הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון עכשיו גם בסקוואט-3 פלטות

יפה מאוד.
שיא עולם? לא הגזמנו קצת? בשביל שיא עולם תהיה בטוח שתצטרך יותר מפי 2 משקל גוף, וזה לא נאמר בזלזול.

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד.
שיא עולם? לא הגזמנו קצת? בשביל שיא עולם תהיה בטוח שתצטרך יותר מפי 2 משקל גוף, וזה לא נאמר בזלזול.
אני בן 15
מתכנן להתחרות בעד 67.5 השיא כרגע הוא 140 קילו

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח שבדקת באיגוד הנכון? כי אני יכול להבטיח לך שהשיא הוא לא 140 ק"ג, אולי בארץ כן.
100% RAW זה האיגוד שאנחנו נתחרה בו לא ככה ? אם כן אז בטוח אני יכול לשלוח לך טבלה @Vibryll עוד כמה נשאר לי כדי להיות מספיק חזק לפתוח אשכול כרס חדש ?

100% RAW זה האיגוד שאנחנו נתחרה בו לא ככה ? אם כן אז בטוח אני יכול לשלוח לך טבלה
אה, זו ההגדרה שלך לשיא עולם?
אם כך, בהצלחה.
בעיניי שיא עולם נקבע לא באיגוד מסויים, אלא באמת למי שהרים הכי הרבה, באותה קטגוריית משקל, באותה קטגוריית גיל, באותם תנאים.

• פותח/ת השרשור
אה, זו ההגדרה שלך לשיא עולם?
אם כך, בהצלחה.
בעיניי שיא עולם נקבע לא באיגוד מסויים, אלא באמת למי שהרים הכי הרבה, באותה קטגוריית משקל, באותה קטגוריית גיל, באותם תנאים.
אני לא מחשיב את זה לשיא עולם, כשאני אבוא לתחרות מול שופט אעשה סקוואט ואקבל GOOD LIFT אז אני אחשיב את זה לשיא עולם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית