הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון 175 קילו סקוואט

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
עדכון מהיום , שבוע אחרי פולין שלא התאמנתי שבוע , חזרתי על האימון עצימות לפני פולין.
עצימות שעברה סגרתי רק זוג , הפעם עלה 3 וגם זה לא קושי מוות.
הכל הודות ל KFC שאכלנו בפולין! יותר טוב מטסט.

סתם תמונת רגליים , אין היפרטרפיה באימוני כוח!
אגב היום היה גם 202.5*4 דדליפט , שזה P.R לפי מה שזכור לי. עלה גם יותר קל מה200 מלפני פולין. המטרה לסגור עד דימונה לפחות 210*4

קבצים מצורפים

• IMG_4169.JPG
    IMG_4169.JPG
    KB 86.2 · צפיות: 168
עדכון מהיום , שבוע אחרי פולין שלא התאמנתי שבוע , חזרתי על האימון עצימות לפני פולין.
עצימות שעברה סגרתי רק זוג , הפעם עלה 3 וגם זה לא קושי מוות.
הכל הודות ל KFC שאכלנו בפולין! יותר טוב מטסט.

סתם תמונת רגליים , אין היפרטרפיה באימוני כוח!
אגב היום היה גם 202.5*4 דדליפט , שזה P.R לפי מה שזכור לי. עלה גם יותר קל מה200 מלפני פולין. המטרה לסגור עד דימונה לפחות 210*4

נראה טוב ונראה גם שהייתה לך עוד חזרה...
הבחור שמאחוריך, לא משנה ספוטר או סתם אחד שחולה לך על התחת, לא מפריע לך שהוא מאחוריך? 😃

• פותח/ת השרשור
נראה טוב ונראה גם שהייתה לך עוד חזרה...
הבחור שמאחוריך, לא משנה ספוטר או סתם אחד שחולה לך על התחת, לא מפריע לך שהוא מאחוריך? 😃
תודה מייק. חחח לא מפריע , פשוט במקרה של כשל המוט נופל על הספות ולפעמים מתגלגל אחורה ויכול ליפול על הרצפה, הוא מחזיק אותו של יתגלגל אחורה וגם צועק שזה תמיד עוזר.

תודה מייק. חחח לא מפריע , פשוט במקרה של כשל המוט נופל על הספות ולפעמים מתגלגל אחורה ויכול ליפול על הרצפה, הוא מחזיק אותו של יתגלגל אחורה וגם צועק שזה תמיד עוזר.
הבנתי, נורא נורא צמוד לטעמי חח

אחי חלאס! תפסיק להוכיח כל הזמן כמה שמסת שריר זה משהו שלא קשור בשום צורה לכוח! בסוף יפסיקו להאמין לנו שיש קשר. ואל תדבר על פשיטת הברכיים במכונה שאתה עושה כל היום בשביל המסה, אנחנו עדיין עובדים על לגרום לכולם להאמין שזה הכוח.

מוניטין!

• פותח/ת השרשור
אחי חלאס! תפסיק להוכיח כל הזמן כמה שמסת שריר זה משהו שלא קשור בשום צורה לכוח! בסוף יפסיקו להאמין לנו שיש קשר. ואל תדבר על פשיטת הברכיים במכונה שאתה עושה כל היום בשביל המסה, אנחנו עדיין עובדים על לגרום לכולם להאמין שזה הכוח.

מוניטין!
חח סליחה נפלט לי , תודה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית