם עבודה קבועה מראשון עד חמישי. זה בסדר, אבל לא רציתי לשאול: מה הקנס, במידה ואני עוזב אחרי מספר חודשים? נ.ב הם מגישים שם סושי ואגרול. אין שום סיכוי שאני אקרא למקום הזה חור
!!!

כבר דיברתי איתה. אני מחויב לשנה, יחד עם עבודה קבועה מראשון עד חמישי. זה בסדר, אבל לא רציתי לשאול: מה הקנס, במידה ואני עוזב אחרי מספר חודשים?

זה תלוי בזמן שאתה רוצה לעזוב (אם זה יהיה קרוב לשנה יכול להיות שהחברה תוותר על הקנס), אבל אין לי מושג כמה קנס צריך לשלם, זה תלוי בקורס שאתה עובר, בחודש שאתה רוצה לעזוב... וזה עשרה חודשים, היא סתם עיגלה לשנה

נ.ב הם מגישים שם סושי ואגרול. אין שום סיכוי שאני אקרא למקום הזה חור
!!!

וכן, המטבח שם ממש מטורף אבל המקום עצמו מחורבן עם מפקדים חארות ובעיקר סבלתי שם שנה עד שהצלחתי לצאת (שני סעיפים לפרופיל 45 ועדיין מתאימה לגדוד לוחם, לך תבין את השלישות המחורבנת שלהם).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית