הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הייתם ממליצים SS למי שיש בעיה בימי מנוחה?

motherfuckerscreamer

משתמש מתחיל
21
2
נק' מוניטין:
2
21
2
הרי SS עובד בפורמט של עבודה-מנוחה-עבודה-מנוחה-עבודה. לא הרבה פעמים אני מצליח להיות עקבי (עקב התנאים בצבא). ואני מחמיץ אימונים, להתאמן שלוש פעמים בשבוע זה אפשרי אך קשה לי לשמוע על הסדר הזה של יום כן יום לא. הרבה פעמים אני בחוסר של ארבע ימים ויותר אפילו.

לעומת זאת - אני מתקדם דיי יפה במשקלים בחודש וחצי האלה שאני מתאמן אך מרגיש שההתאוששות פוגעת בי.

אשמח לשמוע דעות מאנשים מקצועיים, להיפרד מ SS יהיה קשה בשבילי כי אני דיי אוהב את התוכנית הזאת, אך אני כנראה לא אתלבט לעבור תוכנית אם זה יפגע בי / בקצב התקדמות/ גדילה שלי.

תודה רבה על ההיענות ושבת שלום.

תשמור תמיד על לפחות יום מנוחה. גם אם זה אומר שלא תתאמן עדיף לא לוותר על המנוחה שלך.
גם אם יוצא לך 2 אימונים בשבוע לפעמים זה בסדר, אתה עדיין תתקדם.
אם יוצא לך מקרה קיצוני שלמשל אתה יכול להתאמן רק ראשון-שני בשבוע מסויים אז לדעתי תעשה פשוט באימון של יום שני סקוואט קל - לא רק לא להתקדם, אלא לעשות איזה 80% מהמשקל שעשית ביום שלפני. ואז תוכל להתקדם אולי בלחיצה והמשיכה - אבל גם זה לא בטוח תצליח, אבל עדיף לנסות על פני אימון אחד בשבוע..

אם אתה לא יכול להצמד לתוכנית, אז למה התוכנית היא הבעייה?
הבעייה היא שאתה לא יכול להצמד לתוכנית, גם לתוכנית אחרת אתה לא תוכל להצמד עקב אילוצי הלו"ז.

פשוט תעשה את הכי טוב שלך, אין המלצה יותר טובה מזו.

בתקופת הצבא ניסיתי SS, אני לא אשכח איך באחד המעצרים שדפקו לי פטיש 5 פק"ל אשכרה בכיתי [הזלתי דמעה נו] בסתר כי רק הרצון השאיר אותי על הרגליים אחרי הסקוואט של יום קודם לכן.

• פותח/ת השרשור
בתקופת הצבא ניסיתי SS, אני לא אשכח איך באחד המעצרים שדפקו לי פטיש 5 פק"ל אשכרה בכיתי [הזלתי דמעה נו] בסתר כי רק הרצון השאיר אותי על הרגליים אחרי הסקוואט של יום קודם לכן.
מה זה לעזאזל 5 פק"ל פטיש ולמה 5 פקלים אמורים לגרום לך להרגיש משהו? אני ב SS כבר חודש ותוריד אותי ל 50 ש"ס ואני עושה אותם בלי בעיה.

אגב, איפה שירתתם שהייתה לכם את האפשרות לעשות SS? בחדר כושר אצלנו יש רק מכונות והליכון. מזל שאיכשהו אני מצליח להשיג אפטרים במהלך השבוע, והולך להתאמן.

ועוד שאלה, איך חילקת את האימונים בצבא ??? לא תמיד יש זמינות. אי אפשר לתכנן כלום פשוט.

מה זה לעזאזל 5 פק"ל פטיש ולמה 5 פקלים אמורים לגרום לך להרגיש משהו? אני ב SS כבר חודש ותוריד אותי ל 50 ש"ס ואני עושה אותם בלי בעיה.

אגב, איפה שירתתם שהייתה לכם את האפשרות לעשות SS? בחדר כושר אצלנו יש רק מכונות והליכון. מזל שאיכשהו אני מצליח להשיג אפטרים במהלך השבוע, והולך להתאמן.

ועוד שאלה, איך חילקת את האימונים בצבא ??? לא תמיד יש זמינות. אי אפשר לתכנן כלום פשוט.

קח שתי מיטות קומותיים של הצבא אחלה סטנד לסקוואט
אני גם קרבי ונכון יש את הבעיה של המנוחה אבל אין מה לעשות מוצאים את הזמן ועושים את הכי טוב .
אצלי הבעיה שב ss מתקדמים ממש מהר ותכף נגמרות לי הצלחות משקל

הייתה לנו מכולה שלמה של הפלוגה שהייתה עוברת איתנו מקו לקו, כך שחדר כושר לא היה חסר לי. בתור צעיר מן הסתם לא התקרבתי למכולה אבל מאוחר יותר בשלב הסמ"ר היה לי מספיק זמן, אז עשיתי שלושה אימונים בשבוע ע"פ התוכנית. הבעיה הייתה הפעילויות בין לבין. אתה לא יודע מה זה פק"ל פטיש 5? אתה עוד תכיר, צעיר!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית