הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ PCT סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור Sven
  • פורסם בתאריך

Sven

משתמש מתחיל
61
2
נק' מוניטין:
2
61
2
אולימפיה
הי לכולם,

עברתי פה על החומר ולא מצאתי את הנוסחה הפשוטה לחישוב של כמה מה ואיך לעשות PCT לסייקל ראשון.
אני הולך על טסטו אנטט שוקל 77 187 ולפני שאני בכלל מתחיל בסייקל (500 ew) אני מעוניין לדעת מה צריך לבקש מהרופא מבחינת PCT

תודה למי שיכול לעזור

הי לכולם,

עברתי פה על החומר ולא מצאתי את הנוסחה הפשוטה לחישוב של כמה מה ואיך לעשות PCT לסייקל ראשון.
אני הולך על טסטו אנטט שוקל 77 187 ולפני שאני בכלל מתחיל בסייקל (500 ew) אני מעוניין לדעת מה צריך לבקש מהרופא מבחינת PCT

תודה למי שיכול לעזור
לבקש מהרופא ? למה השגת מהרופא את הטסט ?
כעקרון אתה צריך נולבדקס וכלומיד
שבועיים ראשונים 2 כדור מכל חפיסה ושבועיים אחרונים כדור 1 , פרגניל במהלך הסייקל , תשיג מהדילר שלך את הפיסיטי , לא תוכל להשיג את זה מבית מרקחת אלו תרופות עם מרשם

• פותח/ת השרשור
הי ליאור,

תודה על התגובה המהירה..
את הטסטו אני משיג מדילר. את הPCT אני מעדיף ללכת לרופא ולבקש ממנו. אחרי הכל עדיף שלפחות זה יהיה לא אנדרגראונד...

עם דילרים זה קצת מאוד קשה פה הענין... אני גר בגרמניה ודיי תלוי
כעקרון אתה צריך נולבדקס וכלומיד
שבועיים ראשונים 2 כדור מכל חפיסה ושבועיים אחרונים כדור 1 , פרגניל במהלך הסייקל , תשיג מהדילר שלך את הפיסיטי , לא תוכל להשיג את זה מבית מרקחת אלו תרופות עם מרשם

אתה יכול בבקשה לרשום את השמות בלועזית? זה שמות גנריים?
המון תודה שוב

אם יש לך אפשרות להביא מרופא אז למה אתה לא מביא פשוט גם את הטסט מימנו
נולבדקס - השם הג׳נרי טמוקסיפן
כלומיד - השם הג׳נרי איקקלומין
אבל שוב פעם אם יש לך קומבינות מרופא זה משהו אחר , אבל ככה סתם ללכת אליו ולבקש הוא לא ייתן לך רק עם מרשם

שום רופא לא יסכן את הרשיון שלו לתת לך תרופת מרשם כשלא בצורך. עם הנתונים שלך, הסייקל היחידי שאתה צריך לחשוב עליו, הוא סייקל אוכל.
אני לא בא להעליב או לצחוק, אנשים ממהרים לקפוץ לחומרים עוד לפני שסידרו את התפריט שלהם ואת התוכנית האימונים. תרופות הם לא קסמים, ואם אתה חושב שתתחיל להזריק משהו השתנה כשאתה ממשיך לזלזל באוכל, אתה טועה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מסכים שאלו נתונים לא מתאימים לסייקל לכאורנ, אך אתה מעט רותם את העגלה לפנח הסוסים. הוא לט הזכיר תזונה או גיל כך שעדיף פשוט להגיד שחסר מידע.
למשל עפ"י הנתונים האלה ובגיל 47 ו15 שנה של אימון ללא תוצאות ניכרות בהחלט ניתן לשקול סייקל...

נערך לאחרונה:
העניין הוא שהוא שוקל 77 קילו על 1.87 שזה משקל ממש לא מתאים לסייקל , אני 1.70 ושוקל 85 קילו עם אחוז שומן נמוך מעריך 15 א״ש

עניין של מיצוי פוטנציאל גנטי. יתכן למשל שאדם בגיל 35+, אוכל כמו שצריך, יושן מספיק, מתסף נכון ומתאמן כמו בספר אבל מה לעשות הוא התברך בנתונים גנטיים לא מתאימים לפיתוח הגוף אליו הוא שואף וחוץ מזה הדעיכה עם הגיל חריפה אצלו.
וכן, אפשר להיתקע גם ברמות מאוד נמוכות, יש אנשים שפשוט כ"כ לא מבורכים גנטית שנראים אחרי שנתיים של אימון נכון כאילו לפני חודשיים נכנסו למכון...

נערך לאחרונה:
עניין של מיצוי פוטנציאל גנטי. יתכן למשל שאדם בגיל 35+, אוכל כמו שצריך, יושן מספיק, מתסף נכון ומתאמן כמו בספר אבל מה לעשות הוא התברך בנתונים גנטיים לא מתאימים לפיתוח הגוף אליו הוא שואף וחוץ מזה הדעיכה עם הגיל חריפה אצלו.
וכן, אפשר להיתקע גם ברמות מאוד נמוכות, יש אנשים שפשוט כ"כ לא מבורכים גנטית שנראים אחרי שנתיים של אימון נכון כאילו לפני חודשיים נכנסו למכון...
בולשיט.
כמו ש 1+1+1 = 3 .
כך זה
אכילה+שניה+אימון= גדילה.

בולשיט.
כמו ש 1+1+1 = 3 .
כך זה
אכילה+שניה+אימון= גדילה.
נכון. לא סותר את מה שכתבתי. אך כל אחד וה"גדילה" שלו. מעבר לכך גדילה היא אסימפטוטית, כלומר ככל שגודלים קצב הגדילה יורד. יש כאלה שעבורם קצב הגדילה נהיה מאוד איטי כשהפיזיק די עלוב בעינהם. האם הם חייבים להשלים עם זה?!

נכון. לא סותר את מה שכתבתי. אך כל אחד וה"גדילה" שלו. מעבר לכך גדילה היא אסימפטוטית, כלומר ככל שגודלים קצב הגדילה יורד. יש כאלה שעבורם קצב הגדילה נהיה מאוד איטי כשהפיזיק די עלוב בעינהם. האם הם חייבים להשלים עם זה?!
נכון אתה צודק אני לא אומר שלאת אבל אתה לא יכול להתחיל להתאמן ביום הראשון שלך כבר מוזרק וזה מה שנראה לי קורה כאן.

נכון אתה צודק אני לא אומר שלאת אבל אתה לא יכול להתחיל להתאמן ביום הראשון שלך כבר מוזרק וזה מה שנראה לי קורה כאן.

בוא לא ניתמם, כמעט כל האנשים מסביבי ומסביבך עושים סייקל בכדי לנצח את הגנטיקה ומהר.
מיצוי הפוטנציאל הגנטי הוא משני כשגם ככה מרבית המתאמנים המתמידים מגלים שלאחר התקופה הראשונית ההתקדמות היא די איטית.
אז נשאלת השאלה אם כבר החלטת שב"מיצוי הפוטנציאל הגנטי" תעשה סייקל ראשון (ואח"כ שני ושלישי...) למה לא להתחיל בזינוק כבר היום כשההתקדמות ל"מיצוי" איטית מאוד.
יכול להיות שהבחור מגיע מוזרק מהיום הראשון ויכול להיות שהוא תקוע ובעל נתונים גנטיים חלשים במיוחד.
העצה היחידה היא לדעת שנכנסים למסלול שהוא הרבה יותר מהזרקה וגדילה אלא מסלול שהוא דרך חיים סבוכה לאין שיעור מאימון ללא סטרואידים כשכל פרט (pct, on cycle support, תזונה, בדיקות דם וכו... ) קריטי והרבה יותר מסובך ממציאת דילר והרכבת סייקל.

נערך לאחרונה:
בוא לא ניתמם, כמעט כל האנשים מסביבי ומסביבך עושים סייקל בכדי לנצח את הגנטיקה ומהר.
מיצוי הפוטנציאל הגנטי הוא משני כשגם ככה מרבית המתאמנים המתמידים מגלים שלאחר התקופה הראשונית ההתקדמות היא די איטית.
אז נשאלת השאלה אם כבר החלטת שב"מיצוי הפוטנציאל הגנטי" תעשה סייקל ראשון (ואח"כ שני ושלישי...) למה לא להתחיל בזינוק כבר היום כשההתקדמות ל"מיצוי" איטית מאוד.
יכול להיות שהבחור מגיע מוזרק מהיום הראשון ויכול להיות שהוא תקוע ובעל נתונים גנטיים חלשים במיוחד.
העצה היחידה היא לדעת שנכנסים למסלול שהוא הרבה יותר מהזרקה וגדילה אלא מסלול שהוא דרך חיים סבוכה לאין שיעור מאימון ללא סטרואידים כשכל פרט (pct, on cycle support, תזונה, בדיקות דם וכו... ) קריטי והרבה יותר מסובך ממציאת דילר והרכבת סייקל.
הוא יתחיל סייקל בלי לדעת להתאמן או

לאכול.. לא יעלה במשקל ולא כלום.

הקטע בשנה 2 אימונים לפני לא כדי להגיע לשיא הגנטי זה מטופש אלה ללמוד להתטמן ולאכול כמו שצריך ברור שהשיא של הגנטיקה זה אופטימלי.
הק

• פותח/ת השרשור
הי לכולם,
אז ככה אני בן 33, 77 187 מתאמן מזה כשנתיים, אוכל טוב ובריא ולא סתם ממהר להזריק 😃
פה בפורום כבר המון המון זמן כמה שנים.

הולך לרופא כי אני גר בגרמניה, מצאתי פה כמה מקרים שבהם הרופא נתן סטרואידים אחרי שהבין שהפציינט הולך להזריק לעצמו בכל מקרה, ואם כבר , אז עדיף שיהיה משהו מוכר ולא אנדרגראונד. מפה גם ההיגיון שהרופא יתן לך פיטיסי כי זה לא לעודד אותך לקחת סטרואידים, אלא למזער נזקים...

המון תודה לכולם על התגובות. יש לכם המון ניסיון ואני שמח ללמוד ממנו באופן ספציפי הפעם אה ועוד משהו:

אף אחד לא חושב שסטרואידים בלבד יהפכו אותי לשרירי... זה לא במקום חדכ, זה לא במקום אוכל, זה לא במקום שינה.

זה בסך הכל כלי שיכול לעזור לך אם אתה עושה סייקל ומאוד מקפיד על השלושה... להזריק לא נותן כלום אם יושבים מול טלויזיה כל היום. לצערנו עוד לא המציאו את הזריקה הזו שתביא קוביות בבטן ושרירים מנופחים תוך כדי התבטלות

😃

אויש אני שונא את האמרות האלה של משקל נמוך בשביל להתחיל.

חצי מהאנשים פה התחילו ככה בדיוק - למעשה אני אעז להגיד שכמעט כולם.
באמת מעטים האנשים שהזריקו מאוחר אחרי המון שנות אימונים.

הרבה פעמים אנשים שמצליחים וגדלים ובאמת משקיעים בסופו של דבר הם אלו שהתחילו להשתמש בניגוד לטבעיים שמהר מאוד מתייאשים כי התוצאות ממש קטנות או לא מספקות ביחס לעבודה ואז הם נשברים.
לפעמים זה דווקא בדיוק הבוסט שאתה צריך בשביל להכנס לתלם ובאמת לאהוב את זה.
לא שאני חס וחלילה מעודד שימוש בסטרואידים -אבל האמרות הנבובות האלה של משקל קובע מתי מתחילים, הם לדעתי חסרות ביסוס.

סטרואידים בהרבה מקרים מקנים מוטיבציה, משפרים את מצב הרוח, גורמים להתמדה והקפדה יתרה.
מה שבד"כ באופן טבעי לא קורה או קורה לתקופה קצרה מאוד.

אני כמובן מעריך מאוד את מי שעשה את האקסטרה מייל הזה ובאמת התאמן שנים והשקיע - אלו אנשים ממעלה ראשונה וכבודם במקומם מונח.
אבל זה לא מבטל אף הצלחה של אדם שעשה זאת גם באמצעות חומרים.

הבעיה פה שאם באמת אנשים היו מתאמנים טבעי 4,5 שנים ממש טוב ומקפידים ואז נכנסים לסייקל אז הגדילה הייתה פי יותר מבן אדם שמתחיל להתאמן עם סייקל . לפי דעתי זה לא נכון מה שאתה אומר אבל זה ברור שרוב האנשים התחילו להתאמן עם סייקל , כמובן שמצד שני זה מעולה להגברת התאבון ועלייה מהירה בכח ומוטיבציה שיכולה לתת לך חשק להתאמן כמה שנים טובות , אבל אז מתחילים הבעיות כשאתה עושה פיסיטי ויורד חצי נוזלים אתה מתחיל להתמכר ועושה סייקלים שוב ושוב ..

הבעיה פה שאם באמת אנשים היו מתאמנים טבעי 4,5 שנים ממש טוב ומקפידים ואז נכנסים לסייקל אז הגדילה הייתה פי יותר מבן אדם שמתחיל להתאמן עם סייקל . לפי דעתי זה לא נכון מה שאתה אומר אבל זה ברור שרוב האנשים התחילו להתאמן עם סייקל , כמובן שמצד שני זה מעולה להגברת התאבון ועלייה מהירה בכח ומוטיבציה שיכולה לתת לך חשק להתאמן כמה שנים טובות , אבל אז מתחילים הבעיות כשאתה עושה פיסיטי ויורד חצי נוזלים אתה מתחיל להתמכר ועושה סייקלים שוב ושוב ..

