הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקת סקוואט

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון

*אם הצילום לא טוב אני מתנצל כי הצלם משום מה חשב שהוא צלם חתונות והתחיל לשחק עם המצלמה מכל הצדדים.

*שמתי לב שהטעות הראשונה שאני צריך לשפר זה להסתכל למטה,שכחתי את זה ואני אזכור זאת לאימון הבא.

@incin @Beast and cheat @SmokingSnake @MikeRozner

מה שאפשר להבין ממתי שהוידאו לא מסובב זה שאתה צריך לשים את המוט בראק יותר נמוך, הוא גבוה לך מידי, הוא צריך להיות בגובה עצם הבריח

עריכה:
זה נראה שיש לך רק את האפשרות לשים שם או 100 מטר נמוך יותר, כי מי שבנה את הראק היה אדם מבריק, הוא נתן לך סיבה נוספת לקנות נעלי WL עם עקב :embarrassed:

• פותח/ת השרשור
מה שאפשר להבין ממתי שהווידאו לא מסובב זה שאתה צריך לשים את המוט בראק יותר נמוך, הוא גבוה לך מידי, הוא צריך להיות בגובה עצם הבריח

עריכה:
זה נראה שיש לך רק את האפשרות לשים שם או 100 מטר נמוך יותר, כי מי שבנה את הראק היה אדם מבריק, הוא נתן לך סיבה נוספת לקנות נעלי WL עם עקב :embarrassed:

@Beast and cheat אז בסופו של דבר מהו כאן הפתרון ? להמשיך עם המוט בגובהו הנוכחי או להוריד אותו יותר למטה ?

ת'אמת שניסיתי פעם לשים את המוט נמוך יותר וזה ממש לא היה נוח לי, הייתי ממש צריך להתכופף למוט. לא חושב שעם משקלים גדולים יותר זה יהיה הדבר הנכון לעשות.

הצילום הזה לא יעיל לשום דבר חוץ מלחטוף סחרחורת
תצלם כמו שצריך

@SmokingSnake אנסה לעשות באימון הבא כמה סרטונים כדי שיהיה אפשר לחוות דעה טובה יותר.

במשקלים כבדים אתה כנראה תצטרך לשים את המוט על הפין הנמוך יותר, כי אתה חייב אחיזה ושליטה במוט כשהוא כבד. אבל אתה תצטרך ללמוד איך להוציא אותו כמו שצריך בלי לגרום לנזק.
או שתעבור מכון.
או שאם המכון טוב - אז פשוט לקנות נעלי WL, והן יגיעו אליך בדיוק בזמן כשהמשקלים מתחילים להיות מאתגרים ואתה תצטרך שליטה ואחיזה מאוד טובים במוט (לנעלי WL אין סוליה שטוחה, יש עקב. הוא יעשה אותך יותר גבוה ויגרום לכך שהמוט יהיה במקום קצת יותר נוח)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית