האם נזכה סוף סוף לכתבה רצינית ?

לפי מה שראיתי זה יותר מקדם את הטבעונות מאשר מאשר יורד עליה
וזה מעצבן אותי שהטבעונים האלה מנצחים את אוכלי הבשר

אתה יודע מה הבעיה בסקר הזה?
שהוא בוצע במרכז הארץ בערים כמו תל אביב רמת גן וכו'
נראה לך שבבאר שבע ובעכו אנשים אוכלים אוכל אורגני?כי אם כן אתה מאוד טועה...

6:47-עד שמר כרס ליפטרים מפסיק לדבר.
אני חייב להתייחס למה שהוא אמר-
"זה חלבון מהצומח, ללא כולסטרול ושומן, כל הדברים שמזיקים לגוף" (משהו כזה)
כי ברור שחלבון מהצומח, שכמות האמינו בו ביחס לביצה (או בשר, דגים, חלב וכו') היא אפסית, יותר בריא.
כולסטרול- אחלה, זורם.
שומן- אני אשמח לראות אותו חי בלי שומן בתפריט. חי זה משחק מילים, כי בלי שומן בתפריט הוא ימות.
צריכה נמוכה של שומן תגרור דיכאון, אי קליטה של ויטמינים, סיכון מוגבר משמעותית לסרטן, מחלות לב, השמנת יתר ואפילו בעיות כולסטרול.
זה אחד הדברים שהכי מעצבנים אותי אצל טבעונים ואנשים רגילים, כל "השנאה" לשומן.

אני לא מבין מה ההתעסקות ב"מלחמה" הזאת. מי שרוצה שיאכל בשר מי שרוצה שיאכל צמחוני\טבעוני.
מה אכפת לכם אם בן אדם יהפוך לצמחוני נגיד מטעמי "בריאות" , אנשים אחראים לעצמם שייחיו עם ההשלכות...

כמה שטויות , בן האדם נולד לאכול בשר מין החי , הקיבה שלנו מכוונת על זה וכון יתר המערכות , כול המטורללים שמשעמם להם בראש בוחרים לעשות דברים קצת אחרת , חלקם הולכים לכתות מסטיות מיסתוריות והזויות וחלקם מתעסקים באוכל.

אני בעד טבעונות, ואני שמח שזה קורה. בשר יותר זול בשבילי.

נ.ב הכתבה הרבה יותר פרו טבעונות..אתה קצת מבולבל 😛 (למרות שהם לא טוענים שזאת הדרך הנכונה, אנשים שיצפו בכתבה הזאת יותר ישתכנעו להיות טבעונים)

נערך לאחרונה:
אולי ... אל תשכח שהיה שם פרופסור וגם איזה דוקטור שאמרו שזה סתם בילבול ביצים... מי שרוצה לחיות עוד 10 שנים מרותק למיטה וסעודי ולמות בגיל 100 במקום 90 אני אומר אהלן וסהלן :D

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין מה ההתעסקות ב"מלחמה" הזאת. מי שרוצה שיאכל בשר מי שרוצה שיאכל צמחוני\טבעוני.
מה אכפת לכם אם בן אדם יהפוך לצמחוני נגיד מטעמי "בריאות" , אנשים אחראים לעצמם שייחיו עם ההשלכות...
לי אכפת , כי אחר''כ בראש השנה במקום לאכול כמו משפחה נורמלית שאוכל בשר או ראש של דג , לנו היה ראש של כרוב 😵

• פותח/ת השרשור
עכשיו שודרה הכתבה המלאה בערוץ 10 והיא אמר חד וחלק ככה : אין מחקרים מדעיים רציניים שטוענים שטבעונות\דיאטה ללא גלוטן\צריכת מזון אורגני בריאים יותר למרות שאנשים רבים טוענים שהם מרגישים בריאים יותר.

הצמחונות הפכה למגיפה באזור שלי, פתאום מלא אנשים הפסיקו לאכול בשר,
שבחשיבה שנייה זה יוזיל לנו את הקנייה של הבשר=> אז אני בעד טבעונות!

הצמחונות הפכה למגיפה באזור שלי, פתאום מלא אנשים הפסיקו לאכול בשר,
שבחשיבה שנייה זה יוזיל לנו את הקנייה של הבשר=> אז אני בעד טבעונות!
גם אני חשבתי על זה אבל לטווח ארוך זה לא נכון אלא לטווח הקצר

תבינו, המון אנשים חושבים שתכלס יותר בריא בשבילם לאכול טבעוני.
אבל בניינו?
רובם הגדול טבעוני כי זה באופנה וזה IN
גם אם מחקר יבוא וייגיד שלהיות טבעוני זה שיט אחד גדול וזאת עבודה בעיניים, זה לא יזיז הרבה.
בדיוק כמו מותגים...

כל עוד אנשים אומרים שהם טבעונים אבל נראים כמו מקל, זה כבר לא להיות בריא, זה כבר אנורקסיה בשבילי

יש לי איזה מוכרים טבעונים אבל הם יודעים שהם אוכלים כמו שצריך, מקבלים את כל החבלונים הדרושים ואת כמות הקלוריות המספקת שלהם
והכי חשוב , הם באמת נראים בריאים!

בכול מקרה חזרה לסטייק שלי!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית