הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבולבל מאוד אני לא יודע מה לעשות

• פותח/ת השרשור Lihex
  • פורסם בתאריך

Lihex

משתמש מתחיל
114
6
נק' מוניטין:
23
114
6
אני באומנות לחימה TAEKWONDO אני עושה עכשיו SS בנתיים אני מתקדם
הבעיה היא שאני לא יודע איזה תוכנית עכשיו לעשות כי הבנתי שSS נותן כוח ולא כוח מתפרץ וגם לא נותן נפח
כמו תוכנית היפרטרופיה הבעיה שאני רוצה להראות מנופח אבל לא יותר מידיי וגם כוח מתפרץ מה לעשות? איזה תוכנית אתם ממליצים?
כי לא נראלי אני רוצה להיות POWERLIFTER

כוח זה מרכיב בכוח מתפרץ------> SS נותנת לך כוח מתפרץ
מתחיל יקבל נפח מכל גירוי של השריר --------> SS תיתן לך נפח
תעשה SS מש״ל

• פותח/ת השרשור
תודה זה אומר שאני יכול אבל נגיד לקפוץ יותר גבוה? או לרוץ יותר טוב? כשאני מאמן SS?

תודה זה אומר שאני יכול אבל נגיד לקפוץ יותר גבוה? או לרוץ יותר טוב? כשאני מאמן SS?

כן, העניין הוא שלא תצליח SS כמו שצריך בגלל שאתה מתכנן לרוץ\לקפוץ\להתאמן באמנות לחימה

• פותח/ת השרשור
אממ בנתיים אני מצליח אבל לעלות משקלים יחסית קטנים בין אימון לאימון
אני עושה SS מיוני ורק בחודשיים האחרונים היה לי התקדמות משמעותית בחודשיים הראשונים היה די קשה
כנראה לא אכלתי טוב
אני מרים עכשיו 80 קילו סקוואט
65 קילו בנץ'
42 פרס
ו90 דדליפט
ושמעתי שכוח מתפרץ מתחזק אם עושים עד 3 חזרות לא?
ומתי אני יודע שסיימתי SS?

מתי שאתה לא מצליח לעלות משקלים מאימון לאימון במשך שלוש עד שש אימונים במידה ועשית הכל כמו שרשום בספר(אכלת,ישנת,לא הוספת תרגילי עזר מיותרים ועשית גם רילואדים)

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה ויש לי עוד שאלה אני נראלי השמנתי יותר מידיי אז כנראה אני יתחיל חיטוב
בקרוב כדאי לי להפסיק SS לעשות חיטוב ואז להמשיך שוב? ואם אני עושה חיטוב המשקלים שלי ירדו?

מה הגובה והמשקל שלך? בעיקרון מומלץ לעשות חיטוב מ15% שומן ומעלה. את תוכנית המסה רצוי להתחיל מ12-13 אחוז ומטה.

בחיטוב לא יורדים אבל גם לא עולים, יש סיכוי שאולי תרד במקסימום10% שזה כלום.

מומלץ שאם אתה עושה חיטוב תמשיך עם תוכנית הSS ותחתוך את העצימות בשלישי כלומר 2 סטים 5 חזרות במקום 3 כמו שהיית עושה בעבר בתוכנית המסה בשביל לשמר את מסת השריר.
ותשים יותר דגש על אירובי ואכילה במאזן קלורי שלילי.

• פותח/ת השרשור
אממ הגובה שלי 176 שוקל 85 לפני זה שקלתי 60 כן הגזמתי עם האכילה חח
ואני פשוט מתחיל להראות שמן אז זה דיי מבאס כי רציתי לגמור עם הSS אני לא כל כך יודע מה האחוז השומן שלי אני לא יודע איך לבדוק
ואתה ממליץ לי לעשות בחיטוב דיאטה דל פחמימות +לינארית של ביל סטאר?

אממ הגובה שלי 176 שוקל 85 לפני זה שקלתי 60 כן הגזמתי עם האכילה חח
ואני פשוט מתחיל להראות שמן אז זה דיי מבאס כי רציתי לגמור עם הSS אני לא כל כך יודע מה האחוז השומן שלי אני לא יודע איך לבדוק
ואתה ממליץ לי לעשות בחיטוב דיאטה דל פחמימות +לינארית של ביל סטאר?
גם אני מתכוון לעשות בחיטוב דל פחמימה ולינארית של ביל.
כשאני אומר דל פחמימה אני מתכוון לדיאטה אנאבולית.
זה ניראה לי הכי יעיל ומהיר.

Back
למעלה תחתית