הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חודש באימון

• פותח/ת השרשור tisrol
  • פורסם בתאריך

tisrol

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
טוב אני אקצר .. נרשמתי לפה לפני חודש במשתמש אחר .. אמרתי שאני לפני צבא ונרשם לחד"כ לחודשיים. המליצו לי לעשות מסה
אני לפני צבא , 1.85 , 84 (כיום)
כשהתחלתי שקלתי 82+- .. בחודש הזה התרחבתי בצורה דיי מזערית , מה שכן הבטן תפחה לי , אני מרגיש כמו קבב (אז טענו בפורום שאני 15-16 אחוז , אני בטוח שעליתי קצת) .
הבעיה היא שהמבנה גוף שלי מאוד רזה ורק הבטן שלי גדלה המון , ידיים ממש קטנות (31-32 קר) ..
השתדלתי להגיע ל+ קלורי של 400-500 קלוריות ביום , יש לציין שלא כל יום הגעתי בדיוק. חלבונים לרוב לא הגעתי לכמות כפולה .

התייאשתי מהסקוואט וכל אלה לפני שבוע בערך , אחרי שהגעתי למשקל של 27 והעירו לי שאני מבצע את זה לא טוב ויפגע בברכיים , החלטתי להפסיק עם זה ולנסות דברים אחרים .

1.אני חייב עצה , מה לעשות ? נמאס לי מהשומן הזה שיש לי בבטן , אבל מצד שני אין לי טיפה מסה .
2.מאוד מציק לי עניין הידיים . יש לי ממש ידיים שחיפיות , איזה תרגילים וכמה לעשות בשביל לחזק אותם ?
3.קראתי פה הרבה על אנשים שאומרים שיש להם הרבה נוזלים בגוף , לא שומן . אפשר לקבל הסבר בנושא ?

ככה הייתי לפני חודש :
http://up382.siz.co.il/up1/lz32jjmdmkng.jpg
http://up387.siz.co.il/up1/zymtouqrdgn1.jpg

ככה אני היום

http://up390.siz.co.il/up2/drojlvtnvmmz.jpg
http://up390.siz.co.il/up3/znt4itqjn3zy.jpg

יש בכלל שינוי לדעתכם ?

1.אני חייב עצה , מה לעשות ? נמאס לי מהשומן הזה שיש לי בבטן , אבל מצד שני אין לי טיפה מסה .

קודם כל ללמוד לבצע את התרגילים המורכבים בצורה נכונה ולא לוותר. סקוואט, דדליפט, פרס, בנץ', מתח, מקבילים. אני חושב שבמצבך עדיף שתעשה חיטוב כדי לקבל קצת ביטחון, תוריד קצת בשומנים ותחזור למסה כשתרגיש מוכן מבחינה חיצונית.

2.מאוד מציק לי עניין הידיים . יש לי ממש ידיים שחיפיות , איזה תרגילים וכמה לעשות בשביל לחזק אותם ?

chin ups, מקבילים, בנץ' פרס, פרס, כפיפת מרפקים יספיקו לך.

3.קראתי פה הרבה על אנשים שאומרים שיש להם הרבה נוזלים בגוף , לא שומן . אפשר לקבל הסבר בנושא ?

פחמימות סופחות נוזלים, אם לא תאכל עכשיו כמה ימים פחמימות, אתה תרד 2-3 קילו במשקל רק בנוזלים.

• פותח/ת השרשור

קודם כל ללמוד לבצע את התרגילים המורכבים בצורה נכונה ולא לוותר. סקוואט, דדליפט, פרס, בנץ', מתח, מקבילים. אני חושב שבמצבך עדיף שתעשה חיטוב כדי לקבל קצת ביטחון, תוריד קצת בשומנים ותחזור למסה כשתרגיש מוכן מבחינה חיצונית.

chin ups, מקבילים, בנץ' פרס, פרס, כפיפת מרפקים יספיקו לך.

פחמימות סופחות נוזלים, אם לא תאכל עכשיו כמה ימים פחמימות, אתה תרד 2-3 קילו במשקל רק בנוזלים.
2. אפשר לבצע את כל אלה באימון אחד ?
ואני לא מוצא הבדל בין בנץ' לבנץ פרס , אתה יכול לשים סרטונים של כל אחד ?
3.הבנתי , אבל נניח שאני עושה את זה ולא אוכל פחמימות כמה ימים , אני אחזיר את זה כשאני אחזור לאכול פחמימות לא ? אם כן אז מה הפואנטה של זה ?

2. אפשר לבצע את כל אלה באימון אחד ?
ואני לא מוצא הבדל בין בנץ' לבנץ פרס , אתה יכול לשים סרטונים של כל אחד ?
3.הבנתי , אבל נניח שאני עושה את זה ולא אוכל פחמימות כמה ימים , אני אחזיר את זה כשאני אחזור לאכול פחמימות לא ? אם כן אז מה הפואנטה של זה ?
זה לא תרגילים שמומלץ לבצע באימון אחד.
זה לא בנץ' פרס ובנץ'. זה בנץ' פרס ו - פרס. בנץ' פרס זה לחיצות חזה המוכרות שאתה עושה על ספה בשכיבה עם מוט. פרס זה לחיצות כתפיים שאתה עושה בעמידה עם מוט (מילטרי פרס)

כן אתה תחזיר את זה, אין לזה באמת פואנטה. פשוט צריך לדעת את זה בתקופת חיטוב/מסה שאין מה להתרגש עם ה2-3 קילו הראשונים שיורדים/עולים בשבוע הראשון. והנוזלים האלה נותנים תחושה שהאחוז שומן יותר גבוה מאשר בלעדיהם. (למרות , שבמחינה עקרונית אתה מוריד 2-3 קילו מהמסה הרזה, אז בעצם מעלים אחוזי שומן ברגע שמורידים את הנוזלים).

איזה תוכנית אימונים אתה עושה בתקופת המסה? ממליץ לך על SS .

וכן כמו ששחר תעשה קצת דיאטה עם דגש על אירובי.

Back
למעלה תחתית