הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רשרוש בלב

ozichen

מושעה
68
5
נק' מוניטין:
-69
68
5
היי רציתי לדעת האם אני יוכל להשתמש בסטרואידים אם יש לי רשרוש בלב? (בעתיד הרחוק לא כרגע )

לא קשור לפה אבל חבל לפתוח נושא חדש ואשמח אם תתיחסו גם לזה - השאלה שלי אם אני גם לא יכול כרגע לקחת קריאטין? (להבדיל חחח)

בן 16 דרך אגב,

תודה מראש

• פותח/ת השרשור
אני נפעם מיום ליום כמה שהילדים נחשפים לתוכן של מבוגרים , גם בעתיד הרחוק שהוא נצא מנקודת הנחה 4 שנים אתה תיהיה בן 20 ועדין ילד בתקווה חייל בשירות סדיר.

אם בממצאים נמצא כי אכן יש לך רישרוש בלב תשים לב טוב טוב על כמות העמסה שאתה מעמיס על גופך.

ותעשה לנו טובה - לא רוצים לשמוע על סטרואידים.

זה היה שאלה תיאורית חתיכת טמבל זה סתם מעניין אותי אם יש מישהו שיש לו רשרוש בלב יכול לקחת סטרואידים וקריאטין..

אני נפעם מיום ליום כמה שהילדים נחשפים לתוכן של מבוגרים , גם בעתיד הרחוק שהוא נצא מנקודת הנחה 4 שנים אתה תיהיה בן 20 ועדין ילד בתקווה חייל בשירות סדיר.

אם בממצאים נמצא כי אכן יש לך רישרוש בלב תשים לב טוב טוב על כמות העמסה שאתה מעמיס על גופך.

ותעשה לנו טובה - לא רוצים לשמוע על סטרואידים.

אורי היקר,

אני מקווה שעל השפה הנאותה והתרבותית שלך אתה תקבל את אותו היחס משאר הקהילה פה.

היי רציתי לדעת האם אני יוכל להשתמש בסטרואידים אם יש לי רשרוש בלב? (בעתיד הרחוק לא כרגע )

לא קשור לפה אבל חבל לפתוח נושא חדש ואשמח אם תתיחסו גם לזה - השאלה שלי אם אני גם לא יכול כרגע לקחת קריאטין? (להבדיל חחח)

בן 16 דרך אגב,

תודה מראש
יש לך עוד 5 שנים לחשוב על שימוש בסטרואידים עד אז אל תתקרב אפילו בצחוק

• פותח/ת השרשור
יש לך עוד 5 שנים לחשוב על שימוש בסטרואידים עד אז אל תתקרב אפילו בצחוק
זאת הייתה שאלה תיאורתית .. בחיים אני לא אתקרב לזה כי זה לא התחום שלי אני אתלט.. אני רק רציתי לדעת אם מישהו שיש לו יכול..
אשמח אם תענה לי על השאלה

ממש לא מומלץ ,
אף אחד כאן עדיין לא רופא ולא מתיימר להיות רופא כדי לתת לך עצות כאלה (להשתמש או לא ) , בכל מקרה לדעתי לאנשים עם בעיות בלב בכלל אין מה להתעסק עם חומרים .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית