הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע Workout Of the Day

26 לספטמבר 2009 WOD

Angie

100 מתח
100 שכיבות שמיכה
100 כפיפות בטן
100 Squat

בהצלחה 😵

27 לספטמבר 2009 WOD

מקסימום סיבובים בעשרים דקות של:
95lbs Thruster 5
95lbs Power Clean 7
95lbs Sumo Deadlift High Pull 10

43ק"ג = 95lbs

30 לספטמבר 2009 WOD

"Helen"

שלושה סיבובים של:
400 מטר
ריצה
21 הנפת משקולת (dumbbell swing) של 25קילו (1.5pood Kettlebell)
12מתח

גם אני עשיתי את הלן כנדרש היום בשיא אישי חדש: 9:24, ירידה של 16 שניות מהשיא הקודם.
במטרה לראות מה אני יכול לשפר החלטתי לבדוק כמה זמן לוקח לי לבצע כל מטלה באימון ואלה התוצאות:
2:00-2:05 לריצה בכל סיבוב, 0:44-0:55 לניעות בכל סיבוב, ו~ 0:12 שניות למתח.

המסקנה: להתחיל לרוץ מהר.

אגב, אני חושב להתחיל באימונים ייעודיים לריצת אלפיים, למישהו יש רעיון איך עושים את זה? משהו שישתלב עם קרוספיט בשני אימונים בשבוע.

טוב, אז אני האחרונה לייעץ בקשר לריצה (כבר שנים שאני נמנעת מהפעילות) אבל אני אנסה. תמיד יש את www.crossfitendurance.com שאלו אימוני סיבולת (כמעט תמיד מכילים ריצה) שמבצעים זמן מה אחרי האימון היומי. סביר להניח שהאתר מכיל גם תוכניות אימונים ושאלות כמו "איך לשפר את ה- 400 מטר שלי" או "איך להתחיל לרוץ 2000" אבל גם שם צריך לפשפש מעט כי אני אישית לא מכירה.
אתר נוסף שהמליץ עליו אחד המרצים שלי, שרץ מרתונים, www.runners.co.il. את האמת, רק ריפרפתי בו אז אני לא יודעת מה רמת הליצנות שם, אבל היא נמוכה מזו של המרצה שלנו. רק תצפה שם לעידוד אכילת פחמימות 😃. מה שכן אני יודעת להגיד זה א. ריצה בעליה (ספרינט, לא יותר מזה) משפרת את המהירות שלך, ב. ריצות בירידה משפרות את גודל הצעד שלך. זה בערך ממצא את הידע הרחב שלי בנושא.

בהצלחה!

1 לאוקטובר 2009 WOD

25 מכרעיים
20 מתח
50 קפיצות קופסא 50ס"מ
20 קפיצות כפולות בדלגית
25 מקבילים
20 Knees to elbows
30 הנפות משקולת 32ק"ג 2Pood
20 כפיפות בטן
20 Hang squat cleans עם משקולת יד של 16ק"ג
25 פשיטות גב
30 זריקות כדור על קיר, כדור של 10ק"ג
3 טיפוס על חבל

אדר, התבלבלת. במקום לרשום את האימון היומי פירסמת רשימה סתמית של כל התרגילים שאת מכירה. 😃

תודה אדר, האתר נראה לא רע.
האמת שבריצה למרחקים ארוכים אני מבין יותר, מרחקים בינוניים קצת נתקעים לי. אני חושב שאני אתחיל בתקופה של הכנה בסיסית ואחר"כ אעבור לריצות טמפו. נראה כבר.

20 דקות לאימון של היום עם התאמות קלות לציוד וכד'...

4 לאוקטובבר 2009 WOD

21-18-15-12-9-6-3 של:
43ק"ג Power Clean
כפיפות בטן
פשיטות גב

חחח קלי קלות.

אם זה קלי קלות אז אתה לא עושה את זה מספיק מהר.

5 לאוקטובר 2009 WOD

Muscle-ups 30

לא זוכרת אם כבר פירסמתי את הסירטון הזה בעבר, הסרטון מסביר את הטכניקה של ה- Muscle ups

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
5 לאוקטובר 2009 WOD

Muscle-ups 30

לא זוכרת אם כבר פירסמתי את הסירטון הזה בעבר, הסרטון מסביר את הטכניקה של ה- Muscle ups

YouTube - Jerry Hill's CrossFit Tip: Muscle up 101

חתיכת אימון.
אם לא הייתי מתחיל עכשיו SS הייתי מנסה קצת קרוספיט 😃 אולי אחרי שאני אגיע לתוצאות הרצויות ב-SS וקצת לפני הצבא.
אגב,קרוספיט רץ טוב גם בחיטוב?

כן אבל יש תוכניות יותר טובות לחיטוב...

קבעת את הקביעה המדהימה הזו על סמך מה?

ראיתי מישהו בפורום אחר כותב את זה XP חח אז לקחתי ממנו זה נכון?? חח

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית