הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה אבקה לקנות?

Eliran58

משתמש מתחיל
131
5
נק' מוניטין:
5
131
5
יש את זה: Dymatize All Natural Elite® Whey Protein Isolate Chocolate -- 5 lbs

ויש את זה: Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey Double Rich Chocolate -- 5.15 lbs

איזה עדיף לי לקנות? עם לדעתכם לא כדאי את שניהם אז בבקשה תמליצו לי על אחד אחר... (חשוב שיהיה במלאי בויטה קוסט)

נערך לאחרונה:
לך על האופטימום גולד סטאנדרד.
עדיף תבחר את הטעם של DOUBLE RICH CHOCOLATE בגלל שהוא גם טעים וגם יש בו הכי הרבה מנות ( הכי שווה את הכסף )

למה אתה קונה בחול ? אני גם הייתי כמוך קונה שם אבקות מחכה כמו ברולטה רוסית מתי זה בא והכי חשוב זה יותר יקר מהארץ !!!
אני קניתי בהמלצה של משה את "אקסטירם ניטרשיון" שזה ישראלי עם אותם ערכים של BCAA וגלוטמין וחלבון במנת הגשה כמו של אופטימום ושאר החברות.

למה אתה קונה בחול ? אני גם הייתי כמוך קונה שם אבקות מחכה כמו ברולטה רוסית מתי זה בא והכי חשוב זה יותר יקר מהארץ !!!
אני קניתי בהמלצה של משה את "אקסטירם ניטרשיון" שזה ישראלי עם אותם ערכים של BCAA וגלוטמין וחלבון במנת הגשה כמו של אופטימום ושאר החברות.
וכמה היה עולה לך ה5LBS של אקסטרים שאתה אומר שזה יותר זול מחול?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הודעות נערכו כאן ואנשים קיבלו אזהרות. קראו את חוקי הפורום בנוגע לדיון על הזמנות מחו"ל באתר.

וכמה היה עולה לך ה5LBS של אקסטרים שאתה אומר שזה יותר זול מחול?

250 ש"ח + שייקר מתנה וגם רמיזה של המוכר אם אני קונה כמה במכה אני יקבל עוד יותר זול זה נראה טוב? :D
Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey יותר טוב.

זאת הנחה כיייייי זה חלבון חוץ לארצי זה חלבון שפרסמו בילדרים כמו רוני קולמן וכו וכו... בתכלס יש לך או למישהו אחר הוכחה מדעית שזה החלבון הכי טוב לעמות מתחרים אחרים ?
וגם אם "ניצח" את האחרים זה לא ברמה שהוא חלבון והמתחרים זה זיוף :D

איזה הוכחה אתה רוצה ? שתיתי כל חלבון אפשרי שנמכר בישראל ותמיד האיתי חוזר לשתות אופטימום בסוף. למה ? כי אני מרגיש שהוא עוזר לי בהתאוששות הרבה יותר טוב מכל חלבון אחר. הוא מתערבב בקלות בלי גושים בלי קצף הוא טעים לי מאוד. לא עושה כאבי בטן לא עושה שלשולים לא עושה גזים. הערכים שלו מעולים. כל חלבון אחר שלקחתי לא זרם לי כמו האופטימום..וזה גם מה שאומרים כל האנשים ששותים אותו כבר שנים.

מאיפה אפשר לקנות את החברה באזור המרכז

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית