הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה אבקה לקנות?

Eliran58

משתמש מתחיל
131
5
נק' מוניטין:
5
131
5
יש את זה: Dymatize All Natural Elite® Whey Protein Isolate Chocolate -- 5 lbs

ויש את זה: Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey Double Rich Chocolate -- 5.15 lbs

איזה עדיף לי לקנות? עם לדעתכם לא כדאי את שניהם אז בבקשה תמליצו לי על אחד אחר... (חשוב שיהיה במלאי בויטה קוסט)

נערך לאחרונה:
השם שבחרת לך ,Jay Cutler , הוא שמו של הקוארטרבק של ה Bears, קבוצת הפוטבול משיקגו. עכשיו אני רואה שזה גם שמו של מפתח גוף אחד, שמן הסתם התכוונת אליו. אי לכך ראה את הודעתי למעלה כמבוטלת.

השם שבחרת לך ,Jay Cutler , הוא שמו של הקוארטרבק של ה Bears, קבוצת הפוטבול משיקגו. עכשיו אני רואה שזה גם שמו של מפתח גוף אחד, שמן הסתם התכוונת אליו. אי לכך ראה את הודעתי למעלה כמבוטלת.
תהיה בטוח שעד עכשיו הוא לא ידע שיש עוד ג'יי קאטלר בעולם..

לא הבנתי איך הגעת לזה שהמחיר הוא 250 כולל משלוח ושייקר ..
נגיד ואני רוצה להזמין,דרך איפה אני קונה?

זה מה שאמר לי הבחור בחנות שזה כולל משלוח כלומר הייתי יכול להתקשר אלו בלי לבוא לחנות ולקבל את זה באותו מחיר.
מאיפה אתה בארץ ??

זה לא "מפתח גוף אחד" אנא ממך :D זה המפתח גוף הכי גדול בהיסטוריה של הבאדיבילדיינג מבחינת התמדה לאורך השנים , זה מה שפרשנים בתחום אומרים.

זה מה שאמר לי הבחור בחנות שזה כולל משלוח כלומר הייתי יכול להתקשר אלו בלי לבוא לחנות ולקבל את זה באותו מחיר.
מאיפה אתה בארץ ??

זה לא "מפתח גוף אחד" אנא ממך :D זה המפתח גוף הכי גדול בהיסטוריה של הבאדיבילדיינג מבחינת התמדה לאורך השנים , זה מה שפרשנים בתחום אומרים.
דרך אגב אתם צודקים .. אין לי מושג מי זה ג'י קאטלר השני .. אני הבודיבילדר האגדי ;)
גר ברחובות קוקו19

להגיד על ג'יי קאטלר "איזה מפתח גוף אחד" זה כמו להגיד על מייקל ג'ורדן "איזה אחד שיודע לכדרדר".

יקר אח שלו ... מה רע ב 250 שקל + שייקר מתנה עם אפשרות להוזלה בקניה של כמה חביות חלבון?
שאני לא מוצא איפה באמת קונים את זה .. 😛
להגיד על ג'יי קאטלר "איזה מפתח גוף אחד" זה כמו להגיד על מייקל ג'ורדן "איזה אחד שיודע לכדרדר".
חחחחחחחחחחח בהחלט 😃

על איזה מהם דיברת?
בחנות שמול התחנה מרכזית מחירים יקרים נורא .. מול המשטרה לא ניסיתי
החנות שמול המשטרה לא מחירים רצחניים..
אם אתה רוצה להזמין בזול מותג תקנה מהאינטרנט.. דלי אופטימום ב300 שקל.. אבל אי אפשר לדבר על זה פה, אז תשלח פרטית.

החנות שמול המשטרה לא מחירים רצחניים..
אם אתה רוצה להזמין בזול מותג תקנה מהאינטרנט.. דלי אופטימום ב300 שקל.. אבל אי אפשר לדבר על זה פה, אז תשלח פרטית.
כן אני מכיר את האתר הזה .. היום הזמנתי וולדן פארמס נראה איך הם יהיו .. הזמנתי ראנץ' וברביקיו

כן אני מכיר את האתר הזה .. היום הזמנתי וולדן פארמס נראה איך הם יהיו .. הזמנתי ראנץ' וברביקיו
האמתי שהם סבבה.. אבל הזמנתי דלי לפני שבועיים ועדיין לא הגיע. בדר"כ מגיע יותר מהר.
בכ"מ בהצלחה.

האמתי שהם סבבה.. אבל הזמנתי דלי לפני שבועיים ועדיין לא הגיע. בדר"כ מגיע יותר מהר.
בכ"מ בהצלחה.
לפי מה שהבנתי ככל שזה יותר כבד לוקח יותר זמן ..
פעם קודמת שהזמנתי מולטי של טוויןלאב הגיע תוך 9 יום ..
תודה גם לך 😃
איזה טעם הזמנת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית