הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS חודש וחצי

איתי135

משתמש מתחיל
91
4
נק' מוניטין:
4
91
4
טוב דבר ראשון אלה התמונות
המשקלים:
סקווט: 90 (עם מוט) אני לא יכול להרים יותר אם אני מרים יותר אני חושב שאני פשוט יפול עם המוט..
דדליפט: 80 (עם מוט) אני ממשיך להרים מאימון לאימון
לחיצת חזה: 55 (עם מוט) אני מתקדם בתרגיל הזה ממש לאט (שאלה אני עושה את התרגיל אני מרגיש שאני לא שוכב ישר על הספסל שיש מין גבעה באמצע יש עם זה בעיה?)
לחיצת כתפים: 30 (אני עושה במכונה כי המאמן אמר לי לא לעשות את התרגיל ללא חגורת משקל אז אני עושה במכונה במוט אני מרים הרבה פחות זה המכונה)
מתח: אני בקושי מצליח לעשות חמש סטים אז אני לא עושה משקל לבנתיים
ועשרים דקות של אירובי (10 דקות אופניים + 10 דקות הליכון)
זה התפריט
אני כמעט בן 15 ושוקל 88 (עליתי שש קילו) ו - 182 ס"מ
ואני רוצה לשמוע חוות דעת על מה שעשיתי בנתיים ואם אני ממשיך עם SS או מתחיל משהו חדש אשמח לתשובות!
תודה לכולם מראש!

תמשיך עם התכנית. לגבי הסקוואט זה ככל הנראה בעיה של טכניקה. תעלה סרטון לביקורת. במשקל כמו שלך לא אמורה להיות לך בעיה במשקלים האלה. בבנץ׳ ההתקדמות היא איטית. ולחיצת כתפיים עושים במוט! זה חלק חשוב בתוכנית ויש לו השפעה גם על ההתקדמות בלחיצת חזה.ומה זה לעזאזל חגורת משקל? אם הכוונה היא לחגורה רגילה אז ממש אבל ממש אין צורך במשקלים האלה לעבוד עם חגורה. המדריכים בחד״כ לרוב מדברים שטויות והמקרה הזה לא שונה

• פותח/ת השרשור
תמשיך עם התכנית. לגבי הסקוואט זה ככל הנראה בעיה של טכניקה. תעלה סרטון לביקורת. במשקל כמו שלך לא אמורה להיות לך בעיה במשקלים האלה. בבנץ׳ ההתקדמות היא איטית. ולחיצת כתפיים עושים במוט! זה חלק חשוב בתוכנית ויש לו השפעה גם על ההתקדמות בלחיצת חזה.ומה זה לעזאזל חגורת משקל? אם הכוונה היא לחגורה רגילה אז ממש אבל ממש אין צורך במשקלים האלה לעבוד עם חגורה. המדריכים בחד״כ לרוב מדברים שטויות והמקרה הזה לא שונה
המאמן הסתכל לי על הטכנקיה ואמר שהיא מעולה והוא שינה כמה דברים שאלתי עוד מאמן והוא אמר אותו הדבר...
איך להמשיך את המשקלים בבנץ'?
אם אני במוט כול הגב שלי לא ישר..
כן חגורה רגילה...
מה שאתה אומר אבל הוא אמר שהוא היה כמוני ועכשיו כול הגב שלו הרוס..
אשמח לעוד תגובות....

אם אתה מתקדם - תמשיך בדיוק מה שאתה עושה.

אם אתה לא בטוח אם ההתקדמות שלך טובה - תשאל ונענה. לפעמים יש ציפיות מוגזמות בהתחלה.

לגבי הלחיצת כתפיים במוט, המאמן שלך כנראה מדבר שטויות, אבל הייתי ממשיך להתקדם במקום להתווכח ולשרוף אנרגיה. יכול להיות שהטכניקה שלך לא טובה בלי קשה לחגורה.

חלק לא קטן מהמאמנים בחד״כ (כמעט כל המאמנים בחד״כ שלי) לא יודעים לבצע סקוואט בעצמם כך שלא הייתי סומך עליהם.
בבנצ׳ תתקדם לפי היכולת שלך. אם אתה יכול להתקדם ב2.5 מאימון לאימון,תמשיך כך. במקרה שלא,תתקדם בקפיצות יותר קטנות. אם אין בחד״כ שלך פלטות קטנות מ1.25, אז תקנה (זה מה שאני עשיתי) מארז של פלטות קטנות (יש לך בסקל ספורט).
אם הגב שלך קורס בפרס זה כתוצאה מטכניקה גרועה. חגורה אגב היא ממש לא הפתרון לטכניקה גרועה. וסביר להניח שגם המאמן שלך הרס את הגב שלו בגלל טכניקה גרועה.
אם יש לך אפשרות,קח מאמן מהפורום כאן שילמד אותך את הטכניקה בתרגילים המורכבים (זה מה שאני עשיתי) וכשהטכניקה טובה מתקדמים גם יותר מהר

אני מרגיש שאני לא שוכב ישר על הספסל שיש מין גבעה באמצע יש עם זה בעיה?)
איך להמשיך את המשקלים בבנץ'?
אם אני במוט כול הגב שלי לא ישר
אם אתה מתכוון לקשת בגב, שהוא קמור ולא נח כולו על הספסל, זה טוב וככה צריך לעשות. מציע לך לראות סרטוני הדרכה לבנץ', של rippetoe ושל alan thrall טובים ממה שזכור לי, כי יש בתרגיל הזה מעבר ללשכב ולהרים מוט.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתקדם - תמשיך בדיוק מה שאתה עושה.

אם אתה לא בטוח אם ההתקדמות שלך טובה - תשאל ונענה. לפעמים יש ציפיות מוגזמות בהתחלה.

לגבי הלחיצת כתפיים במוט, המאמן שלך כנראה מדבר שטויות, אבל הייתי ממשיך להתקדם במקום להתווכח ולשרוף אנרגיה. יכול להיות שהטכניקה שלך לא טובה בלי קשה לחגורה.
אוקיי מה שאתה אומר אבל המשקלים עד עכשיו הם טובים?
זה באמת משנה אם זה במוט או לא?
חלק לא קטן מהמאמנים בחד״כ (כמעט כל המאמנים בחד״כ שלי) לא יודעים לבצע סקוואט בעצמם כך שלא הייתי סומך עליהם.
בבנצ׳ תתקדם לפי היכולת שלך. אם אתה יכול להתקדם ב2.5 מאימון לאימון,תמשיך כך. במקרה שלא,תתקדם בקפיצות יותר קטנות. אם אין בחד״כ שלך פלטות קטנות מ1.25, אז תקנה (זה מה שאני עשיתי) מארז של פלטות קטנות (יש לך בסקל ספורט).
אם הגב שלך קורס בפרס זה כתוצאה מטכניקה גרועה. חגורה אגב היא ממש לא הפתרון לטכניקה גרועה. וסביר להניח שגם המאמן שלך הרס את הגב שלו בגלל טכניקה גרועה.
אם יש לך אפשרות,קח מאמן מהפורום כאן שילמד אותך את הטכניקה בתרגילים המורכבים (זה מה שאני עשיתי) וכשהטכניקה טובה מתקדמים גם יותר מהר
אז על מי אני אמור לסמוך שאני עושה סקווט?
שאלתי חבר שלי (הוא פאוורליפטר והוא הסתכל ואמר שאני עושה טוב..
זה הקטע אני לא יכול להתקדם בכלל בבנץ השבוע שעליתי קצת המוט עוד שנייה נפל עליי בסט האחרון..
הוא לא קורס הוא פשוט לא ישר...
אם אתה מתכוון לקשת בגב, שהוא קמור ולא נח כולו על הספסל, זה טוב וככה צריך לעשות. מציע לך לראות סרטוני הדרכה לבנץ', של rippetoe ושל alan thrall טובים ממה שזכור לי, כי יש בתרגיל הזה מעבר ללשכב ולהרים מוט.
אוקיי תודה רבה

Back
למעלה תחתית