הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה ההבדל בין קריאטין לאבקת חלבון?

• פותח/ת השרשור sirox
  • פורסם בתאריך

sirox

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
great shape
מה ההבדל בין קריאטין לאבקת חלבון?

ושאלה אחרת לגמרה האם זה משנה מה לוקחים איזה סוג של אבקת חלבון?
כי יש כאלה שאומרים שהכל כמעט אותו הדבר.

בנוגע לחברות עדיף להצמד לחברות הוותיקות ולא ללכת לחברות לא מוכרות בגלל שהן זולות ו"קורצות" לך במחיר בגלל שבד"כ הן גם לא איכותיות וגם הטעם שלהם נוראי ככה שאני לא בטוח שאתה תרצה להתקע עם שק של 2.3 ק"ג אבקה שאתה נגעל ממנה.

דבר ראשון לא אמרת לנו מהי מטרתך ? אתה רוצה להעלות במשקל ובמסה ? אתה רוצה לרדת במשקל ולחטב את הגוף ? רק ככה נוכל למקד אותך.

קריאטין זו מולקולת כוח, אבקת חלבון זה פשוט חלבון שעבר תהליכים כאלה ואחרים ומגיע בצורה שתהיה לך נוחה לצריכה.
שני הדברים נותנים תוצאות שונות.

בנוגע לחברות עדיף להצמד לחברות הוותיקות ולא ללכת לחברות לא מוכרות בגלל שהן זולות ו"קורצות" לך במחיר בגלל שבד"כ הן גם לא איכותיות וגם הטעם שלהם נוראי ככה שאני לא בטוח שאתה תרצה להתקע עם שק של 2.3 ק"ג אבקה שאתה נגעל ממנה.

דבר ראשון לא אמרת לנו מהי מטרתך ? אתה רוצה להעלות במשקל ובמסה ? אתה רוצה לרדת במשקל ולחטב את הגוף ? רק ככה נוכל למקד אותך.
מה זה משנה מה המטרות שלו? אם זה חיטוב הוא עדיין צריך לצרוך חלבון ואם זה בשביל מסה הוא גם צריך לצרוך חלבון.
לא משנה לאיזה מטרה הוא צריך.

מה זה משנה מה המטרות שלו? אם זה חיטוב הוא עדיין צריך לצרוך חלבון ואם זה בשביל מסה הוא גם צריך לצרוך חלבון.
לא משנה לאיזה מטרה הוא צריך.

אם להפנות אותו לאבקת חלבון או למקד אותו בלקנות גיינר.

חלבון זה חומר בסיס שהגוף משתמש בו על מנת לתקן ולבנות תאים בגוף כמו השרירים במקרה של מי שמתאמן וקריאטין זה חומר שהגוף משתמש בו למחזור אנרגיה וכוח ...במהלך פעילות אינטינסיבית הקריאטין ממוחזר לחומר שנקרא atp שהוא בעצם מולקולת כוח אבל הקריאטין שהגוף מייצר מחזיק מעמד רק כמה שניות ופה נכנסת האבקה המכילה קריאטין סינטטי ונותנת כוח...הקריאטין זה התוסף היחידי שהוכח במאה אחוז כמגביר כוח בצריכה קבועה.

• פותח/ת השרשור
אני במשקל המתאים שאני צריך להיות. ואני לא בתת משקל אז אני לא צריך להעלות משקל רק מסה שזה אומר אבקת חלבון רגילה נכון<?

אני במשקל המתאים שאני צריך להיות. ואני לא בתת משקל אז אני לא צריך להעלות משקל רק מסה שזה אומר אבקת חלבון רגילה נכון<?
כך חלבון WHEY. הכי משתלם מבחינת כסף.
פשוט תאכל כמו בנאדם. האבקה זה סך הכל תוסף. אפשר להסתדר גם בלי.

מסה זה בעצם עלייה במשקל.
אבקת חלבון היא תוסף השלמה לכמות חלבון שאתה צריך/רוצה להגיע בסופו של יום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית