הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה למנוסים בדל פחמימה/AD

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
אהלן.אני כבר כמה חודשים בחיטוב דל פחמימה(לא עובר את ה-30ג')ויצא לי להיתקל בתגובות שבתפריט שכזה הירידה באחוז השומן נעשית איטית,אני מתעניין לדעת אם טענה זו נכונה קודם כל ואם כן האם זה בגלל שזהו שלב השומן העיקש בעיקר או מכיוון שלפחמימות ישנו תפקיד בתהליך פירוק השומן?
שאלה נוספת,בתפריט דל פחמימה האם יהיה הבדל בין אימון דילול של הרבה חזרות/קרוספיט לבין אינטרוולים כדי לרדת מתחת ל10% שומן?
תודה.

אהלן.אני כבר כמה חודשים בחיטוב דל פחמימה(לא עובר את ה-30ג')ויצא לי להיתקל בתגובות שבתפריט שכזה הירידה באחוז השומן נעשית איטית,אני מתעניין לדעת אם טענה זו נכונה קודם כל ואם כן האם זה בגלל שזהו שלב השומן העיקש בעיקר או מכיוון שלפחמימות ישנו תפקיד בתהליך פירוק השומן?
שאלה נוספת,בתפריט דל פחמימה האם יהיה הבדל בין אימון דילול של הרבה חזרות/קרוספיט לבין אינטרוולים כדי לרדת מתחת ל10% שומן?
תודה.

התנסתי בAD עד ל12-13%, הקרב ירידה בAD היה הכי טוב שזכור לי ועשיתי הרבה דיאטות,
הירידה לא נהיית אטית בגלל הAD, הירידה הופכת לאטית בגלל הא.ש הנמוך שאתה מגיע אליו בAD.

לפחמימות אין תפקיד בפירוק השומן, רק חשוב שתדע לתזמן את ההעמסות שלך כמו שצריך ושיהיו כמה שיותר נקיות.
בקשר לשאלה השנייה לדעתי שאל בקרוספיט.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
התנסתי בAD עד ל12-13%, הקרב ירידה בAD היה הכי טוב שזכור לי ועשיתי הרבה דיאטות,
הירידה לא נהיית אטית בגלל הAD, הירידה הופכת לאטית בגלל הא.ש הנמוך שאתה מגיע אליו בAD.

לפחמימות אין תפקיד בפירוק השומן, רק חשוב שתדע לתזמן את ההעמסות שלך כמו שצריך ושיהיו כמה שיותר נקיות.
בקשר לשאלה השנייה לדעתי שאל בקרוספיט.
בהצלחה.
אני על כמות של 30 ג' פחמימה ביום ומגיע להעמסה של לערך 1000קל' מעל תחזוקה פעם בשבוע.
העלתי את הנושא כי הייתה לי הרגשה שאולי אם אעלה את כמות הפחמימה,איזור ה70-80 אפילו אז אולי הירידה באחוז שומן תקבל תמריץ לעומת כמות פחמימה נמוכה שמכניסה את הגוף לסטרס מסוים.כך לפי ההרגשה.

אני על כמות של 30 ג' פחמימה ביום ומגיע להעמסה של לערך 1000קל' מעל תחזוקה פעם בשבוע.
העלתי את הנושא כי הייתה לי הרגשה שאולי אם אעלה את כמות הפחמימה,איזור ה70-80 אפילו אז אולי הירידה באחוז שומן תקבל תמריץ לעומת כמות פחמימה נמוכה שמכניסה את הגוף לסטרס מסוים.כך לפי ההרגשה.
30/70 פחמימות לא ישנה לקצב ירידת שומן, רק לתדירות ההעמסות.
תשאר עעל 30 עם העמסות כמו שאתה עושה עכשיו, בהצלחה.

לא ממליץ לעלות על 30 גר'.. תנסה כמה שפחות ככה הגוף שלך יוצר יותר גופי קטון
כמות החלבון נורא חשובה, אנשים חושבים שבדיאטה דלת פחמימות יש לאכול הרבה חלבון וזה לא נכון ויכול לגרום להאטה בירידה במשקל מכיוון שהחלבון עצמו הופך לגלוקוז (58% ליתר דיוק)
0.9 גר' פר פאונד משקל גוך ליתר דיוק .. לא לעבור את הכמות הזאת.
לגבי העמסות זה קצת בעייתי להסביר זה פשוט ארוך מידי מקווה שבקרוב משה יוציא את המאמר.

אינטרוולים מאוד מומלצים במיוחד בחיטוב דל פחמימה ובעיקר אם אתה בצום לפני אבל ברגע שמגיעים לא.ש נמוך זה כבר ניהיה בלתי נסבל מבחינת התאוששות ואז אירובי בעצימות בינונית נמוכה מומלצת .

• פותח/ת השרשור
לא ממליץ לעלות על 30 גר'.. תנסה כמה שפחות ככה הגוף שלך יוצר יותר גופי קטון
כמות החלבון נורא חשובה, אנשים חושבים שבדיאטה דלת פחמימות יש לאכול הרבה חלבון וזה לא נכון ויכול לגרום להאטה בירידה במשקל מכיוון שהחלבון עצמו הופך לגלוקוז (58% ליתר דיוק)
0.9 גר' פר פאונד משקל גוך ליתר דיוק .. לא לעבור את הכמות הזאת.
לגבי העמסות זה קצת בעייתי להסביר זה פשוט ארוך מידי מקווה שבקרוב משה יוציא את המאמר.

אינטרוולים מאוד מומלצים במיוחד בחיטוב דל פחמימה ובעיקר אם אתה בצום לפני אבל ברגע שמגיעים לא.ש נמוך זה כבר ניהיה בלתי נסבל מבחינת התאוששות ואז אירובי בעצימות בינונית נמוכה מומלצת .
אני באמת על 30 ג' פחמימה,האם בגלל יצור גופי הקטון אני משתין כלכך הרבה?
אני שוקל 83ק"ג',לפי החישוב שהצעת אתה חושב שבערך 170ג' חלבון יספיקו?חשבתי שדווקא בגלל השלב הזה של הדיאטה והמחסור בפחמימה צריך יותר חלבון?

אני באמת על 30 ג' פחמימה,האם בגלל יצור גופי הקטון אני משתין כלכך הרבה?
אני שוקל 83ק"ג',לפי החישוב שהצעת אתה חושב שבערך 170ג' חלבון יספיקו?חשבתי שדווקא בגלל השלב הזה של הדיאטה והמחסור בפחמימה צריך יותר חלבון?
אתה משתין הרבה או שהיה לך העמסה בימים האחרונים ועכשיו חזרת לדל פחמימה, או שאכלת מוצרים עם הרבה נתרן ואז עשית איזה שינוי והגוף נפתר מהנוזלים או שאתה פשוט שותה הרבה (מצויין בדל פחמימה במיוחד)
לגבי החלבון, מתי התחלת את הדיאטה ? יש לצרוך כמות גדולה של חלבון בשלושה שבועות הראשונים ואז להישאר במינימום שבמקרה שלך זה אכן 170

• פותח/ת השרשור
אתה משתין הרבה או שהיה לך העמסה בימים האחרונים ועכשיו חזרת לדל פחמימה, או שאכלת מוצרים עם הרבה נתרן ואז עשית איזה שינוי והגוף נפתר מהנוזלים או שאתה פשוט שותה הרבה (מצויין בדל פחמימה במיוחד)
לגבי החלבון, מתי התחלת את הדיאטה ? יש לצרוך כמות גדולה של חלבון בשלושה שבועות הראשונים ואז להישאר במינימום שבמקרה שלך זה אכן 170
ההעמסה האחרונה הייתה בשבת לפני 5 ימים והתחלתי את הדיאטה לפני כמעט חצי שנה(עם הפסקה באמצע).חושב שבמאמר על AD ראיתי שחלבון צריך להיות 50% מהתפריט.לפי מה שאתה אומר לגבי כמות החלבון אז בתפריט שלי שהוא כ-1800/1700קל' חלבון+פחמימה זה 200ג' וכל השאר שומן,בערך 110ג',לא יותר מדי?

יכול להיות שלוקח לך זמן להוריד נוזלים.. כמוני.
AD זו גישה למסה כשמדובר על דל פחמימה, אתה לעומת זאת בחיטוב זה שונה
איך אתה עם אנגלית ? אני ישלח לך את הפרק של הדיאטה המחזורית יהיה לך הרבה יותר ברור.
ד''א חצי שנה זה יותר מידי .

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שלוקח לך זמן להוריד נוזלים.. כמוני.
AD זו גישה למסה כשמדובר על דל פחמימה, אתה לעומת זאת בחיטוב זה שונה
איך אתה עם אנגלית ? אני ישלח לך את הפרק של הדיאטה המחזורית יהיה לך הרבה יותר ברור.
ד''א חצי שנה זה יותר מידי .
הבנתי שלא צריכה להיות בעיה ליישם את AD גם בחיטוב ויש לי כמה מאמרים בנושא CKD ועדין,תמיד שמח ללמוד משהו חדש( [email protected])/
בכל מקרה,זה נמשך חצי נה בגלל הניסיון לרדת לאחוז שומן נמוך,רק לאחרונה התחלתי עם פרוטוקול ואימוני דילול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית