עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה זה משנה מה המטרות שלו? אם זה חיטוב הוא עדיין צריך לצרוך חלבון ואם זה בשביל מסה הוא גם צריך לצרוך חלבון.בנוגע לחברות עדיף להצמד לחברות הוותיקות ולא ללכת לחברות לא מוכרות בגלל שהן זולות ו"קורצות" לך במחיר בגלל שבד"כ הן גם לא איכותיות וגם הטעם שלהם נוראי ככה שאני לא בטוח שאתה תרצה להתקע עם שק של 2.3 ק"ג אבקה שאתה נגעל ממנה.
דבר ראשון לא אמרת לנו מהי מטרתך ? אתה רוצה להעלות במשקל ובמסה ? אתה רוצה לרדת במשקל ולחטב את הגוף ? רק ככה נוכל למקד אותך.
מה זה משנה מה המטרות שלו? אם זה חיטוב הוא עדיין צריך לצרוך חלבון ואם זה בשביל מסה הוא גם צריך לצרוך חלבון.
לא משנה לאיזה מטרה הוא צריך.
ככה או ככה עדיף לקנות אבקת חלבון.אם להפנות אותו לאבקת חלבון או למקד אותו בלקנות גיינר.
כך חלבון WHEY. הכי משתלם מבחינת כסף.אני במשקל המתאים שאני צריך להיות. ואני לא בתת משקל אז אני לא צריך להעלות משקל רק מסה שזה אומר אבקת חלבון רגילה נכון<?
אני במשקל המתאים שאני צריך להיות. ואני לא בתת משקל אז אני לא צריך להעלות משקל רק מסה שזה אומר אבקת חלבון רגילה נכון<?