הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אילו אנשי בוקר אתם? של קפה או מיץ?

כרמל יגיל

משתמש מתחיל
14
1
נק' מוניטין:
1
14
1
http://www.mako.co.il/food-cooking_...141006.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=163558644

מעניין... מצד אחד, אין על ההרגשה של מיץ טבעי בבוקר, אבל מצד שני - שום דבר לא יכול לעורר בבוקר טוב יותר מקפה.
השאלה, מה יותר בריא ומה יותר עוזר לגוף וכאן דווקא לא נראה לי שיש מסקנה ברורה (כמובן רק אם אתם לא מגזימים עם הקפה).
מסתבר שכל העניין הזה חשוב מאוד, כי גם בלי לעשות כושר ובהתבסס על תזונה בלבד, אפשר להוריד את אחוז השומן בגוף
ולהרזות (ככה קראתי בפורום של דפי זהב על אימון ותזונה - http://www.doctors.co.il/forum-61#message-254233).

בקיצור, מה אתם חושבים? ואילו אנשים אתם? של קפה או של מיץ? או בכלל של משהו אחר על הבוקר...?

אני לא רוצה להצרגל לשתות קפה כל בוקר ולהיות תלוי בקפה ( למרות שאני לא אדם של בוקר בכללל)
אני מאוד אוהב מיץ על הבוקר

סליחה אבל הכתבה הזאת דיי מטופשת ומיותרת.
קפה? אם אני שותה קפה שחור מן הסתם שאין לו קלוריות, אם אני שותה נס קפה בבית עם קצת חלב(נניח 50 מ"ל) אז זה קצת קלוריות. או שאני שותה קפה על בסיס חלב בבית או בבית קפה זה כבר משמעותי.
מיץ תפוזים יכול להיות סחוט מתפוז אחד,שניים,שלושה... תלוי כמה הוא מדולל ואיך עושים אותו(עם סוכר?)

וגם אם התברר לי שמיץ תפוזים לדוגמא פחות משמין.. אני אוותר על הקפה?!

• פותח/ת השרשור
לבחור שכתב על ספאם או משהו - למה ללכך? סלחו לי כל השאר, כי דווקא
התפתח פה דיון מעניין, אבל זה היה חייב תגובה מבחינתי.

דני - תה ירוק זה יופי! 😃 חייב להגיד שאפילו לא לקחתי את זה בחשבון.
מבטיח לנסות.

האמת ככה זה היה נראה, קבל התנצלות.
אני מתחיל את הבוקר עם חצי ליטר מים ובסביבות 10 שותה את הקפה הראשון.

אני מאוד אוהב תה, אבל בלתי אפשרי לשתות תה בקיץ 😛 גם רותח, גם חם יותר מדי, ולא תמיד יש לי רצון לשבת ללגום לגימה לגימה. מיץ FTW!

טוחן שיבולת שועל רגילה דק דק ומערבב את זה עם החלבון .. 45 גרם פחמימה + 45גרם חלבון + 10 גרם שומן אשש
ואם לא באלי עם שייק אז אורז ו עוף על הבוקר 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית