דיון מבחינה תיאורטית שימוש בסטרואידים בצורה נכונה יגרום לנזק?

AsherIsPW

מושעה
632
17
נק' מוניטין:
8
632
17
נניח ויש אדם אשר גילו מעל 21 , הוא בריא ועושה מבחינה תאורתית את השימוש בסטרואידים בדיוק כמו שצריך עם PCT כמו שצריך והכל נכון כולל תזונה והכל , האם האדם הזה יחווה נזק מהשימוש בסטרואידים ?

שורה תחתונה הכל עניין של גנים , אחד יכול לקבל נזק לא נורמלי למערכת ההורמונלית השני יתאושש מ4 סייקלים בשנה ,
אין ספק שיש נזקים לטווח ארוך מהם בדיוק עדיין אף אחד לא יודע ,
יש סיכון באופן כללי .
שאלתי פעם פיזיולוג מאמץ באחת ההרצאות בוינגייט היה לנו הרצאה שלמה בנושא סטרואידים מה שמצחיק שהמרצה אני לא זוכר את שמו בעצמו היה בילדר בעברו , פניתי אליו אחרי ההרצאה ושאלתי אותו איך אחרי כל התופעות לוואי שהוא ציין בהרצאה והזהיר משימוש עדיין הוא החליט להשתמש באנאבוליים .
הוא ענה לי ואני מצטט : הכל עניין של מינונים , סטרואידים זה בדיוק כמו סיגריות תעשן המון יהיה לך נזק רציני תעשן סיגריה ביום הסבירות שיקרה לך נזק היא מינורית .

לשיקולכם ...

זה מה שאני אומר נכנסת לרולטה רוסית , כנראה שיש אנשים שמכחישים שיקרה משהו אבל זה ברור שיכול לקרות משהו .. גם בן אדם טבעי שלא לוקח סמים חומרים או שותה יכול לקרות לו משהו אז ?

• פותח/ת השרשור
טוב, כמה שטויות, כמה דברים נכונים.

בואו נקבע עובדה: "שימוש בהורמונים חיצוניים יפגע בך"

חבר'ה להפסיק להתייפייף. אין דבר כזה לא מזיק - חצי שימוש שימוש וחצי, פחות רגיש, יותר רגיש.

החדרת הורמון חיצוני ברמות פי כמה מהנורמה יש לו השלכות!
כמה? איך? למה? זה כבר שאלת מיליון הדולר.
יש כאלו שאפילו לא יבחינו או יניחו שבעיות מסויימות צצו עקב השימוש באותם תכשירים.
ואתה יודע מה? גם לא ממש ניתן להוכיח זאת.
אחת הבעיות הגדולות ברפואה זה להראות את הנזקים של שימוש בסטרואידים.
כי נגיד ואדם חוטף בגיל 40-50 שבץ או התקף לב או חסימת כלי דם או פקקת
לך תוכיח שזה השימוש המוגבר בסטרואידים. ולכל המתחכמים פה שחושבים שזה אפשרי, תאמינו לי שזה בעייתי.

אתה יכול רק להראות באופן נסיבתי קשר, אבל זה לא מספיק.

אז מה עושים? כמו שאמר פה @Tom בצדק. קח בחשבון מראש שאתה הולך לחטוף את הכדור.
שיקולך הם שיקולך. להתעלם לא יכול להיות אחד מהשיקולים האלה - קבלה והשלמה עם המצב עדיפה.

תפסיקו להגיד דברים כמו שימוש נכון ופיקוח ימנעו בעיות.
אפשר רק להסתכל על בדיקות דם במהלך סייקל כדי לראות שינויים שמתרחשים בתוך הדם שלכם.
שימו לב לרמות ההמוטוקריט שעולות כמו גם צמיגיות הדם, כמו גם רמות כולסטרול.
כמו גם GPT,GOT (ערכי כבד). אמנם רוב הדברים האלה מהווים עליה זמנית בלבד בזמן השימוש.
אך לחיות במשך 8-10 שב' (בנינו רובם פה מריצים בלי בושה סייקל אחרי סייקל) עם כאלו שינויים בדם, אפקט מסויים חייב לקרות.
חוץ מזה שישנם גם שינויים במבנה הכימי במוח בשימוש בסטרואידים (אגב, דבר שכן מוכח)
שינויים במבנה הגולגולת ועוד...

לסיכום, לסטרואידים (סייקל או 40) יש השפעה על הגוף ולכן גם השפעה על הבריאות.
הדברים מורגשים יותר ככל שעולים מעלה כמו בשאר הדברים בחיים.
עוד משהו לגבי "2 סייקלים בלבד" ראיתי המון אנשים שאמרו שהם מתכוונים לעשות סייקל אחד או שניים.
אבל עדיין לא נתקלתי באדם שעשה סייקל אחד, הלך לו מעולה ואמר שהוא מפסיק. זה עוד לא ראיתי.
מה שראיתי עד כה זה אנשים שהתמכרו לסייקלים - וזה לא שונה מכל התמכרות אחרת.
רק על הנושא הזה ניתן לבצע שעתיים הרצאה אז אסיים כאן.

בדרך כלל עליה בערכים של הכבד נובעת מסטרואידים בכדורים לא ? ומי שעושה סייקל של רק זריקות ברמות הגבוהות ? יש עלייה בכל מה שאמרתה אבל אם עושים PCT מסודר עדיין הסיכון לפגיעה יהיה כמתואר ?אתה אומר שהאנשים באולימפיה חיים בסיכון מאוד גדול יום יום בחייהם ?
זה מה שאני אומר נכנסת לרולטה רוסית , כנראה שיש אנשים שמכחישים שיקרה משהו אבל זה ברור שיכול לקרות משהו .. גם בן אדם טבעי שלא לוקח סמים חומרים או שותה יכול לקרות לו משהו אז ?
נו ועם סטרואידים אתה מגדיל את הסיכוי זה כל הקטע

האנשים באולימפיה מבוקרים על ידי רופאים באופן קבוע ,
אם הם בסיכון גבוה כמובן הם משתמשים בכמויות מטורפות של סטרואידים תוסיף לזה gh אינסולין ,
מה קרה להם כתוצאה מכל הסיפור אף אחד לא יודע חוץ מהרופא , משהו משמעותי לדעתי לא קרה להם ,
שוורצנגר חווה התקף לב בגיל 60 יש לי חבר שמשתמש כבר 15 שנה רצוף בסטרואידים משהו חמור שקרה לו הוא טוען שממש לא (הכוונה היא למחלות קשות וכדומה ).
יש סיכונים בסטרואידים אנאבוליים בלי ספק , אין מספיק מחקרים שיבדקו את הנושא בצורה מבוקרת לאורך שנים זו הבעיה .
הסרט bigger stronger מסכם את הנושא באופן די פרטני עם טובי המומחים בעולם (מומלץ לצפייה),
אם להשתמש או לא זה החלטה אישית של אותו אדם ושיעשה את השיקולים לכשלעצמו .

• פותח/ת השרשור
האנשים באולימפיה מבוקרים על ידי רופאים באופן קבוע ,
אם הם בסיכון גבוה כמובן הם משתמשים בכמויות מטורפות של סטרואידים תוסיף לזה gh אינסולין ,
מה קרה להם כתוצאה מכל הסיפור אף אחד לא יודע חוץ מהרופא , משהו משמעותי לדעתי לא קרה להם ,
שוורצנגר חווה התקף לב בגיל 60 יש לי חבר שמשתמש כבר 15 שנה רצוף בסטרואידים משהו חמור שקרה לו הוא טוען שממש לא (הכוונה היא למחלות קשות וכדומה ).
יש סיכונים בסטרואידים אנאבוליים בלי ספק , אין מספיק מחקרים שיבדקו את הנושא בצורה מבוקרת לאורך שנים זו הבעיה .
הסרט bigger stronger מסכם את הנושא באופן די פרטני עם טובי המומחים בעולם (מומלץ לצפייה),
אם להשתמש או לא זה החלטה אישית של אותו אדם ושיעשה את השיקולים לכשלעצמו .
אתה לא מבין כמה אני רוצה להגיע לרמות הגבוהות בעתיד .. אבל אני רוצה להיות כמה שיותר בריא ולא לפגוע בעצמי בגלל זה אני בודק
לסרט BIGGER AND STRONGER יש תרגום ?

אתה לא מבין כמה אני רוצה להגיע לרמות הגבוהות בעתיד .. אבל אני רוצה להיות כמה שיותר בריא ולא לפגוע בעצמי בגלל זה אני בודק
לסרט BIGGER AND STRONGER יש תרגום ?
מבין את הרצון שלך להגיע לרמות גבוהות בעתיד , אבל תשקול את כל החסרונות והיתרונות של שימוש באנאובלים ,
וכן יש לסרט תרגום תסתכל ביוטיוב .

