הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה סקוואט

ofirpantera

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אהלן שלום! אני מתאמן מתחיל וחדש בפורום
התחלתי את הss לפני שבועיים
אשמח לקבל ביקורת על הטכניקה

(המדריך שמפריע לי בסוף הסרטון טוען שיש בעיה עם נעילת הברכיים בסוף כל חזרה.אשמח לשמוע גם על זה)
.

תודה!

ברור שאפשר, אף אחד לא טען שלא...

עכשיו אתה מגביל את זה לגבולות ארץ ישראל? ולמשקל גוף?
ומה הקשר כמה ריפטו הניף? במיוחד כשמדובר על סקוואט.
וזה לא משנה איך אתה כותב, זה משנה איך אתה אומר - וכשאתה כותב סקווט אני מניח שאתה אומר skwot, אולי אני טועה.
אגב, אתה לא מרים 80 קילו יותר ממני. אם זה משנה לך אז שמתי מוט על הגב פעם ראשונה לפני שנה וחצי ולפני חודש הייתי ברמה של 180-182.5 ל3 חזרות על משקל גוף 82. אחרי חודש פגרה יוצא לדרך, ואם לא יהיו תקלות מיוחדות וילך טוב, אז בעוד לא הרבה זמן אני ארים יותר ממך. והספורט שלי בכלל במים, ולא קשור למוטות ופלטות. וזה לא משנה את העובדה שברגע זה יש אינספור אנשים שעושים LB ומרימים הרבה יותר ממך.

אגב, להתרברב בכמה אתה מרים ולהשליך את זה על כמה אתה מבין, בטח ובטח "לרדת" על אחרים על זה זו יהירות דבילית, ובמקום לצאת גדול על הביצועים שלך, אתה יוצא קטן. חבל.
בבקשה, יש לך 220 לסינגל לעבור או 6 ל200.
אתה מלמד אותי להגות סקווט ואני הקטן?
ואם ריפטו מיילל על יעילות משיכה של משקולן שמניף 160 כדאי שיניף מעל ל85 קילו.
סה טו, בזבוז זמן לדון עם פנאטים.

יפה, לקח לך הרבה פחות זמן ממה שלקח לי להבין את זה.

אעשה את המיטב. מבטיח.
וזה משעשע שעדיין לא הבנת שזה לא שככל שהמספר שלך יותר גבוה אתה יותר מבין, אלא הפוך. ככל שאתה יותר מבין המספר שלך יותר גבוה. וזה ביחס לעצמך - בדיוק ככה. ככל שאתה יותר מבין המספר שלך יותר גבוה, כי מה לעשות - יש עוד כמה פרמטרים שמשפיעים על המספר שלך, חוץ מהבנה.
וריפטו לא היה WL ככה שאתה מבזבז את זמנך אם אתה מבקר את תוצאות הWL שלו, שגם בכלל לא רלוונטיות כי בדיון לוגי מה שמשנה זה מה הטענות, לא מי טוען אותן או כמה הוא מרים או מה אורך הזין שלו.

וכן, אתה יוצא קטן. קטן מאוד.

יפה, לקח לך הרבה פחות זמן ממה שלקח לי להבין את זה.
טוב שבאת, כבר הספקת לחשוב על למה הטענות שלי (או יותר נכון של ריפ) טועות, או שאתה עדיין בקטע של להגיד "אתה טועה ואני צודק"?

לנושא

הייתי רוצה לראות בכללי יותר כיווץ בפלג גוף העליון בסט שלך, זה אומר לכווץ שכמות טיפה יותר חזק ולנסות להרים מרפקים יותר למעלה, עוד 7 קילו יעזרו להוציא את כל הבעיות כי כרגע אתה בלי באונס ומצליח את כל הסט בלי בעיה(קל מדי), תעלה עוד סרטונים
נ.ב
בקשר לסחבק מאחורה, תסביר לו שמבחינה הגיונית בכל צעד של ריצה שהוא עושה יש עומס פי 6 יותר גבוה מאשר היישור של הברכיים בסקוואט עם 200 קילו.
עכשיו תשאל אותו אם הוא רץ עם ברכיים כפופות... כשהוא יענה לך שאי אפשר לרוץ עם ברך כפופה תשאל אותו למה הוא רוצה שתעשה סקוואט עם ברך כפופה ותחזור להתאמן

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית