הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש באבקת חלבון

Typhoon

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
היי !
אני בן 16.5 התחלתי להתאמן לפני חודשיים התוכנית שלי היא תוכנית AB
ואני רוצה לדעת אם כדאי לי להתחיל להשתמש באבקת חלבון או שאני יחכה עוד קצת ואז אני אתחיל להתאמן ?
אם כדאי לי להתחיל להשתמש אז איזה אבקה יותר טובה לדעתכם
אופטימום גולד, דימטייז איזו 100, סינטרקס מטריקס אם5 או שיש לכם אבקה אחרת יותר ממולצת ?

זה לא משנה אם אתה חדש לעניין האימונים או לא...אם אתה מגיע לכמות החלבון המומלצת לך רק מהאוכל אז חבל לזרוק כסף על אבקה ,אבל אם קשה לך אז הייתי ממליץ על חברת דיימטיז יש להם אחלה טעמים ובמיוחד השוקולד..אתה לא תתאכזב פשוט מעדן.

• פותח/ת השרשור
זה לא משנה אם אתה חדש לעניין האימונים או לא...אם אתה מגיע לכמות החלבון המומלצת לך רק מהאוכל אז חבל לזרוק כסף על אבקה ,אבל אם קשה לך אז הייתי ממליץ על חברת דיימטיז יש להם אחלה טעמים ובמיוחד השוקולד..אתה לא תתאכזב פשוט מעדן.
אני לא אוכל כל כך הרבה חלבון ביום ואני חושב שאני צריך עוד חלבון אז אני אקנה אבקה...
דימטייז הם די יקרים (מאיפה שאני קונה 420) ויש את אופטימום גולד וסינטרקס מטריקס אם5 שהם יותר זולים והאיכות גם בערך אותו הדבר

אני לא אוכל כל כך הרבה חלבון ביום ואני חושב שאני צריך עוד חלבון אז אני אקנה אבקה...
דימטייז הם די יקרים (מאיפה שאני קונה 420) ויש את אופטימום גולד וסינטרקס מטריקס אם5 שהם יותר זולים והאיכות גם בערך אותו הדבר
אתה יכול להביא אופטימום גם ב300 -280 ש"ח מחו"ל. אסור לדבר על זה פה, אבל תגדיל ראש וחפש בגוגל.

אבקת חלבון אינה חזות הכל, אתה יכול גם להסתדר טוב מאד בלעדיה במידה ואתה שומר כל 3 שעות על 30 גרם חלבון, מה גם שעדיף לפי דעתי האישית אוכל ממקור טוב מאשר תוסף תזונה, אני קורב לחצי שנה שאני לא נוגע באבקת חלבון בשל הסיבה שאני מצליח לשמור על 6-7 ארוחות מסודרות. צייינת שאתה לא מצליח לאכול ביום את הכמות הנדרשת, אבקת חלבון מהסוג שאתה תקנה לא טובה לשימוש במהלך שעות היום אלא רק אחרי אימון. אז אם תשתה את החלבון במקום ארוחות בוקר/ביניים/ערב סביר להניח שהחלבון לא באמת ייספג בגוף ואז חבל הן על הסקופ והן על הכסף.

עם כל הכבוד אחי אבל חלבון זה חלבון לא משנה אם מתעכל לאט או מהר,אז החלבון עצמו ייחשב בתפריט וייספג טוב מאוד ללא שום בעיה, אבל זה הופך לבעיה מתי שאבקת חלבון מחליפה ארוחה!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית