הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה HB + דדליפט קטן

Rabbit nervous

משתמש קבוע
1,215
111
נק' מוניטין:
384
1,215
111
הרקולס
כך נפצעתי לפני המון זמן לא התאמנתי שנה .....
אני עכשיו חזרתי להתאמן......
אימון קודמים שלי......בערך לפני 2 שבועות.
איכות יצאה חרא אני לא מצליח לעביר סרטים מהפלאפון ישירות למחשב אז אני מעלה מהנייג למחשב ואז שוב ממהחמשב....
אשכול קודם היה לי טיפה בעיות- http://www.lbs.co.il/threads/45177/
בקיצור עבדתי קשה לעלות את זה.

אני אוהב את @incin

נערך לאחרונה:
ראיתי רק את הסרטון הראשון בסקוואט - הרגליים שלך קורסות פנימה, במיוחד רגל ימין ונוצר מצב שכף הרגל מתנתקת חלקית מהרצפה.

• פותח/ת השרשור
ראיתי רק את הסרטון הראשון בסקוואט - הרגליים שלך קורסות פנימה, במיוחד רגל ימין ונוצר מצב שכף הרגל מתנתקת חלקית מהרצפה.
תראה את. סרטון 4 או סרטון 2 חווה דעת @incin

יש לך קריסה פנימה של כפות הרגליים, תוציא את הברכיים בכוח החוצה ותתיישב על העקבים:
temp1.jpg

בדדליפט אל תישען אחורה כשאתה מסיים את ההרמה, פשוט תעמוד ישר:
temp2.jpg

האגן שלך גם נמוך מדי וההמסטרינג לא מתוח, השכמות לא ממוקמות מעל המוט והידיים אנכיות מדי. עמדת המוצא בדדליפט צריכה להיות מאוד לא נוחה - תיקח אוויר, תכלא אותו בפנים, "חזה גדול", תרגיש איך אתה רוצה להתפוצץ למעלה ודחוף חזק את העקבים לרצפה.
אתה מרגיש שקשה לך עם המשקל הזה?

• פותח/ת השרשור
סבבה לקחתי לעצמי אני באמת אוהב אותך לא סתם רשם.
יש לך קריסה פנימה של כפות הרגליים, תוציא את הברכיים בכוח החוצה ותתיישב על העקבים:
צפה בקובץ המצורף 12881

בדדליפט אל תישען אחורה כשאתה מסיים את ההרמה, פשוט תעמוד ישר:
צפה בקובץ המצורף 12882

האגן שלך גם נמוך מדי וההמסטרינג לא מתוח, השכמות לא ממוקמות מעל המוט והידיים אנכיות מדי. עמדת המוצא בדדליפט צריכה להיות מאוד לא נוחה - תיקח אוויר, תכלא אותו בפנים, "חזה גדול", תרגיש איך אתה רוצה להתפוצץ למעלה ודחוף חזק את העקבים לרצפה.
אתה מרגיש שקשה לך עם המשקל הזה?

בסקוואט הבנתי את הבעיה.
דדליפט- אגן נמוך.ההמסטרינג לא מתוח?

סבבה לקחתי לעצמי אני באמת אוהב אותך לא סתם רשם.

בסקוואט הבנתי את הבעיה.
דדליפט- אגן נמוך.ההמסטרינג לא מתוח?

כן, אם תחזיק את הגב התחתון ותרים את האגן (כשאתה עדיין אוחז במוט ועם השכמות מעליו) אתה תרגיש שההמסטרינג נמתח ומנסה לסובב לך את האגן, אתה צריך להשתמש במתח הזה בשביל להתפוצץ למעלה.
זה גם יתקן לך את הזווית של הידיים.

אני רק אעיר כאן שיש מתאמנים שמעדיפים דווקא להתחיל עם אגן מאוד נמוך (המסטרינג רפוי לגמרי) ואז להתפוצץ למעלה, אבל נדרשת שליטה טובה בגב התחתון כי הוא נוטה להתעגל בטכניקה הזו.

בכל אופן, לא מומלץ בהתחלה.

• פותח/ת השרשור
כן, אם תחזיק את הגב התחתון ותרים את האגן (כשאתה עדיין אוחז במוט ועם השכמות מעליו) אתה תרגיש שההמסטרינג נמתח ומנסה לסובב לך את האגן, אתה צריך להשתמש במתח הזה בשביל להתפוצץ למעלה.
זה גם יתקן לך את הזווית של הידיים.

אני רק אעיר כאן שיש מתאמנים שמעדיפים דווקא להתחיל עם אגן מאוד נמוך (המסטרינג רפוי לגמרי) ואז להתפוצץ למעלה, אבל נדרשת שליטה טובה בגב התחתון כי הוא נוטה להתעגל בטכניקה הזו.

בכל אופן, לא מומלץ בהתחלה.
אחד הכרישים אתה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית