הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ קלן + קפאין

• פותח/ת השרשור ytpt
  • פורסם בתאריך

ytpt

משתמש פעיל
559
67
נק' מוניטין:
96
559
67
שלום רב!!!
אני מעוניין להשתמש בקלן וחשבתי לבצע שימוש שבועיים בקלן ,ואז הפסקה בין שבועיים לשלוש שבועות ובאותו זמן
של הפסקה להשתמש בקפאין (עד 600 מ"ג). וחוזר חזרה לקלן עד שבועיים ועד פעם קפאין וכך ל3 חודשים.
הייתי מעוניין לשמוע מה דעתכם בנושא ולקבל יעוץ.
תודה מראש 😃

600 מג קפאין ?? נדפק לך המוח ?? עם מינון כזה אתה לא תישן בלילה .. יהיו לך הזיות וסיכוי ממש טוב להגיע למיון
הייתי ממליץ לרדת ל 300 מג ו כלן כן אפשר שבועיים כן שבועיים לא

דרך אגם .. מנת יתר של קפאין זה 1 גרם וזה יכול להרוג ..

• פותח/ת השרשור
תודה, התכוונתי אם הקפאין ימשיך לסייע לי בהורדה במשקל בזמן ההפסקה מה קלן?

אתה יכול לקחת מה שבאלך הכי חשוב זה התזונה .. וכן קפאין יעזור אבל לא 600 מג .. אתה תסבול מתופעות לווי שאלוהים ישמור .. (מנסיון)

אני על 500 מג הגעתי למיון עם לחץ דם של 180/105 ודופק של 173 ... לא הרגשה להיט

פשש, קפאין גורם להזיות ? מסכנים הלדודס של היום, מבזבזים 100 שקל על בול מעפן של lsd בשביל קצת הזיות, לו רק בתור נער היתי יודע לפני מסיבה לשתות קפה.

600 מ"ג של קופאין לא חייב לשלוח למיון. יצא לי לספוג כמות גבוהה מזה בקלות וישנתי כמו תינוק (כרגיל).
השאלה היא אם בהפסקת הקלן קפאין אפקטיבי לירידה במשקל ובאופן ישיר אז לא כ"כ.
הוא גם לא כ"כ תורם במהלך הסייקל אלא אם (כמו במקרה שלי) אתה קצת מכור לקפאין ואז הפסקה פתאומית תלווה ביסורי גמילה (אצלי כאבי ראש ועייפות שנעלמו לאחר יומיים מיד לאחר אספרסו כפול).
ישנה סברה די מבוססת שהקפאין כן אפקטיבי ובאופן ישיר בשילוב עם אפדרין אבל לא רצוי לזרום לשימוש באפדרין מיד בתום הסייקל כך שזה לא יעזור לך...

הכי טוב לשלב עם קטוטיפן ולמשוך את הסייקל. עבורי למשל, רק אחרי שבוע וחצי אני מרגיש את החלק הטוב שבקלן.

אפשרות אחרת היא להרחיב את סייקל החיטוב ולכלול בתוכו גם חומרים יבשים.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית