עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לבקש מהרופא ? למה השגת מהרופא את הטסט ?הי לכולם,
עברתי פה על החומר ולא מצאתי את הנוסחה הפשוטה לחישוב של כמה מה ואיך לעשות PCT לסייקל ראשון.
אני הולך על טסטו אנטט שוקל 77 187 ולפני שאני בכלל מתחיל בסייקל (500 ew) אני מעוניין לדעת מה צריך לבקש מהרופא מבחינת PCT
תודה למי שיכול לעזור
כעקרון אתה צריך נולבדקס וכלומיד
שבועיים ראשונים 2 כדור מכל חפיסה ושבועיים אחרונים כדור 1 , פרגניל במהלך הסייקל , תשיג מהדילר שלך את הפיסיטי , לא תוכל להשיג את זה מבית מרקחת אלו תרופות עם מרשם
בולשיט.עניין של מיצוי פוטנציאל גנטי. יתכן למשל שאדם בגיל 35+, אוכל כמו שצריך, יושן מספיק, מתסף נכון ומתאמן כמו בספר אבל מה לעשות הוא התברך בנתונים גנטיים לא מתאימים לפיתוח הגוף אליו הוא שואף וחוץ מזה הדעיכה עם הגיל חריפה אצלו.
וכן, אפשר להיתקע גם ברמות מאוד נמוכות, יש אנשים שפשוט כ"כ לא מבורכים גנטית שנראים אחרי שנתיים של אימון נכון כאילו לפני חודשיים נכנסו למכון...
נכון. לא סותר את מה שכתבתי. אך כל אחד וה"גדילה" שלו. מעבר לכך גדילה היא אסימפטוטית, כלומר ככל שגודלים קצב הגדילה יורד. יש כאלה שעבורם קצב הגדילה נהיה מאוד איטי כשהפיזיק די עלוב בעינהם. האם הם חייבים להשלים עם זה?!בולשיט.
כמו ש 1+1+1 = 3 .
כך זה
אכילה+שניה+אימון= גדילה.
נכון אתה צודק אני לא אומר שלאת אבל אתה לא יכול להתחיל להתאמן ביום הראשון שלך כבר מוזרק וזה מה שנראה לי קורה כאן.נכון. לא סותר את מה שכתבתי. אך כל אחד וה"גדילה" שלו. מעבר לכך גדילה היא אסימפטוטית, כלומר ככל שגודלים קצב הגדילה יורד. יש כאלה שעבורם קצב הגדילה נהיה מאוד איטי כשהפיזיק די עלוב בעינהם. האם הם חייבים להשלים עם זה?!
נכון אתה צודק אני לא אומר שלאת אבל אתה לא יכול להתחיל להתאמן ביום הראשון שלך כבר מוזרק וזה מה שנראה לי קורה כאן.
הוא יתחיל סייקל בלי לדעת להתאמן אובוא לא ניתמם, כמעט כל האנשים מסביבי ומסביבך עושים סייקל בכדי לנצח את הגנטיקה ומהר.
מיצוי הפוטנציאל הגנטי הוא משני כשגם ככה מרבית המתאמנים המתמידים מגלים שלאחר התקופה הראשונית ההתקדמות היא די איטית.
אז נשאלת השאלה אם כבר החלטת שב"מיצוי הפוטנציאל הגנטי" תעשה סייקל ראשון (ואח"כ שני ושלישי...) למה לא להתחיל בזינוק כבר היום כשההתקדמות ל"מיצוי" איטית מאוד.
יכול להיות שהבחור מגיע מוזרק מהיום הראשון ויכול להיות שהוא תקוע ובעל נתונים גנטיים חלשים במיוחד.
העצה היחידה היא לדעת שנכנסים למסלול שהוא הרבה יותר מהזרקה וגדילה אלא מסלול שהוא דרך חיים סבוכה לאין שיעור מאימון ללא סטרואידים כשכל פרט (pct, on cycle support, תזונה, בדיקות דם וכו... ) קריטי והרבה יותר מסובך ממציאת דילר והרכבת סייקל.
הבעיה פה שאם באמת אנשים היו מתאמנים טבעי 4,5 שנים ממש טוב ומקפידים ואז נכנסים לסייקל אז הגדילה הייתה פי יותר מבן אדם שמתחיל להתאמן עם סייקל . לפי דעתי זה לא נכון מה שאתה אומר אבל זה ברור שרוב האנשים התחילו להתאמן עם סייקל , כמובן שמצד שני זה מעולה להגברת התאבון ועלייה מהירה בכח ומוטיבציה שיכולה לתת לך חשק להתאמן כמה שנים טובות , אבל אז מתחילים הבעיות כשאתה עושה פיסיטי ויורד חצי נוזלים אתה מתחיל להתמכר ועושה סייקלים שוב ושוב ..
אין פה המצאות אני פשוט הולך לפי ההיגיון , קח לדוגמא בחור שלא התאמן בחייו בחדר כושר אוקיי ? איך הוא יודע מה רמת הגבול שלו באימונים עם סייקלים הרי אי אפשר להתאמן רגיל בסייקל כמו שאתה מתאמן טבעי אתה חייב לתת מעצמך יותר מימה שאתה יכול כדי לראות תוצאות לדוגמא בתרגילים שאתה נתקע בסטים ואתה לא יכול להרים משקל מסויים ככה אמורים להתאמן שאתה בסייקלים ובדרך כלל גם בכללי למרות שבסייקלים המאמץ הוא פי הרבה יותר , איך הבחור שרק התחיל להתאמן יודע להתאמן לעומת בחור שעבר 4-5 שניםאתה סתם ממציא דברים.
תראה לי ביסוס לתיאוריה שלך שאדם שהגיע לסוף הפוטנציאל הגנטי שלו והתחיל לקחת יראה תוצאה טובה יותר.
אם כבר הפוך - אדם שמיצה את הפוטנציאל שלו ויתחיל שימוש יעלה במידה ניכרת ביחס לשאר הזמן אך פחות מאדם שישר התחיל לקחת.
אין פה המצאות אני פשוט הולך לפי ההיגיון , קח לדוגמא בחור שלא התאמן בחייו בחדר כושר אוקיי ? איך הוא יודע מה רמת הגבול שלו באימונים עם סייקלים הרי אי אפשר להתאמן רגיל בסייקל כמו שאתה מתאמן טבעי אתה חייב לתת מעצמך יותר מימה שאתה יכול כדי לראות תוצאות לדוגמא בתרגילים שאתה נתקע בסטים ואתה לא יכול להרים משקל מסויים ככה אמורים להתאמן שאתה בסייקלים ובדרך כלל גם בכללי למרות שבסייקלים המאמץ הוא פי הרבה יותר , איך הבחור שרק התחיל להתאמן יודע להתאמן לעומת בחור שעבר 4-5 שנים
מסכים לחלוטין.לא לא. אם אדם מקבל ייעוץ מקצועי לגבי מה שהוא צריך לעשות אני לא רואה עם זה בעיה.
מלבד-זאת כמו שאמרת, אני מכיר המון שהתאמנו מספיק זמן וכשהגיעו לסייקל איבדו כיוון כי זו דרך שונה.
אין פה חוקיות אמיתית