בדרך כלל עליה בערכים של הכבד נובעת מסטרואידים בכדורים לא ? ומי שעושה סייקל של רק זריקות ברמות הגבוהות ? יש עלייה בכל מה שאמרתה אבל אם עושים PCT מסודר עדיין הסיכון לפגיעה יהיה כמתואר ?אתה אומר שהאנשים באולימפיה חיים בסיכון מאוד גדול יום יום בחייהם ?
נו ועם סטרואידים אתה מגדיל את הסיכוי זה כל הקטע

פגיעה חמורה יותר בכבד יש לסטרואידים/פרו-הורמונים שהמבנה שלהם הוא 17-alpha- alkylated הוא עקב מניעה של מעבר מ-17-hydroxy ל- 17-keto.
בעצם החלק שפוגע בכבד הוא העובדה שצורת ה-17-hydroxy יכולה להיצמד ל- 17-glucoronide וליצור D-ring 17-glucoronide. זהו המטבוליט שיוצר את הרעילות.
הסיבה שאוקסנדרולון (אנאבר) לא מפגין את הרעילות הוא ההתנגדות למטבוליזם כזה בכבד למרות שגם הוא בעצם 17aa.

המשמעות מצד שני היא שבקונסטלציה מסויימת כמעט כל סטרואיד עלול להיות רעיל לכבד או אם לדייק מידת הרעילות תלוייה במגוון פרמטרים בין השאר גנטיקה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
פגיעה חמורה יותר בכבד יש לסטרואידים/פרו-הורמונים שהמבנה שלהם הוא 17-alpha- alkylated הוא עקב מניעה של מעבר מ-17-hydroxy ל- 17-keto.
בעצם החלק שפוגע בכבד הוא העובדה שצורת ה-17-hydroxy יכולה להיצמד ל- 17-glucoronide וליצור D-ring 17-glucoronide. זהו המטבוליט שיוצר את הרעילות.
הסיבה שאוקסנדרולון (אנאבר) לא מפגין את הרעילות הוא ההתנגדות למטבוליזם כזה בכבד למרות שגם הוא בעצם 17aa.

המשמעות מצד שני היא שבקונסטלציה מסויימת כמעט כל סטרואיד עלול להיות רעיל לכבד או אם לדייק מידת הרעילות תלוייה במגוון פרמטרים בין השאר גנטיקה.
שמעתי יש LIV משהו כזה לכבד ודבר נוסף מנקי כבד גם שמעתי שיש וגם עם מנוחה הערכים של הכבד חוזרים לעצמם והכל ואם עושים את הניקוי כבד הזה אפשר דווקא למנוע את הפגיעה הזאת לא ?

שורה תחתונה הכל עניין של גנים , אחד יכול לקבל נזק לא נורמלי למערכת ההורמונלית השני יתאושש מ4 סייקלים בשנה ,
אין ספק שיש נזקים לטווח ארוך מהם בדיוק עדיין אף אחד לא יודע ,
יש סיכון באופן כללי .
שאלתי פעם פיזיולוג מאמץ באחת ההרצאות בוינגייט היה לנו הרצאה שלמה בנושא סטרואידים מה שמצחיק שהמרצה אני לא זוכר את שמו בעצמו היה בילדר בעברו , פניתי אליו אחרי ההרצאה ושאלתי אותו איך אחרי כל התופעות לוואי שהוא ציין בהרצאה והזהיר משימוש עדיין הוא החליט להשתמש באנאבוליים .
הוא ענה לי ואני מצטט : הכל עניין של מינונים , סטרואידים זה בדיוק כמו סיגריות תעשן המון יהיה לך נזק רציני תעשן סיגריה ביום הסבירות שיקרה לך נזק היא מינורית .

לשיקולכם ...

אתה בוודאי מדבר על יאיר להב , התזונאי שהיה מזריק בעברו.

שמעתי יש LIV משהו כזה לכבד ודבר נוסף מנקי כבד גם שמעתי שיש וגם עם מנוחה הערכים של הכבד חוזרים לעצמם והכל ואם עושים את הניקוי כבד הזה אפשר דווקא למנוע את הפגיעה הזאת לא ?
LIV 52....
חובה, או את מרכיביו השונים.
מבחינה עובדתית לא מוכח מעל לכל ספק מחקרי שתיסוף כזה מסייע דווקא בנזק מסטרואידים .
אבל בוא נשים את הדברים על השולחן, הסטרואידים הכי עוצמתיים היום הם אורליים מוצמדי METHYL.
METHYL-1-TEST הוא אחד הסטרואידים העוצמתיים שיוצרו, גם מבחינת תופעות הלוואי.

שלחתי לכל מי שביקש, לצערי אי אפשר לשים לינק בפורום (אחרת הייתי שם את זה בחתימה שלי).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית