סטים באימון חזה

• פותח/ת השרשור Iu007i
  • פורסם בתאריך
הוא ממש לא מזלזל בך, אתה לוקח יותר מידי ללב. הוא בסך הכל התכוון שמן הסתם אם הוא שואל שאלה כזאת אז רוב הסיכויים שהתוכנית בהתאם אז למה מהתחלה לפרסם משהו שבכל מקרה נגיד לו שלא בסדר?!
אני לא לוקח ללב, אני פשוט מנסה להבין.
אני פועל אחרת, קודם מבקש לראות במה מדובר ואחכ שולל ומסביר למה.
פעם הייתי עושה ההיפך, אבל כשזה מגיע בצורה תוקפנית למשתמשים חדשים זה בדכ עושה את ההיפך ממה שהיינו רוצים.
בסופו של דבר אנחנו כאן כדי לתקן אנשים.

גם ככה לא מעניין ואפשר לזרוק לפח זה לא משהו שאני בדרך כלל אומר על משהו שעדיין לא ראיתי.
אבל אני הצעתי כאן את העזרה, אז למה אתה מבטל את מה שביקשתי בזלזול נוראי כזה?
מה שביקשת מבזבז לשניכם את הזמן, איזו תצורה של abcd לא היית זורק לפח?

מה שביקשת מבזבז לשניכם את הזמן, איזו תצורה של abcd לא היית זורק לפח?
תתפלא, אבל גם 531 בצורתה הבסיסית מוגדרת כתוכנית שבה כל קבוצת שריר גדולה מקבלת עבודה פעם בשבוע.
עד שעושים קצת הצלבות בנפח ובתרגילי עזר, אבל גם עם תדירות נמוכה יותר אפשר להתקדם. פשוט פחות טוב.

אני אפילו אפתיע אותך ואומר שיש בלוקים של 3-4 שבועות שבאחד מהשבועות המטרה היא לקחת את המתאמן אל הקצה, כמעט (5 אימונים) ואחכ לתת לגוף להתאושש בדילואד מתוכנן.

יש כל מיני בלוקים ותוכניות.
ואם זה לא הסיפור כאן, אז יש לי מה להסביר מעבר לרק "תעשה fbw זה יותר טוב".
כי לפחות אפשר להצביע על מה לא בסדר.

תתפלא, אבל גם 531 בצורתה הבסיסית מוגדרת כתוכנית שבה כל קבוצת שריר גדולה מקבלת עבודה פעם בשבוע.
עד שעושים קצת הצלבות בנפח ובתרגילי עזר, אבל גם עם תדירות נמוכה יותר אפשר להתקדם. פשוט פחות טוב.

אני אפילו אפתיע אותך ואומר שיש בלוקים של 3-4 שבועות שבאחד מהשבועות המטרה היא לקחת את המתאמן אל הקצה, כמעט (5 אימונים) ואחכ לתת לגוף להתאושש בדילואד מתוכנן.

יש כל מיני בלוקים ותוכניות.
ואם זה לא הסיפור כאן, אז יש לי מה להסביר מעבר לרק "תעשה fbw זה יותר טוב".
כי לפחות אפשר להצביע על מה לא בסדר.
אתה לא מפתיע אותי כאן, הפתיעו אותי היום הדברים ששמעתי ממישהו שהיה בהרצאה של בראד השבוע, עכשיו יהיה קצת יותר קשה להפתיע אותי....
אני מבין אותך, אבל במקום לקבל את הץוכנית ולהסביר תשלח אותו למקורות הרלוונטיים ללמוד קצת לבד ולהסיק את המסקנות שלו.
ולגבי 531, ממתי זו דוגמה לתוכנית טובה?

אתה לא מפתיע אותי כאן, הפתיעו אותי היום הדברים ששמעתי ממישהו שהיה בהרצאה של בראד השבוע, עכשיו יהיה קצת יותר קשה להפתיע אותי....
אני מבין אותך, אבל במקום לקבל את הץוכנית ולהסביר תשלח אותו למקורות הרלוונטיים ללמוד קצת לבד ולהסיק את המסקנות שלו.
ולגבי 531, ממתי זו דוגמה לתוכנית טובה?
אין לי בעיה עם 531. (לא אמרתי טובה, אלא כזאת שלא הייתי זורק לפח בביטול. ואני נורא אוהב את עיקרון הבלוקים יותר מאשר את כל קשקושי ה fsl והג'וקרים וכו.)
גם אני הייתי ביום ראשון בהרצאה של בראד, וגם א י הופתעתי מהרבה דברים.
אני מניח ששמעת משהו על mind muscle connection, הייתי צוחק אם הוא לא היה מראה לנו מחקר שעשה בנושא שעדיין לא פורסם.

נערך לאחרונה:
בואו נסגור על זה שהוא כולה בן 14 וכמות כזאת של חזרות ובכללי נפח גבוה פשוט מיותרים כרגע..

אין לי בעיה עם 531.
גם אני הייתי ביום ראשון בהרצאה של בראד, וגם א י הופתעתי מהרבה דברים.
אני מניח ששמעת משהו על mind muscle connection, הייתי צוחק אם הוא לא היה מראה לנו מחקר שעשה בנושא שעדיין לא פורסם.
דווקא זה לא הפתיע אותי(בגלל הפוסטים של נתנאל), מה שהפתיע אותי היה הגושפנקה לנוח לפחות 2 דקות והמעבר מאימוני כוח למסה בשלבים שמתחילים מ20 חזרות ואז 12 חזרות.
אני מאוד התבאסתי שלא הלכתי לזה.

Brad schoenfeld ? הוא עשה הרצאה בארץ?

לא יודע
לא הייתי
מקווה שאנשים שהיו יוציאו סיכומים
@White Walker יש צפי למשהו? איזה סיכום ממשה?
אני צילמתי את רוב המצגות ומייק כתב את רוב הדברים אז התכנון הוא להוציא סיכום כתוב.
אני גם רוצה להזמין את הספר שלו כדי להוציא משם הרבה חומר כתוב בעברית.

אני צילמתי את רוב המצגות ומייק כתב את רוב הדברים אז התכנון הוא להוציא סיכום כתוב.
אני גם רוצה להזמין את הספר שלו כדי להוציא משם הרבה חומר כתוב בעברית.
אחרי הדברים ששמעתי מההרצאה גם אני רוצה לקנות את הספר שלו.

Back
למעלה תחתית