אתה סתם ממציא דברים.
תראה לי ביסוס לתיאוריה שלך שאדם שהגיע לסוף הפוטנציאל הגנטי שלו והתחיל לקחת יראה תוצאה טובה יותר.
אם כבר הפוך - אדם שמיצה את הפוטנציאל שלו ויתחיל שימוש יעלה במידה ניכרת ביחס לשאר הזמן אך פחות מאדם שישר התחיל לקחת.

אתה סתם ממציא דברים.
תראה לי ביסוס לתיאוריה שלך שאדם שהגיע לסוף הפוטנציאל הגנטי שלו והתחיל לקחת יראה תוצאה טובה יותר.
אם כבר הפוך - אדם שמיצה את הפוטנציאל שלו ויתחיל שימוש יעלה במידה ניכרת ביחס לשאר הזמן אך פחות מאדם שישר התחיל לקחת.
אין פה המצאות אני פשוט הולך לפי ההיגיון , קח לדוגמא בחור שלא התאמן בחייו בחדר כושר אוקיי ? איך הוא יודע מה רמת הגבול שלו באימונים עם סייקלים הרי אי אפשר להתאמן רגיל בסייקל כמו שאתה מתאמן טבעי אתה חייב לתת מעצמך יותר מימה שאתה יכול כדי לראות תוצאות לדוגמא בתרגילים שאתה נתקע בסטים ואתה לא יכול להרים משקל מסויים ככה אמורים להתאמן שאתה בסייקלים ובדרך כלל גם בכללי למרות שבסייקלים המאמץ הוא פי הרבה יותר , איך הבחור שרק התחיל להתאמן יודע להתאמן לעומת בחור שעבר 4-5 שנים

אין פה המצאות אני פשוט הולך לפי ההיגיון , קח לדוגמא בחור שלא התאמן בחייו בחדר כושר אוקיי ? איך הוא יודע מה רמת הגבול שלו באימונים עם סייקלים הרי אי אפשר להתאמן רגיל בסייקל כמו שאתה מתאמן טבעי אתה חייב לתת מעצמך יותר מימה שאתה יכול כדי לראות תוצאות לדוגמא בתרגילים שאתה נתקע בסטים ואתה לא יכול להרים משקל מסויים ככה אמורים להתאמן שאתה בסייקלים ובדרך כלל גם בכללי למרות שבסייקלים המאמץ הוא פי הרבה יותר , איך הבחור שרק התחיל להתאמן יודע להתאמן לעומת בחור שעבר 4-5 שנים

לא לא. אם אדם מקבל ייעוץ מקצועי לגבי מה שהוא צריך לעשות אני לא רואה עם זה בעיה.
מלבד-זאת כמו שאמרת, אני מכיר המון שהתאמנו מספיק זמן וכשהגיעו לסייקל איבדו כיוון כי זו דרך שונה.

אין פה חוקיות אמיתית

לא לא. אם אדם מקבל ייעוץ מקצועי לגבי מה שהוא צריך לעשות אני לא רואה עם זה בעיה.
מלבד-זאת כמו שאמרת, אני מכיר המון שהתאמנו מספיק זמן וכשהגיעו לסייקל איבדו כיוון כי זו דרך שונה.

אין פה חוקיות אמיתית
מסכים לחלוטין.
אני למשל עשיתי 3 סייקלים לפני כ- 12 שנה. היו מעולים.pct סבבה, שמרתי על הרוב למשך תקופה ארוכה. אין כמו הסייקלים הראשונים!
אח"כ הספקתי להיפצע, לקחת סוג של הפסקה, אבל בעצם מדובר בדרך חיים.
אני לא רואה את עצמי מפסיק להתאמן וסייקל או לא פשוט עניין של טיימינג והרגשה.

א י נ ד י ב י ד ו א ל י !

מעבר לכך, כל אחד שעושה סייקל חייב לערוך מחקר מקיף. מהניסיון שלי לעולם לא ניתן ללמוד מספיק. מי שלא מסוגל ללמוד ולחקור גם אחרי 10 שנים עדיף שלא יגע בחומרים.
גם שיטות האימון ואוכל כמו גם תופעות הלוואי פר חומר הם אינדיבידואליים. אחד כל הסייקל עושה סמולוב ועף מבחינת עליית השריר ואחר על אותו חומר, תרגיל מורכב אחד והמון תרגילים מבודדים עף באותה מידה או ההפך... אינדיבידואלי.
לחקור בלי סוף ולהכיר את עצמך.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית